maanantai 18. maaliskuuta 2013

Mainio maanantai!

Taannoin kävin Emotionissa katselemassa, jos löytyisi jotain kivaa alessa. Mukaan lähti O.P.I White Shatter alelaarista ja yhdessä nurkassa huomasin olevan Max Factorin lakkoja. Mukaan lähti pieni ihanuus, joka muistutti revontulia. Eipä aikaakaan, kun blogeissa alkoi vouhkaaminen ihanuudesta nimeltä Fantasy Fire. Tongin lakkalaatikkoani ja kyllä, tuo ostamani revontulilakka oli juuri tämä! 
Olin siis aikaani edellä kerrankin ;) 

Perjantaina ystäväni lähti kohti Viroa ja tuuppasin mukaan listan ja tupon rahaa, jos vaikka kävis tuuri, että saisin viime kevään O.P.I Holland-kokoelman lakkoja. (ja vähän jotain uusiakin...) 
Tänään sain sitten tuliaiseni ja juuri ne, joita ehkä eniten toivoin! Kokoelmani kasvoi kahdella kauan kaivatulla; O.P.I: I Don´t Give A Rotterdam ja O.P.I: Wooden Shoe Like To Know. Molemmat siis kevään/kesän 2012 Holland-kokoelmasta. Aikaisemmin olen kotiuttanut samasta kokoelmasta lakat Did You ´ear About Van Gogh? ja Thanks A WindMillion. (nää nimet!!)

O.P.I Wooden Shoe Like To Know, O.P.I I Don´t Give A Rotterdam!, O.P.I White Shatter, Max Factor Fantasy Fire

Wooden Shoe Like To Know - ihana kultainen pilkahdus!I Don´t Give A Rotterdam! - kuin jäähilettä

Fantasy Fire - upea kuin revontulet!

Onhan se ihana =)

Tämän kevään O.P.I Euro Centrale-kokoelmasta on huomioni varastanut You´re Such A Budapest, Can´t Find My Czechbook ja My Vampire Is Buff. 
Toivelistalla... 
China Glazen Avant Garden-kokoelmasta tältä keväältä vain yksi (!) lakka herätti ostohimoni ja on jo tilattu ja saapuu toivottavasti huomenna postilaatikkoon. Se lakka on Keep Calm, Paint On - hempeä mintunvihreä shimmer. Ihana.

Tänään töissä tapahtui pieni tapaturma, ja molemmat peukalon kynnet saivat osumaa siinä määrin, että niiden lyhennys on tänään edessä. Eilisiltaisten revontulien innoittamana tuo Fantasy Fire houkuttaa, katsotaan mitä keksin!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!