perjantai 29. maaliskuuta 2013

Puzzle Pieces

Tänään oli lakkausvuorossa ihan toinen lakka, mutta uteliaisuus kiilasi väliin ja kynsille pääsi juuri kotiutunut O.P.I My Vampire Is Buff. Lakka on aivan ihanan sävyinen, kermainen ja ajaton. Aamulla kylään tullut ystäväni halusi sillä myös lakata ja molemmat tykättiin kovasti!

O.P.I My Vampire Is Buff
Lakan koostumus oli kieltämättä vähän raastava. Oma lakkani kotiutui Papulta, joka oli laittanut sekaan pari tippaa ohenninta. En uskalla ajatella millainen lakka on ollut ennen sitä. Selvisin kuitenkin ilman hiuksien repimistä ja lakan ihana sävy antoi omalla kohdalla aika paljon anteeksi. Kolme kerrosta tarvittiin, että lopputulos miellytti itseä. Päällä tasoittamassa ja kiiltoa antamassa vielä Seche Vite. Halusin säilyttää kynsilläni tämän ihanan kermaisen lakan niin, etten peittäisi sitä koristeisiin, mutta jotain halusin sen seuraksi. Päädyin palapelin paloihin! Apureina toimivat siis O.P.I My Vampire Is Buff ja Wet ´n Wild Black Créme


Kylään tullut kaverini toi tullessaan vielä tuliaisia kimppatilauksesta, josta minulle saapui kolmea eri väristä samettijauhetta; syvä tummansininen, vaaleanpunainen ja oranssi.
Omat Pääsiäiskynnet tein jo aikaisemmin ennen Palmusunnuntaita, niitä pääset kurkkaamaan tästä!ps. Onko vika minussa vai onko jonkun muunkin mielestä O.P.I:n  Oz the Great and Powerful- sarja ihan yllätyksetön ja tylsä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!