keskiviikko 27. elokuuta 2014

Iseult

Yksi lempparilakkamerkeistäni on A England, siitä huolimatta, että en omista ko.merkin lakkoja kovin montaa. 
Tykkään kauniista pullosta, hyvälaatuisesta lakasta, hyvästä siveltimestä ja jokaisella lakalla on nimi, joka pohjautuu johonkin. Tänään lakkana A England Iseult, jonka nimi löytää tiensä Kuningas Arthurin luo. Iseult on sävyltään jäinen vaaleanpunainen.


Olen joiltain blogikollegoilta lukenut, että Iseult ei olisi kovin peittävä ja koostumus on kehno. 
En tiedä, onko olemassa eri versioita tai onko erissä eroja, mutta minun yksilöni on hyvälaatuinen ja näissä kuvissa näette kaksi helppoa kerrosta aluslakan päällä. Toki Iseult on hentoinen eikä kaikkein peittävin, mutta hei, kahdella kerroksella tuollainen tulos vaalealla lakalla, niin en moiti!


En halunnut piilottaa lakan herkkyyttä, joten koristelin hyvin niukasti. 
Nimettömiin sijoittelin kaksi hopeista siirtokuvaa ja peukaloihin yhdet.
Tavoistani poiketen, meinasin jopa jättää kokonaan koristelematta. Kaunis ja herkkä, ah <3

20 kommenttia:

 1. Tosi kaunis lakka!
  Itsekin tykkään kovasti A Englandista, vaikkei mullakaan ole kuin kaksi värilakkaa (Camelot & Dragon), yksi glitter (She Walks in Beauty) ja alus- ja päällyslakat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hommasin kans SWIB:n kovan hypetyksen seurauksena ja onhan se kaunis. Sekin tosin jäänyt valitettavan vähälle käytölle, mutta niinhän siinä käy heti kun lakkoja alkaa olla se 200+.... :P

   Poista
 2. Onpa Iseult kaunis, en ole huomannutkaan aiemmin! ♥ A England on kans yksi mun suosikeista, kun ne saa kaikki sävyt näyttämään kauniilta ja käyttäytymään hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mun kaikki yksilöt on sellaisia, joihin oon tyytyväinen ja jotka kaikki levittyy kyllä hyvin. Ja mun mielestä on tosi uniikkeja ja kauniita sävyjä. :)

   Poista
 3. Mäkin olen useampaan kertaan lakannut Iseultilla ja mulla se ei peitä ihan noin hyvin kuin sulla. :D Kaunishan se on kuin mikä, ei siitä pääse mihinkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ensimmäinen kerros on sellainen "voi eiiiih..." ja toinen kerros tasoittaa ja kolmatta en näihin enää laittanut. INM OutTheDoor päälle ja valmista kauraa.
   Ja tää on ihana hempula, yks lemppareista kyllä <3

   Poista
 4. Nättimyslakka, harmi, että mulle sattui siitä joku sunnuntaiversio.. :( Mutta vahinko on tuupattu jo eteenpäin, joten nykyään olen ilman tätä kaunokaista ja ihailen vain muilla ;)

  VastaaPoista
 5. Voi että kun tää sama lakka olis näyttänyt mun kynsillä yhtä ihanalta kuin sulla! Lakka on pullossa kaunis kun mikä, mutta ei sopinut mun käpäliin. Harmittaa, mutta pistin lakan kiertoon!

  VastaaPoista
 6. Ah, niin herkät ja kauniit... <3

  VastaaPoista
 7. Sinäpä sen sanoit, kaunis ja herkkä <3 todellakin, ihanat!

  VastaaPoista
 8. Onpa kyllä kaunis lakka! Ja lakkaukset myös, todella :)

  VastaaPoista
 9. Oikein kaunis yksilö kyllä <3!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!