tiistai 22. lokakuuta 2013

Inspiraatio - mistä se tulee?

"Miten sä oikein saat noi sun ideat?"

Joskus on hassua huomata, että joku muu on saanut saman tai samankaltaisen ajatuksen koristelusta. Mielestäni on täysin sallittua apinoida muiden hyviä ideoita, itse ainakin niin teen enkä pahastu, jos joku apinoi ideani - kunhan siitä muistaa mainita, kuka on suuren ja mahtavan idean takana ;-) Hahhah!

Omat ideani saan milloin mistäkin, 
inspiraatiota voi antaa joku biisi, väri, luonnossa nähty juttu, joku teema, toinen blogi, vuodenaika... 


Tässä siis jaan linkkejä ja vinkkejä, jotka inspiroivat minua:

Marmoroinnin kruunaamaton kuningatar on Colette. Miten kukaan voi saadakaan noin täydellisiä marmorointeja aikaiseksi? 
Coletten YouTube-kanavalle pääset TÄSTÄ! 

Leimaaminen on koristelutyyli, josta pidän ihan älyttömästi ja joka onnistuu joskus ja joskus taas ei... 
Belegwenin blogi on sellainen, jota kannattaa kurkata, jos haluaa haltioitua leimaamisen taidoista. 
(Tässä blogissa myös kuvat ovat aina taattua laatua!)
Blogiin pääset TÄSTÄ!

Kauniita asetteluja, kivoja indie-lakkoja, kauniit kuvat. Tämä blogi on sellainen, jota olen lukenut lähes alusta asti ja tämä blogi oli syypää siihen, että rohkaistuin aloittamaan ystävien painostuksen alla oman blogin. Tavoitetta kerrakseen, 
Sissin blogiin pääset TÄSTÄ!

Blogissa minuun vetoaa heti se, jos teksti on sujuvaa ja vähän sarkastistakin. Plussaa tietty, jos kuvatkin ovat hyviä ja ideoita riittää. Tämä blogi on myös ollut valtavan ihailuni kohteena jo kauan ennen omaa blogia. 
Papun ja Murmiksen taidonnäytteitä pääset kurkistamaan TÄSTÄ!

Kauniita, naisellisia, koristeellisia, kokeilevia lakkauksia näet Sannun kynsillä. Blogiin pääset TÄSTÄ!Sitten on niitä, jotka yllättävät joka kerta. Juuri kun luulet nähneesi kaiken, niin noup - aina tulee jotain uutta!

Sammyn blogiin TÄSTÄ!
Anutkan blogiin TÄSTÄ!
Kaylan blogiin TÄSTÄ!Joskus googlettelen kuvia, laitan hakusanaksi ehkä tietyn teeman; "Halloween Nail Art", "French Manicure", "Marble Nail Art"... Ja kuvatulvasta sitten vaan valitsemaan parhaita ideoita! 
Yritän joskus myös valita omista aikaisemmista lakkauksista sellaisen, jonka haluaisin tehdä uudelleen, mutta keksin siihen jonkun uuden lisän, ettei tulisi täysin samanlaista kuin aikaisemmin. Voi kuulostaa hassulta, mutta en ole kertaakaan kynsihömppäyshistoriani aikana tehnyt samaa lakkausta kahdesti. Jollekin toiselle olen voinut samanlaisen tehdä, mutta omille kynsille en. Pöpi mikä pöpi...

Mistä Sinä saat inspiraatiosi?


10 kommenttia:

 1. Samoja blogeja lukulistalla kuin mullakin, niistäkin tulee monesti inspiroiduttua. Pidän myös kuvakansiota, johon tallennan netin syövereistä löytyneitä hyviä ideoita. Monesti huomaa apinoineensa niitä, vaikkei ole ollut tarkoitus... Ovat vain jääneet itämään jonnekin aivojen perukoille. Usein otan elementtejä muiden lakkauksista ja toteutan niitä sitten eri tavalla itse. Sulla esim. on tosi upeita pilkku-juttuja! Vaikka ne joissa oli monia erivärisiä pilkkuja sisäkkäin, niitä olen ajatellut joskus kokeilla itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa kuulla! =)
   Itsellä on kans kansio, jonne olen tallentanut kivoja malleja, joista sitten muokkaa vähän omanlaisia. =)

   Poista
 2. Uuuih, ihania sanoja, vähänks oot ihq <3.
  Komppaan Armia, pilkkujutut on jäänyt mieleen sun lakkauksista ja samoin teippaukset. Itse saan inspiksiä ihan samoin kuin sinäkin, tosin käytän (tunnetusti?) paljon myös suoraa kopiontia linkkien kera. Tykkään siis kovasti tehdä myös mallin mukaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun ois aikaa toteuttaa kaikki mitkä tulee mieleen! :D ...kun ei ihan joka päivä haluais uusia lakkailla....

   Poista
 3. Hyvin samoja blogeja myös minulla suosikkina!
  Mukava lukea tällainen postaus, jossa taitavat kynsitaiteilijat ja heidän bloginsa saavat arvonsa mukaista hehkutusta. Moni aloittelija saa varmasti näistä hyviä vinkkejä blogeista, joihin kannattaa tutustua (ellei jostain syystä ole niihin jo eksynyt :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkeiksi ja inspiraatioksi nämä oli tarkoitettukin (vaikka tuli sähköpostiinkin jo mainintaa, että "hitto mitä perseennuolentaa", mutta se nyt meni suoraan roskiin se viesti.)
   Miksi muka ei saisi suositella muille itse hyväksi havaitsemiani juttuja ja en saisi jakaa kivaa lukemista? Tuskin näissä piireissä ihan kauheasti mitäänkuppikuntia pääsee syntymään:D hahahha!

   Poista
 4. Oi kiitos ihana! <3 Sun blogi nousi jo alussa mun ehdottomien suosikeiden joukkoon. :)
  Mun ehkä pitäisi enemmänkin kerätä inspistä muualta, eikä vain yrittää tuskailla itse omia ideoita. :D Nyt oon aloittanut pinterestissä inspiraatiokuvien pinnaamisen, se on helppo tapa sitten selailla josko jotain ideoita saisi poimittua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooh, kiva kuulla! =)

   Pinterest onj kyl kans oiva paikka, yks kaveri urhoollisesti mulle niitä aina sieltä vinkkaa, et "ootko jo kokeillu tätä?"

   Poista
 5. Melkeenpä samat suosikit löytyy täältäkin :) Ja muutaman laitoin lukulistalle samantien :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!