sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kiss Me At Midnight...

Uuden vuoden aatto mielessäni, väkästin juhlakynnet tänään. Teemaväriksi valikoitui sininen lähinnä siksi, että halusin päästä kokeilemaan lakkauksessa O.P.I Kiss Me At Midnight tekstuuria, jonka ostin Miralta pikkujoulujemme kirppistelystä. Lisäinspistä sain, kuten niin monesti muutenkin, Sammyn huikeasta blogista. Hän oli tehnyt lakkauksen, jossa oli ihanaa vauvasinistä, hopeista leimausta, sopivasti niittejä... Ihanat siis! 

Lakkoina itsellä tässä ihana, haaveissa ollut Zoya Blu, O.P.I Kiss Me At Midnight, Zoya Natty ja leimaukset A Englandin Excaliburilla (vanha versio!) Bundle Monsterin laatasta. Sit iiiihan muutama hassu strassi kaveriks. Leimauksiin en ole tyytyväinen, koska kuvio ei erotu tarpeeksi; täytynee ottaa uusiksi tummemman lakan päälle.

Mieltä jäi kaihertamaan myös Nattyn ja KMAM:n yhteensopimattomuus; toisen olisi pitänyt olla tummempi tai toisen vaaleampi, niin olisivat mätsänneet vähän paremmin. 

Vai mitä Sinä sanot?

22 kommenttia:

 1. Ihanattt! Ei mitään yhteensopivuusongelmaa havaittavissa, ja tuo Kiss Me At Midnight näyttää herkulliselta koristeineen päivineen, onneksi sama lakka löytyy multakin.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä just sellainen keskiyön juhlalakka :)
   Ehkäpä näihin nyt totun kun hetken katselen... Natty on ihana laivastonsininen ja Blu just sellainen vauvasininen, mitä olen etsinyt; kaikkinensa siis kivat lakat kyllä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. *kaivautuu itsekriittisyytensä kanssa kuoppaan*

   Poista
 3. Vautsi! Noihan on tosi upeat! :3

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanat nämäkin. En näe yhteensopivuusongelmaa:)

  VastaaPoista
 5. Nää on tosi kivat. :) Ja tuo Kiss Me At Midnight on IHANA.

  VastaaPoista
 6. Mäkään en näe yhteensopivuusongelmaa! Kauniithan nämä on! :D

  VastaaPoista
 7. Upeat (: Hyvin mun mielestä nuo sopii yhteen :)

  VastaaPoista
 8. Ei näissä mitään ongelmia ole! :)
  Todella kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
 9. Kauniit kynnet ovat! Kivasti sulautuvat leimaukset taustaväriin, mutta erottuvat kuitenkin. :) Ei niiden aina tarvi olla niin helposti huomattavat. Ja strassikoristelut ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Strassit oli omasta mielestä se paras osio, kimallusta ei voi olla koskaan liikaa ;)

   Poista
 10. Oi, tosi nätit! Mun mielestä kans kaikki sopii kivasti kaikkeen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!