keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Hädässä Papu tunnetaan

Facebookin Kynsikoristekirppiksellä käy koko ajan hurja suhina ja siellä todella nopeat syö hitaat..! Olen aina ratkaisevan vartin myöhässä ja joku ihanuus on viety nenän edestä. Näin kävi varmaan tsiljoona kertaa O.P.I:n My Vampire Is Buff-lakan kohdalla ja yhdenkin kerran kommentoin ilmoitukseen, että taas missasin. Sain Papulta viestin, että hänellä olisi Buff lähdössä myyntiin ja kysyi olisinko kiinnostunut. 
No toki! =) Tänään Buff kotiutui ehjin nahoin uuteen kotiinsa ja odottaa kiltisti lakkausvuoroaan. Kyseessä siis myös lakka, josta ei niin kovasti ole kehuja sadellut, joten hieman jännittää, että oliko ihan huti ostos. 
We shall see!


O.P.I  My Vampire Is BuffTänään olen listaillut myös lakkojani pitkästä aikaa ja tarkoitus olisi saada ne teille myös tänne näkyviin. Olen pyrkinyt maltilliseen ~100 lakan kokoelmaan ja pitämään sen siinä ja tänään laskelmieni mukaan lakkoja oli 98+2 tuplaa eli 100 lakkaa! Mutta sit on ne haavelakat ja edessä Tuurin reissua, CesarsShopin avoimet ovet taas ja ja ja... Eiks ~150 oo kans maltillinen määrä? ;)

Kiitos Papulle uudesta lakasta! Käykäähän kurkkaamassa yhtä suosikeistani http://edeskynnet.wordpress.com/

Blogin ulkoasua on viilattu hieman, mitä mieltä olet? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!