maanantai 18. marraskuuta 2013

Tarkoitus löydetty...

Eilen päätin lopettaa tylsistelyn ja lakkailla kynsiä... 
Kahdet vai kolmet meni ihan plörinäksi ja sitten kävin välissä ystäväni PartyLite-kutsuilla rauhoittumassa ja sitten uusi yritys. Ei ollut minkäänlaista inspiraatiota ja päätin ottaa lakan, jota en ole vielä kokeillut ja siirtikset, joita en ole vielä käyttänyt. Semmosta sitten tuli. Lakkana Dependin 354, jonka ihanuus selittyy sillä, että muistuttaa putelissa ESSIEN Go Ginzaa ja To Buy Or Not To Buy-lakkoja, kynnelle kuivuu tummemmaksi kuin Ginza ja TBONTB, mutta shimmeri katoaa... Putelissa näkyy, kynnellä nipin napin. Ihana kuitenkin ja kaksi kerrosta riitti itselle, kun maltoin. 
Siirtikset olivat Miraclen käynnillä meille unohtamia, joita sain luvan käyttää. 
(...jotka menivät ruttuun ja myttyyn ja aiheuttivat melkein kiukun.)

Tässäpä ne sitten; maanantaikynnet.
Pilkkuja vähän seuraksi ja napsin kuvat. Sitten tajusin vasta unohtaneeni päällyslakan, mutta en enää uusia kuvia napsinut. Ainoa ero oli siinä, että muutamat pilkut vähän ottivat ja levahtivat, mutta ne huomaan ehkä vain minä, kun läheltä katselen.

Tähän lopuksi haluan teille laittaa vielä kuvan maailman huikeimmasta teemukista! 
Olin viikonloppuna ystävälläni kylässä, join marjateetä ja hetken kuluttua huomasimme mukin pohjalle muodostuneen salaviestin. 

Elämän tarkoitus löytyy teemukista <3Hyvää alkanutta viikkoa murut!

12 kommenttia:

 1. Ohhoh, meneeköhän siirtikset avattuna sitten vanhaksi? Mulla ne toimi ihan ookoo, mutta voihan ehkä olla että ne kuivuu ja kovettuu? Tai sitten en ees muista... :D Onneks ei sit ihan tullu kiukku kumminkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa oli vaihtelua; kahteen kynteen jouduin oikeasti taistelemaan ja tekemään vippaskonsteja, että sain ne, muihin meni suht ok, mutta ei mitenkään liian helposti :D Voihan se olla, et niille jotain tapahtuu...? Ihanat siirtikset kyllä, tykkäsin, että kiitos vaan unohduksesta :D

   Poista
 2. Se on kyllä ärsyttävää jos ei kynnet kerralla onnistu! Nimimerkillä jo toiset lakkaukset pelkillä lakoilla ilman koristeluja...
  Vähänkö mahtava tuo teekupin pohja! <3

  VastaaPoista
 3. Voi ei miten liikkis teekuppi <3 Kynnet on nätit huolimatta decalien aiheuttamasta ärsytyksestä -mikä ON tosi ärsyttävää, tiedän omasta kokemuksesta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun on jo asennoitunut siihen, että "nyt sujuu" ja todellisuus on toista, niin kyllä se vähänottaa nuppiin...
   Kuppi on <3

   Poista
 4. Uuu, mikä salainen viesti mukissa, piristys varmasti siinä hetkessä :)
  Ihanan värisest noi kynnet ja pilkut on niin makeet että! Mulle on diilauksessa tulossa Go Ginzaa... :) en ehkä malta odottaa..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginza on rakkauslakka!!

   Ei ensin meinattu uskoa, kun huomattiin tuo, ja kun ei tosiaan kukaan ollut koskenutkaan siihen. Join kupin tyhjäksi, jätin siihen ja ystäväni oli laittamassa sitä pois kun tuo huomattiin. :)

   Poista
 5. Ne on todella kauniit! :) ihanan värinen tuo lakka! :3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!