torstai 27. helmikuuta 2014

DAY 29, Inspired by THE SUPERNATURAL / 31 Days Challenge

Hei, olen Kaisa ja olen nössö. 

Tämän päivän teema ei houkutellut jo ihan siitä syystä, että olen oikeasti pahemman luokan pelkuri ja kaikki yliluonnollinen vähän jänskättää.
Supernatural on kait joku ihan sarja telkussa, mutta minen moisia katsele. 
Yliluonnollisesta tuli ensimmäisenä mieleen UFOt ja epämääräiset kuvioinnit ja vähän sitä ajatusta mukaillen tein tänään koristelut.

Lakkoina Gina Tricot White ja P2 tekstuurilakka Confidential. Täplät China Glazen Liquid Leather.
Olen nyt päättänyt selättää kynsimasennuksen (joka johtui hyvin pitkälti tästä haastepäivästä).
Lupauksestani huolimatta lakkasin välissä ihan muunlaiset kynnet ja olin niillä tyytyväisenä viikon. 
Nyt täten pyhästi lupaan suorittaa 31 päivän haasteen loppuun ennenkuin maanantai koittaa!

Uskotko Sinä yliluonnollisiin juttuihin?

10 kommenttia:

 1. Sää kyllä osaat Kaisa, aivan ihanat! :) Mulla alkoi tulla tuo haaste korvista ulos jo ensimmäisten 7 päivän kohalla ja tuntu että ei hitto, en mä halua tehä tätä enää.. :D Onneksi haaste kuitenki jatkuu. Tsemiä sulle, ei oo enää ku 2 päivää ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jo niiiiin loppusuora, että huh!! :D

   Poista
 2. Nää on upeet! :)

  Mä en usko yliluonnollisiin, mutta oon vannoutunu Supernatural-sarjan fani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mikäs siinä sarjassa on ideana..? Kun en oo katsonu :D

   Poista
  2. Siinä on kaksi (erittäin komeaa) miestä pääosassa, niitä kutsutaan metsästäjiks ja ne hyppii kaupungista toiseen metsästämässä kaikki yliluonnollisia olentoja. :D Noin pääpiirteissään perusidea, mutta on se sisällöltään paljon muutakin. Mä suosittelen eikä se oo mikään pelottelusarja todellakaan. :D

   Poista
 3. Vautsi! Taas pääsen ylistämään sua, nää on aivan tajuttoman upeet! ♡

  Tuo tekstuurilakka on tosi nätti! :o

  VastaaPoista
 4. Upeet kynnet! Tosi hyvin sä oot tätä haastetta jatkanutkin, varmaan ennätysajassa saat tehtyäkin sen. :D

  Itse olen näin aikuisiällä todennut, että mä saan ihan hyvin itse päättää, ettei mun tarvitse katsoa liian pelottavia elokuvia (etenkään niitä joissa on susia). Päätös helpotti paljon elämää. :D :D Yliluonnolliset menee, jos ne ei ole liian pelottavia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erehdyin kerran katsomaan Resident Evil-leffan kaverin kanssa, joka koko ajan säikytteli, se oli aika järkky leffakokemus :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!