maanantai 6. toukokuuta 2013

Yleistä höpönlöpöä...

Ihan mielenkiinnosta kurkkasin, että mistä kaikkialta blogiini on päädytty.
Lista hämmensi, sillä se sisälsi nämä maat:


Suomi, Venäjä, Saksa, Yhdysvallat, Britannia, Ruotsi, Tanska, Valko-Venäjä, Viro ja Indonesia!Olipas hassua =)


Venäjältä, Saksasta ja Yhdysvalloista hurjia katselumääriä (omalla mittapuulla), joten hieman hämmentävääkin. Toki myös hurjan kivaa! 
Aloitin blogin vajaat 2 kuukautta sitten ja lyhyessä ajassa on tullut jo mukava määrä lukijoita. Kiitos kaikille, jotka jätätte kommenttia ja käytte katsomassa aikaansaannoksiani, olette iso piristys ja todella ihana lisä tähän harrastukseen. Kiitos! 
Haavena on järjestää jossain vaiheessa myös blogin ensimmäinen arvonta, se saattanee tapahtua loppukesästä. Aikaisemminkin, jos lukijamäärä vielä tästä kasvaa. Puskaradio toimimaan, eikös juu? ;) 

Facebook-tykkääjien kesken arvonta on jo ollutkin ja toukokuun lopulla seuraava, eli käy tykkäämässä, niin olet myös mukana arvonnassa kun sen aika tulee! =) Kiinnostaisi myös tietää, mitä mieltä olet nuoresta blogistani? Ulkoasu, kirjoitustyyli, kuvien laatu jne. Kommenttisi on tervetullut, oli se sitten risu tai ruusu! Voit myös vinkata, millaisia koristeluita haluaisit minun yrittävän. Mielessä on kyllä tälläkin hetkellä niin monta ideaa, etten lupaa toteuttavani ehdotustasi heti ensimmäisenä, mutta se varmasti tallentuu! And also thanks to all my readers abroad! It´s nice to see that my blog has visitors from all over the world! Please feel free to leave a comment when you stop by!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!