tiistai 17. syyskuuta 2013

Kun kynsihörhöt tapaavat... tuotteiden esittelyä!

Saimme tapaamiseemme huimasti kivoja sponsoreita ja rehellisesti sanottuna tuli vähän ähky kaikesta tavarasta! Parasta antia oli tavata kaikki ihanat naiset ja huomata, että en ole ainoa pöhkö maailmassa, joka hullaantuu lakkapullosta. Lahjapussien rapinan lisäksi oli kuultavissa iloisia hihkaisuja ja kova tohina oli koko ajan. 
Kaikki osallistujat vaikuttivat tyytyväisiltä!

Itse esittelen saadut tuotteet vähän lajeittain; eli lakat, koristeet, rasvat jne ja tuonne erilliselle sivulle tulee siis sponsorilista, joka pitäisi olla lopullisessa muodossaan tämän viikon aikana.

On tuotteita, joista ei ole nyt tässä kuvaa, eli lahjakortti hiustenleikkuuseen, jonka sponsoroi Liikkuva Parturi-Kampaaja J.M. Johanna siis tulee asiakkaan luo ja hän tekee myös ripsienpidennyksiä.

Parolantien Kukkapalvelu sponssasi meille aivan ihanat kimput pöytiin ja ne olivat hyvin kauniit! 
Edellisen postauksen kuvissa niitä onkin nähtävillä. 
Ihan kaikista arvontapalkinnoista ei ole kuvaa, mutta kerron niistä tässä lomassa sitten.

Jokainen osallistuja sai syyskuun LivBoxin. 
Sisältö vaihteli sen verran, että luomivärejä oli eri värisiä jaossa. Itselleni tuli tuo ihana ruskean sävy ja olin siihen tyytyväinen. Tämän paketin ainoa miinus oli hyvin, hyvin voimakkaan tuoksuinen hajuvesi, jonka jouduin laittamaan pois, kun oli ihan liian voimakas. Olen miettinyt boxin tilaamista aiemmin ja voisin jossain vaiheessa tilatakin - kiva ylläri.

Jokaisella oli pussukassaan yksi Zoya ja itse vaihdoin yhden ja ostin yhden. 
Tässä vasemmalta oikealle Rekha (jonka vaihdoin Saran kanssa), Ray (jonka vaihdoin Pauleten kanssa) ja Monica (jonka ostin Johannalta). Alkuperäisesti pussistani löytyi upea Aurora, mutta järki voitti - Ray tulisi enemmän olemaan käytössä, joten tein vaihtarit. Sain Auroraan Pauletelta käyttöoikeuden, joten sekin helpotti luopumispäätöstä ;-)
Voitin arvonnasta MaxFactorin lakan, pusseissa oli FaceHelsingin sponssaama MIYO-lakka, ja Saga Beautylta saaatu magneettilakka.

Sitten päästään miitin parhaimmistoon ja kauhuosastoon. 
Berneriltä saimme IsaDoran SugarCrush-lakat ja Sally Hansenin Fuzzy Coat-lakat. Oman SugarCrushini vaihdoin Pauleten kanssa ja sain tuon aivan ihanan turkoosin itselleni. Parhaimmistoon lukeutuva ehdottomasti ja olen tätä lakkaa himoinnut nyt useamman viikon ja nyt sen sain! 
Sitten tuo FuzzyCoat... Olen vakuutellut itselleni, että on sulaa hulluutta haluta näitä bakteerilakkoja itselleen, mutta varokaa - taidan tykätä tästä! Ihan kuin strösseleitä pullossa. 
Täytyy vielä kokeilla kynsille ennen lopullisen mielipiteen muodostamista. 
Kokoelmaani ilmestyi miitin myötä kolme uutta China Glazea. 
Limbo Bimbo sai itsessäni aikaan lapsellista hihkumista, olin siitä niin iloinen! Crackle-lakka Haute Metal oli myös mieluinen ja magneettilakan vaihdoin ja sain itselleni kuvassa näkyvän You Move Me. Magneettilakat ovat itselleni tuntematon vyöhyke, nyt sekin asia korjaantunee.
Sitten sekalainen esittely! Käsirasvoja ja hoitotuotteita, viiloja, näytepakkauksia... 
Kaikkea kivaa!
Sain tavaroita yli omien tarpeiden ja puolivuotisarvontaan saattaakin päätyä joitain kuvissa näkyvistä ihanuuksista!

Oriflamen Marika Eronen sponssasi käsirasvaa, viiloja ja näytepakkaukset ihanista rasvoista., 
sekä tuotteita arvontaan.
Mereneidiltä saimme kalsiumlakkaa, kynsinauhaöljyt ja viilan.
Dr.Hauschka lahjoitti käsirasvat ja kynsinauhaöljyt.
FaceHelsinki lahjoitti rasvaa, aluslakkaa, kynsinauhaöljyt, kynsinauhamaidot ja lakkoja, jotka jo itse vaihdoin.Tuotemainoksia ja O.P.I-kalenteri (joka jo tässä vaiheessa vuotta jää käyttämättä, mutta kuvat ovat upeita!)
O.P.I lahjoitti myös tuotteita arvontaa varten.


Sain arvonnasta simpukkamurskaa ja dotting tool-paketin.
Sekalaisia kynsikoristeita, mm.glittereitä ja niittejä, koru (Saga Beauty)... Todella kivoja tuotteita! =)Vielä kerran kiitos kaikille mukana olleille sponsoreille 
ja kaikille ihanille osallistujille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!