sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Silent Stars Go By

O.P.I Mariah Carey Winter Collection sisältää hurjan monta uutuuslakkaa, 
jos en ihan väärässä ole, niin 18 eri sävyä.
Oman mielenkiintoni varasti ihanat uudet tekstuurit ja kotiutin pitkän harkinnan jälkeen niistä kaksi; Silent Stars Go By ja Baby Please Come Home. O.P.I:n tekstuureista tykkään, koska pinta jää hiekkaiseksi, eikä pelkästään röpelöiseksi. China Glazen tekstuurit olen myynyt pois juuri siksi, että pinta on vain röpelöinen, eikä hiekan tuntuinen, mistä tykkään. Lakka levittyy hyvin, ei valu minne sattuu ja kuivuu nopeasti. En osannut päättää kumpaa lakkaisin ensin, joten käytin tänään molempia ja lopputulos on mielestäni rauhallinen.

Baby Please Come Home / Silent Stars Go By Ihana kimallus!Kauniit lakat eivät mielestäni kaivanneet sen ihmeempiä koristeluita, käytin hopeisia niittejä nimettömiin ja peukaloihin, jotka lakkasin Silent Stars Go By-lakalla. 
Pidin molemmista lakoista kovasti, aika ylellisen näköinen lopputulos molemmissa pinnoissa.

Kumpi oli Sinun suosikkisi?

14 kommenttia:

 1. Kauniit! Baby Please Come Home on ehkä enemmän mun värini, mutta en usko hankkivani edes sitä - tekstuurilakkoja on jo kymmenkunta eikä niitä kuitenkaan varmaan kauhean usein tule käytettyä. Ainoa minkä hankkimista vielä mietin on täysin hopeanvärinen tekstuurilakka, koska sellaista mulla ei vielä ole ja se ois varmaan aika monikäyttöinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans hakusessa täysin hopeinen, Solitairessakin on muuta seassa.
   Haaveilen myös sellaisesta valkoisesta, joka ei näyttäisi siltä kuin eräs, joka näytti lumiukon kakalta... Sissi sellaisen oli tainnut löytääkin, ellen väärin muistele...

   Poista
  2. Juu, se on Jessican White Hot. Lakan laatu ei ollut niin hyvä kuin mihin tekstuureissa on tottunut mutta se on ihan vitivalkoinen ilman mitään kökköjä :)

   Poista
  3. Juu, ei kökköjä, kiitos :D

   Poista
 2. Paha kyllä sanoa kumpi on oma lemppari... Molemmat niin kauniita. Ehkäpä Silent Stars Go By vetää pidemmän korren jos on ihan pakko :D

  VastaaPoista
 3. Silent Stars Go By ehdottomasti. I-h-a-n-i-h-a-n-a :).
  Mulla on kans tekstuuriähky. Ostin just Kicks Structure -lakan testiin ja taitaa riittää nämä olemassaolevat tällä erää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen vähän siinä ähkyn rajamailla... :D

   Poista
 4. Silent Stars Go By on kyllä enemmän mieleeni. Minulta myös puuttuu tuon värinen tekstuuri muttamutta....enkäpä yritän tulla toimeen ilman:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhha, parin viikon päästä näemme siis postauksen ko.lakasta BND:ssä? ;-)

   Poista
 5. Baby please come home, niin nätti! Mä oon miettiny nyt koko viikonlopun, että ostanko sen vai en :D

  Kynnet näyttää todella hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Se on hyvin kaunis lakka ja lakkautuu moitteettomasti! <3

   Poista
 6. Vau, hienot. Kauanko sulla pysyy noi niitit ilman päälilakkaa? (<- onko toi sana?) Mulla ongelmana niiden tippuminen parissa päivässä.. Millä laitat ne kiinni? Tosi kiva blogi sulla, löysin sen vasta ja luen lopusta alkuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, kiva kuulla! =)

   Tuohon tekstuurilakkaan niitit jää aika hyvin kiinni ja pysyvät tosi hyvin (ainakin oman kokemuksen mukaan). Kiinnitän yleensä muutenkin kosteaan lakkaan ja sitten pikakuivattava päällyslakka päälle. Vaihdan lakkauksia melko usein, joten pidemmän ajan pysymisestä en osaa sanoa; joskus on ollut viikonkin ihan hyvin kiinni; riippuu vähän miten paljon tekee käsillään jne.

   Poista

Kiitos kommentistasi!