tiistai 26. maaliskuuta 2013

From Budapest to India

Blogeja lukiessa on tullut ilmi, että vaikka O.P.I:n uusi Euro Centrale-kokoelma on täynnä ihastuttavia sävyjä, ei kaikkien koostumus kuitenkaan ole ihan sitä helpointa huippulaatua. 
Erityisesti My Vampire Is Buff  ja You´re Such A Budapest ovat saaneet ristiriitaisia mainintoja. 

Tätä kirjoittaessa kynsillä on Budapest ja postissa matkalla Buff.... 

O.P.I  You´re Such A Budapest
Kylmä hiki kohosi otsalle, kun otin lakkapullon kätösiini ja mietin, että onko tää todella niin surkea... Pullossa väri on oikein hurmaava. Mutta mites se koostumus..?
Noh, ensimmäisen kerroksen jälkeen ajattelin, että heitän pullon seinään. Ihan lirua ja valui joka paikkaan. Yllätyksekseni jo toinen kerros korjasi tilanteen! Monien kanssabloggaajien maininnat ovat olleet sellaisia, että on tarvittu ehdottomasti kolmas ja jopa neljäs kerros lakkaa, jotta tulisi edes lähelle tasainen lopputulos. Olin tyytyväinen jo toisen kerroksen jälkeen, mutta lakkasin kolmannen vain nähdäkseni onko ero merkittävä ja täytyy sanoa, että mielestäni ei.
Ongelmaksi koitui lakan koristelu. En vaan osaa olla ilman koristelua, vaikka lakka itsessään oli jo hurjan kaunis. Päädyin ottamaan kaveriksi A-Englandin She Walks In Beauty-lakan, strasseja ja mikrohelmiä. Lopputulos muistutti jotain Bollywood-meininkiä ja mieleen tuli aivan Intia.
Katsokaa itse!

Eikö?! Intiassa ollaan, että heilahtaa... 
Mutta tykkään kovasti. Siitä huolimatta, että vierastan kultaista väriä yli kaiken, vaikka lakkojen värien suhteen olenkin melko kaikkiruokainen. En käytä ollenkaan kultaisia korujakaan.

Lakka oli mahdottoman vaikea kuvattava - oikea sävy karkasi koko ajan ja yhdessä kuvassa sävy oli täysin eri: 

Huomattavasti sinisempi kuin mitä oikeasti onkaan.


    
hopeiset mikrohelmet, O.P.I You´re Such A Budapest, A-England She Walks In Beauty
 


Lakka oli positiivinen yllätys siihen nähden miten paljon kauhutarinoita olin siitä lukenut. 
Saas nähdä miten sen Buffin kans sit käy...

Mitä tykkäsit näistä kynsistä? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!