lauantai 24. toukokuuta 2014

Raitahommia

Hohhoijaa.
Joskus vaan se Kaisan mahtivisio ei siirry kynsille asti.
Olin viikko takaperin katsomassa huikean viihdyttävää Robbie Williamsin showta Helsingin Hartwall Areenalla. Meillä oli ystäväni kanssa liput takakaarteen alariville, eli käytännössä aika kurapaikat. Hyvä haltija osui kohdalle ja ystäväni veti oikeasta narusta oikeaan aikaan ja vartti hallille saapumisen jälkeen löysimme itsemme eturivistä. Ei huono. Varsinkin kun olen ollut ihan tolkuton Robbie-fani ikuisuuden. 

Show oli upea lavasteineen, puvustuksineen ja livebändeineen. Tanssijat olivat mahtavan taitavia ja Robbie vedossa ja kiertueväsymys ei ainakaan meidän illan aikana näkynyt - mies jaksoi uskomattomalla energialla. Taattua huumoria viljeltiin pitkin iltaa ja yleisöä otettiin mahtavasti huomioon. Showmies vailla vertaa. Olen viimeaikoina viihtynyt tyylilleni uskollisena enemmän rokkikeikkojen parissa, joten tällainen raikas swing/jazz-tuulahdus oli tarpeen. Toki Robbien omiakin biisejä kuultiin, mutta uudelleen sovitettuina.

Niin, ne kynnet.
Keikan lavasteissa oli tosiaan upeita valoja ja yhdessä kipaleessa taustalla oli upea raidallinen juttu. Sini-punaraidallinen kehä. Ja mistä tunnistaa aidon kynsihömppääjän? No siitä, että HETI mietin, että millaiset kynnet tekisin sitä mukaillen :D
(tänään muuten Facebookissa Syvänmerenkala Heidi linkkasi yhden kuvan ja hänellekin kommentoin, että heti aloin pohtia sen perusteella kynsiä.. Heh!)


Olen hullaantunut Nail Vinylseihin, kynsivinyyleihin, mitänytovatkaansuomeksi.
Tässä Essien Blanc toimi apurina, kun tein pohjat.


Värilakkoina China Glazen Custom Kicks ja O.P.I A Definite Moust-Have, 
molempia yksi ohut kerros väleihin.


Ja koska tykkään pilkuista ja raidoista, enkä oikein osannut päättää kumpia teen, niin tähän soppaan tuli sitten molempia. Musta lakka on China Glaze Liquid Leather.


Tässä vaihessa totean, että jos nyt tekisin uusiksi, niin jättäisin valkoisen raidat pois, sillä nyt kynteni muistuttavat lähinnä italialaisen jäätelöbaarin mainoskylttiä. Alkuperäinen inspiraation lähteeni on kaukana poissa. No mutta, lopputulos on kuitenkin ihan hauska, vai mitä?Mitä Sinulle tuli näistä kynsistä mieleen?

16 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!