tiistai 12. maaliskuuta 2013


Perfect Base&Top?

Se tunne, kun poistat lakat ja kynnet näyttävät siltä, kuin et olisi koskaan muuta tehnytkään kun polttanut ketjussa tupakkaa - molemmilla käsillä, tupakka kaikkien sormien välissä, koko ajan.
Epätoivo iskee ja manaat, miksi en laittanut aluslakkaa?!

Koska en välttele oikeastaan mitään lakkojen sävyjä, niin aluslakan käyttö on ollut ihan ehdotonta. Keltaisten ja vihreiden lakkojen jäljiltä kynnet näyttävät juuri tuolta yllämainitulta, ellei ole laittanut jonkin sortin aluslakkaa. Mikä sitten on hyvä aluslakka? 
Itsellä on ollut käytössä vain muutamia, koska en ole halunnut kauheasti hamstrata ja viimeisin pitkäaikainen kokeilu oli Konad Base Coat. En voi suositella. En tiedä miksi tuhlasin aikaani niinkin pitkään kokeiluun, mutta seuraavaksi käsiini osui Seche Clear Base. Rakkautta ensi lakkauksella! Levittyy hyvin, kuivuu nopeasti ja kertaakaan ei ole kynnet olleet keltaiset lakkojen jäljiltä! Muilla voi olla toki aivan päinvastaisia kokemuksia, mutta ihan herkästi en tätä lähde vaihtamaan...Ja entäpä päällyslakka? Vaadin omaltani hyvää kiiltoa, nopeaa kuivumista ja sitä, ettei levitä leimauksia. Mahdoton yhtälö? Lähestulkoon. Konadin oma Top Coat ei levitä leimauksia, kuivuu hitaaaaaaasti. Leimauksien kanssa olen tehnyt niin, että ensin Konad Top Coat ja päälle pikakuivattaja. Niitäkin on tullut kokeiltua monia..
Sally Hansenin Dry Kwik oli heräteostos, johon on ristiriitaiset fiilikset. Pinta jää kiiltäväksi ja sileäksi ja kuivuukin suht nopsaan, mutta tässä on mukana öljyä, jonka voi lakan paketin ohjeen mukaan lopuksi hieroa kynsinauhoihin. Ihan hyvä lisä joo, mutta tämän päälle ei voi kuvitellakaan laittavansa mitään strasseja tms - ei meinaan pysy!


Inm OutTheDoor on vielä korkkaamatta, koska taustalla häämöttävä Seche Vite on toistaiseksi lyömätön.

Ei ole Sechen voittanutta omassa laatikostossa. Hyvä kiilto, hyvä suoja, kuivuu vauhdilla. Mutta eipä sekään täydellinen - joidenkin lakkojen kohdalla ja omasta lakkauksesta riippuen, Seche Vite kutistaa lakkaa kärjistä ja aiheuttaa joskus harmaita hiuksia. Kuitenkin ehdottomasti enemmän plussaa kuin miinusta minun asteikollani.
 Tässä hankinta, jonka olisi kans voinut jättää ehkä väliin. Koristeiden kiinnittämiseen yms ihan ok lakka, mutta suttaa kaiken tieltään. Ainakaan omassa käytössä en ole ollut kovin tyytyväinen. Nimim.Leimaukset mössöksi kriittisellä hetkellä.


Kynsinauhaöljyjä käytän vaihtelevasti, rasvaan kädet varsinkin iltaisin, ja aina kun päivällä ehdin/muistan.

Luottokaksikko, jo useamman vuoden. Ei sen ihmeempiä poppakonsteja.


Kilometrijulkaisun lopuksi arkistojen aarre:
Viime kesän galaksi-kynnet, tykkäsin hurjasti!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!