tiistai 7. tammikuuta 2014

DAY 5, BLUE / 31 Days Challenge

Näistä kynsistä tein kaksi eri versiota. 
Ensimmäisessä versiossa käytin montaa eri sinistä ja yritin käyttää pitkästä aikaa akryylimaaleja. Olen tullut siihen lopputulokseen, että osaan maalata, mutta välineet on väärät. Jos teillä rakkaat lukijat on vinkata hyvät, ei liian tyyrit siveltimet tähän tarkoitukseen, niin kiitos! One stroke-kukat edelleen siintävät mielessä ja tekniikan osaan isoilla pensseleillä, mutta pieniä, hyviä siveltimiä en ole löytänyt.

Joten ensimmäisessä versiossa olevat vesipisarat eivät ole sitä mitä niiden pitäisi olla ja hylkäsin ne katseltuani niitä pari tuntia. Päätin, että joskus vaan se yksinkertaisuus on valttia, vaikka siinä on se vaara, että lopputulos on tylsä.
Mutta, tässä kuitenkin lisänä se, että jälleen uusi juttu, mitä en ole kokeillut eli waterfall-kynnet.
 UPEAN SAMMYN blogista löydät ohjeet tämän tekemiseen.
Tuosta ohjeesta poiketen käytin itse kapeakärkisiä koristelulakkoja.

Pohjalle aluslakan päälle ZOYA Blu, ihana vauvasininen. Blu levittyy loistavasti, yksi parhaista, joilla olen lakannut. Tarkkana jos on, niin selviää yhdellä (oi kyllä) kerroksella. En tiedä onko koostumuksissa eroja, mutta tuo yksilö, jonka omistan, on oikein mainio ja kermainen. Ei valu yhtään, mutta levittyy hyvin. Koristelulakkoina Orly Instant Artist-lakat Crisp White, Jet Black ja Platinum sekä Color Clubin Fine Silver Glitter. Tällä kertaa tein niin, etten koristelulakkojen päälle lakannut ollenkaan päällyslakkaa, en halunnut ottaa mössääntymisriskiä. Blun päälle kerros INM OutTheDoot-pikakuivattajaa ennen koristelulakkoja.

Tässä kuva siitä ensimmäisestä yrityksestä:


Ja täss Blu yksinään:


Ja sitten koristelujen kera:
Nyt kun kuvia katson, niin olisin voinut ehkä tehdä viivat vähän pidemmiksikin (ja ainakin taatusti suoremmiksi,olisi voinut myös laittaa sinistä joukkoon), mutta olen lopputulokseen melko tyytyväinen. Livenä ainakin tosi kivat :D

Oletko Sinä kokeillut waterfall-kynsiä?


8 kommenttia:

 1. Kivat on! Minä kokeilin kerran, mutta en oikein tiedä tykkäsinkö lopputuloksesta vai en.. :D Pitäis varmaan kokeilla uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aion kokeilla tätä ehdottomasti uudestaan ja niin, että käytän sinisiä sävyjä noihin viivoihin..

   Poista
 2. Täydelliset! Ajattelin just lakata kynnet, mutta kun selailin postauksiasi niin sain ideoita! :)

  VastaaPoista
 3. Kuule toi waterfall-versio on huikean hyvä. Ja Blu. Se on ehkä vaan saatava. Sun kynsillä niin kaunis, että toivoisin sen olevan samanlainen omilla kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Luulin ensin, että Color Clubin Take Me To Your Chateau ois ollu se mun vaaleansininen, mut sekin liian tumma tai jotenkin vääränlainen... Etsin ja etsin yli vuoden ja Sissi vinkkas tän ja olin ylionnellinen, kun Kynsipöhköjen pikkujouluissa saatiin sponssipussukoista mini-Zoyat. Sain kuin sainkin vaihdeltua itselleni tämän ja Neelyn, kaksi kauan kaivattua. Se oli hyvä päivä se! :D

   Poista
 4. Mä olen tykännyt Slöjd Detaljerin synteettisiveltimistä. Käytän maalaamisen lisäksi mm. meikkisiveltiminä :D (Eri kokoisia tietty)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!