sunnuntai 24. elokuuta 2014

Race Red

Viime kesänä pääsin kruisailemaan Ford Mustang Cobralla. 
Vaikka en autotyttö olekaan, niin jestas, kyllä se vaan oli kivaa!

Aikaisemman O.P.I:n Mustang-kokoelman olen missannut ja nyt julkaistiin Ford Mustangin 50-vuotisjuhlan kunniaksi kokoelma. Ensimmäisten kuvien tupsahtaessa internetin ihmeelliseen maailmaan, en oikein innostunut. Sitten näin kuvia likaisen tiilenpunaisesta Race Red-lakasta ja pakkomielle oli valmis. Lakka oli jotenkin kiehtovan ruma, joka teki siitä jo hienon ja se olisi vain saatava. Kokoelmassani ei ole mitään vastaavaa sävyä.

 Ja koska en vain osannut valita Race Redille sopivaa matkakumppania, 
muutti kotiini koko 50th Anniversary-kokoelma.

Lakat vasemmalta oikealle ovat:
50 Years Of Style, Race Red, Girls Love Ponies, Queen Of The Road, The Sky´s My Limit ja Angel With A Leadfoot.Race Red on oranssihtavampi pullossa kuin kynnellä.


Lakka oli täyteläinen ja helppo lakattava. 
Jostain syystä aluslakkani kupli, ajattelin värilakan tasoittavan kuplat, mutta vähän niitä jäi näkyviin. Kunnollisilla pohjatöillä Race Red jättää varmasti tasaisen pinnan. Tässä kynsillä kaksi kerrosta.

Tähän lakkaan minulle tuli sellainen viha-rakkaus-suhde. 
Tavallaan se on ei-yhtään-mun-värinen, ja sitten taas tavallaan se viehättää kovastikin.


Oletko Sinä tilannut mitään tästä kokoelmasta?22 kommenttia:

 1. En ole hankkinut tästä(kään) kokoelmasta yhtään lakkaa, iski niin OPI-ähky kun kokoajan tuli uutta ja uutta. Ehkä mä taas ootan että hypetys laantuu ja tilaan kustakin kokoelmasta silmää miellyttävät yksilöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OPIlta tulee kyllä koko ajan jotain uutta ja usein on sellaista, joka on jo "nähty". Multa lähtee tästä kokoelmasta joitain eteenpäin. Vaikka kuinka koittaa swatchit katsoa, niin se lopullinen tuomio tulee vasta kun lakan saa omille kynsille.

   Poista
 2. Mikä siinä onkin että kokonaisen kokoelman hommaaminen onkin niin pelottavan kivaa... Ja ne näyttää herkullisilta yhdessä! Itse oon hankkinut The Sky's My Limitin ja Angel With A Leadfootin, mutta myös kaikki muut kokoelman lakat näyttää hyviltä. Yritän vain perustella itselleni että mulla on jo liikaa samansävyisiä, esim. punaisissa. Mutta entäs tuo Girls Love Ponies, onkohan sille dupeja löytysällä... Se houkuttelis mua ehkä seuraavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Girls Love Ponies oli sellainen, jolle multa itseltä ei löytynyt samista, joten se ainakin saa jäädä meille asumaan :D

   Poista
 3. Kokonaiset kokoelmat on mahtavia. Mielellään omistaisin kaikista aina kokoelmat vaikkei värit sillä hetkellä innostaisikaan :) Mutta harvemmin näin kuitenkaan rahan takia. Aina saa kuitenkin uneksia. (On mulla sentään Opin Brazil kokoelman kaikki lakat <3)

  VastaaPoista
 4. onpas kaunis väri ! Ja tuo sininen suorastaan huusi mun nimeä. Blogien lukeminen on välillä hyvinkin vaarallista hommaa pankkitilin saldon kannalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä. Samoin mihinkään kimppatilaus-ryhmään kuuluminen...!

   Poista
 5. Kiva setti ja ei oo tullut hankittua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, harmi ettei ihan kaikki kynnelle päästyään olleet just mun makuun.

   Poista
 6. The Sky´s My Limit odottelee kaapissa kokeilua, se oli niin kaaaunis :) Toisaalta ärsyttävän samanlainen kuin Zoyan Charla, mutta selkeesti sinisempi ja vähän paremmin peittävämpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen Charlaa himoinnut, nyt sain siihen helpotusta :D

   Poista
 7. OIOIIIII! tämä tahtoo kanssa näitä :)

  VastaaPoista
 8. Mä voisin ostaa pelkät korkit kun ne on niin söpöjä! :D race red kiinnostaa mua oikeastaan ainoana lakkaan tästä kokoelmasta, oon vielä kahden vaiheilla kun noita punaisia on "muutama"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitämitä? Sulla punaisia? Höpsis!

   Poista
 9. Tilasin kaksi lakkaa, nuo oikeanpuolimmaiset. Valkoinen on testattu, se ei ollut blancia kummempi ja turkoosi on vielä lakkaamatta. Tykkään kans korkeista:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkit on jees!
   Valkoinen oli sellanen semi ok, jää mulle varmaan sellaiseks pohjalakaksi marmorointeja jne ajatellen. Ja toimi myös marmoroinnissa hyvin! :)

   Poista
 10. Multa löytyy näistä kaksi yksilöä<3 Itse mietin aluksi myös koko kokoelmaa, mutta loppujen lopuksi päädyin vain kahteen. :) Ihania kumminki kaikki. <3

  VastaaPoista
 11. Mie en ole, ainakaan vielä, kotiuttanut näistä yhtään. Sitten varmasti tulee hommattua näitä kun alkaa blogeissa enemmänkin näkymään mitä kauneimpia kynsiä näillä lakattuina ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä laillahan se tosiaan tarttuu... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!