lauantai 19. lokakuuta 2013

Kaakaota Bogotassa

Minulla on ihania ystäviä. Teillä myös varmasti, mutta minulla erityisesti, hah!
Ystäväni ovat siitä ihania, että tukevat tätä hömppäharrastustani pyytämällä tasaisin väliajoin lakkauksia ja saan siitä jotain pientä korvausta. Torstaina suuntasin ystäväni Jennan luo istumaan iltaa ja lakkaamaan hänelle häihin sopivia kynsiä. Toiveena oli hillittyä mustavalkoista ja päädyimme tekemään lakkauksen, 
jonka olen tehnyt joskus itsellenikin. 
Teimme ensin ranskalaisen manikyyrin ESSIEn Ballet Slippersilla, kolmisen ohutta kerrosta kärkiin ja siveltimellä smileyt siistiksi. Orlyn Instant Artist-lakoilla tehtiin koukeroisia kuvointeja pintaan ja vähän strasseja kaveriksi. Voilá!
Sain Jennalta pienen paketin kiitokseksi, josta paljastui toivelistalla keikkunut OPI Bogota Blackberry. Täytyy sanoa, että tuntui kivalta, että kaakaon ja korvapuustien lisäksi Jenna oli todella ajatellut kiittää jollain, mistä pidän. Ihanaa! Bogotaa kiekottaessa huomasin sen olevan hyyyvin lähellä ChG Red-Y&Willing-lakkaa, mutta ei niin lähellä, että täytyisi jommasta kummasta luopua ;-)

Tässä siis mitä Jennan kynsille tehtiin:

Omille kynsille lakkailin Bogotaa tänään ja oikein kiltti yksilö, kaksi kerrosta peitti. Nimettömiin oli kokeilussa jos jonkinlaista koristelua, ja noin tunnin ähellyksen jälkeen luovutin ja päätin mennä siitä missä aita on matalin - siirtokuvia. Päätin kuitenkin vielä olla sen verran pöpi, että otin koitokseen koko kynnen kuvat. 
Tähän väliin pitkä huokaus.

Onnistuin lopulta, vaikka koitos ei ollut helppo. Lopputulos muistuttaa ehkä tapettia tai posliinikuppia. 
Yhtä kaikki, tykkäsin kuitenkin.Bogota oli huisin vaikea kuvattava, luonnossa vielä enemmän verenpunaiseen taittava ihanuus. 
Noh, aina ei voi voittaa.
(ja nyt tätä katsoessa en tiedä vääristääkö blogger vielä hieman lisää. Hmph.)

Hyvää Lauantaita Ihanat!

6 kommenttia:

 1. Ihania kynsiä! :) Ja tuo lakka <3

  VastaaPoista
 2. Onpas se nätti<3 En ole uskaltanut koskaan kokeilla koko kynnen siirtokuvia, mun hermorakenteella siitä ei varmaan tulisi kuin sanomista. Hyvältä näyttää kyllä tässä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen on syynsä, miksi en laittanut kuin kahteen ;-)
   Ensimmäinen meni hyvin ja erehdyin vähän luulemaan hommaa helpoksi, mutta toinen palautti maan pinnalle ja taistelin sen kanssa hyvän vartin... Huoh...

   Poista
 3. Namit kynnet! Täytyy myöntää, että mummomökin tapetti tulee tuosta valkoisesta siirtokuvasta :D Mutta taitavasti suoriuduttu noiden kanssa. Minäkään en ole kertaakaan noita vielä uskaltautunut kokeilemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan! Jos mä osaan, niin sä osaat takuulla! =)

   Poista

Kiitos kommentistasi!