keskiviikko 4. syyskuuta 2013

China Glaze

Tarkoituksenani oli jossain kohtaa tehdä videopostaus lakkakokoelmasta, mutta sitten ajattelin, että mieluummin kuvaan lakat ja kerron niistä tekstimuodossa. 
Kokoelmassani on tällä hetkellä vähän yli 150 lakkaa, ja kokoelma ei ole täysin ajantasainen, 
mutta luku on siinä 150-160 välissä. 
Oli aika, jolloin ajattelin pysyväni maltillisessa sadassa, mutta hupsista. Omistan kyllä paljon sellaisia lakkoja, joita käytän vain koristeluun tai teen niillä jotain hyvin pientä ja ehkäpä kaikki sekailiset lakat esittelenkin sitten jossain vaiheessa suurinpiirtein vain, en kovinkaan tarkasti.

Tänään siis China Glazen lakat, joita omistan muutamia. ChG on lakka, joka on suht tasalaatuinen; pari yksilöä on vähän paksumpia kuin muut, mutta itselle ei ole osunut kohdalle pahoja pettymyksiä. 
Pidän myös kovasti värivalikoimasta, joka on laaja. 

(huom! Mielipiteet lakoista ovat vain minun omiani, Sinun kokemuksesi voi olla täysin erilainen!)

Riveting, Red Satin, Hello Gorgeous!


Riveting on huikea kimalteleva oranssi, jonka olen omistanut kauan. Siitä huolimatta en ole sitä koskaan lakannut kaikille kynsille, vaan se on vain ollut osana lakkausta yhden kynnen verran tai vain osassa koristelua.
Poistaessa kimallusta löydät joka paikasta, jos et ole tarkkana.

Red Satin on minun joululakkani. Aina vaan tulee mieleen Joulu. Levittyy hyvin, mutta myös vähän tahraavaa sorttia poistaessa, jos ei ole tarkkana kuin porkkana.

Hello Gorgeous! on yksi suosikeistani. Lakka, jota panttaan tyhmänä, koska en halua sen loppuvan.
Levittyy hyvin, peittää hyvin, on herkkä, kaunis ja kimaltava. Ah!Lemon Fizz, Sunshine Pop


Lemon Fizz on nimestään huolimatta kynsillä ihan banaaninkeltainen. Ihana lakka, ja levittyy myös kivasti, vaaatii kuitenkin 2-3 kerrosta. Minun lempparikeltaiseni!

Sunshine Pop oli täydellinen kesäkeltainen! Tämä yksilö kuitenkin omaa paksuhkon koostumuksen ja vaati levittyäkseen vähän kärsivällisyyttä (jos ei ole ohentajaa).


Kalahari Kiss, Camisole, Digital Dawn, Call Of The Wild

Kalahari Kiss on yksi ensimmäisistä ChG-lakoistani. Kiva, ei-minkään-värinen lakka, joka on kiltti yksilö ja levittyy hyvin, eikä tarvitse kovinkaan montaa kerrosta. Tulee käytettyä liian vähän.

Camisole on lakka, joka tuo mieleeni toffeen. Kynsille levittyessään tuppaa hiukan raidoittumaan, jos ei ole huolellinen. Ihana sävy antaa kuitenkin ainakin itselle jo aika paljon anteeksi.

Digital Dawn on lakka, jonka sain tilaajalahjana, enkä välttämättä olisi sitä itse tilannut. Pidän kuitenkin sävystä ja koska se ei ole liian holo, niin se on saanut jäädä meille asumaan.

Call Of The Wild on China Glazen lakoista ensimmäinen, jolla koskaan olen merkin lakoista lakannut ja se oli rakkautta ensi sipaisulla. Tykkään. Mietin ostamista pitkään enkä ole katunut.

Keep Calm, Paint On,  Highlight Of My Summer, Custom Kicks, Sky High Top


Keep Calm, Paint On on yksi lempparisävyistäni. Kynnellä aivan ihana, pullossa ei niinkään säväytä. Joidenkin käyttökokemukset ko.lakasta eivät ole yhtä positiiviset kuin omani, joillain kuulemma melkoisen paksua tahnaa, joillain lirua. Omani on paksuhko, mutta olen sen kanssa pärjäillyt.

Highlight Of My Summer on huikean kiva neon, jollaisia omassa kokoelmassa ei ole muita. Niinkuin neot yleensäkin, vaatii alleen vaaleaa lakkaa, ja pari kerrostusta.

Custom Kicks on korkkaamatta, ostin tämän FB-kirppikseltä. Tikutuksen perusteella nappivalinta omaan makuun.

Sky High Top on myös ostos kirppikseltä ja odottaa lakkausvuoroaan.

Välihuomautuksena sanon,että jos joku pohtii, miksi lähes jokaisen lakan kohdalla ihastelen, ja ylistelen, niin johtuu siitä, että tottakai luonnollisesti pyrin pitämään kokoelmani sellaisena, että omistan vain oikeasti kivoja lakkoja, joista pidän ;-) Itselle epäsopivat yksilöt ovat jo lähes kaikki saaneet lähtöpassit.


Faith, White On White, White Out, Liquid Leather

Faith on lakka, josta voisin käyttää sanaa luottolakka. Huomaan tarttuvani siihen, jos tarvitsen jotain herkkää, simppeliä ja käytän tätä ranskalaisessa manikyyrissä usein (lähes aina) apuna. Yksi kerros antaa hyvän kiillon, kerrostamalla tulee kaunis, maitomainen pinta.

White On White on aika tasoissa ESSIEn Blancin kanssa, omalla listallani siis. Molemmat tasaisen ärsyttäviä levittää, mutta onnistuessaan kelpo valkoisia.

White Out tuli hankittua kokeiluun, kun aikaisempi WOW loppui.
Ihan ok hankinta, mutta en usko ostavani enää toista.

Liquid Leather. Ihan jumalaton kiilto. Nimensä veroisesti kuin nahkaa. Yksi ystäväni huokaa tätä kerta toisensa jälkeen ja kyllä, yhden kerroksen lakka. Tykkään. Viisi tähteä, tätä jo vaikka kuinka mones pullo menossa.


Dandy Lyin´Around, Fairy DustDandy Lyin´Around on valkoinen, jossa seassa ihanihan pientä kimallusta. Herkkä, kiva lakka, mutta ehkä omistamistani ChG-lakoista se vihelisäisin lakattava. Pari, kolme kerrosta vaatii täyteen peittävyyteen.

Fairy Dust on lakka, jota himoitsin pitkään ja se on kyllä mainio! Katsokaa nyt tuota kimallusta!


Tässä siis China Glaze-osastoni.
Vastaavanlaiset tekeillä ESSIEn, A Englandin ja O.P.I:n lakoista.


Iloista Keskiviikkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!