sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Stamping Gone Wrong

Kuten aiemmin olen maininnut, mieli pursuaa ideoita. Toteuttaminen vain on ollut vähän tahmeaa. 
Päätin ottaa härkää sarvista ja hoitaa leimauksen alta pois. 
A Englandin Elaine on tumma violetti creme, joka peittää huolellisesti lakattuna yhdellä kerroksella, mutta yleensä lakkaan sillä kaksi ohuehkoa kerrosta ja se on enemmän kuin tarpeeksi. Omistamani yksilö tottelee hyvin ja levittyy tasaisesti. Excaliburin alkuperäinen versio on lakka, joka leimaa tolkuttoman hyvin. Excaliburista tehtiin uudistettu versio, joka mielestäni oli lähes dupe Wettiksen Fergie-sarjan Going Platinumille. Sitten Excaliburista tupsahti Renaissance-versio, joka käsittääkseni on sama kuin ihan alkuperäinen versio? Korjatkaa jos olen väärässä, mutta ainakin kuvien perusteella näin näyttäisi olevan ja minun nähdäkseni eroa ei ole. Omistan alkuperäistä kaksi pulloa ja hilloan niitä kuin kansallisaarretta.


Minulla on joku mattaamiskausi menossa ja Elainenkin mattasin China Glazen Matte Magic-lakalla. Excaliburilla leimatessa lopputulos jää vähän mattamaiseksi ja jossain aivojeni sopukoissa ajattelin sen olevan hyvä yhdistelmä. Kuvio on Konadin m60-laatasta ja vasta kun aloin leimaamaan keskisormea, tajusin miksi en ole aikoihin leimannut niillä - ne ovat auttamattomasti liian pieniä kuvioita kynsiini. Jatkoin homman loppuun ja peukalon kohdalla meinasi päästä parahdus, sillä kuvio ei riittänyt kärjestä millään. Ja kuten kunnon mokailulakkauksiin kuuluu, yritin tehdä paikkailua ja voinette arvailla miten kävi.. Ei, en aio laittaa kuvatodisteita. Yritän ylläpitää illuusiota siitä, että olen tässä hommassa edes semitaitava.


Mutta kuten todettua, Excalibur leimaa hyvin eikä sotke.
Tämä kuviokin oli mieleeni, vaikka olikin liian pieni.


Tässä kuvakulmassa karu totuus iskee silmille; en osaa edes kohdistaa kunnolla. 
Pikkusormen kuvio on jossain ihan muualla missä pitäisi... No mutta hei, ainakin yritin! :D


Pyörittelin mielessäni, että huitaisenko päällyslakkaa ja sinnittelen näillä, mutta poistoon menivät vielä myöhemmin ja nyt nakuilen uutta ideaa odotellessa. Viilailin pituudestakin pois pienet millit, ja nyt kädet tuntuvat taas mukavammilta. Mikähän siinäkin on, että kun on lyhyet kynnet, haaveilee pitkistä ja pitkien kanssa tuskailee, että voi kun raaskisi lyhentää. Omat kynteni kasvavat kohtuullisen hyvää vauhtia, joten muutoksia voi tehdä aika huoletta. Siihen leikkiin en kyllä ole vielä ryhtynyt, että alkaisin radikaalisti muuttamaan kynsieni muotoa. Ja mielestäni ainoa, joka rokkaa esim.mantelit, on Sannu. Ehkä vielä joskus rohkenen... Tai sitten en :D

Ensi viikon jälkeen on luvassa vähän arvontahommeleita, pysyhän kuulolla ;)

I finally got a grip of myself and did some stamping. Well, it didn´t go as planned, since I didn´t remember that Konad´s patterns are way too small for my nails. I used A England Elaine as my base and I made it matte with China Glaze Matte Magic. The stamping is done with the original Excalibur and I personally think it works really well. The plate I used is Konad m60. The pattern is nice, but too small. Oh well, till next time..

Hyvää Sunnuntaita kaikille!

31 kommenttia:

 1. Mä en näe näissä yhtään mitään mönkään mennyttä! Illuusio siis säilyy :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään näistä. Harlekiinikynnet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio on kyllä yks mun lemppareista!

   Poista
 3. Kun peukaloa ei näy noissa kuvissa, niin nämä lakkaukset näyttävät kyllä tyrmäävän upeilta!!

  VastaaPoista
 4. Hienothan nämä ovat! :) Tuo kuvio löytyy jonkin verran isompana versiona Infinity 73 -laatalta. Tarkkoja mittoja en muista ulkoa, mutta on nuo isommat kuin Konadin ehdottomasti. Voin mitata jossain vaiheessa jos kiinnostaa. http://www.dashicabeautyshop.nl/a-37033647/infinity-nails/infinity-nails-image-plate-73/

  VastaaPoista
 5. Tosi hienot! Ois voinut tehä vaikka skittletten nii sitten peukaloa ei ois tarttenu leimata ja työ ei olisi mennyt hukkaan :D #jälkiviisaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pahkura! Ei tullut ees mieleen! :D
   Tosiaan.. täytyy ens kerralla muistaa!

   Poista
 6. Renaissance tosiaan leimaa älyttömän hyvin joten lienee identtinen alkuperäisen kanssa. Tykkään kynsistä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tihrustin kuvia ja luin käyttökokemuksia, niin oon vakuuttunut, että samaa tai ainakin hyvin lähelle samaa tavaraa! :-)

   Poista
 7. Siis mitä sä höpäjäät nämähän ovat aivan upeat

  VastaaPoista
 8. Just niin, höpäjät omiasi ! Nuohan hienot. En ikinä sais tuommoisia aikaiseksi. Kauniit värit . Mielelläni tuollaisissa lakkauksissa kulkisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :-)
   Värit oli kans mieleen kovasti.

   Poista
 9. Mä tykkään näistä!! :3

  VastaaPoista
 10. En mie olis huomannut pikkusormesta, että siinä on MUKA kohdistus väärin ellet olis sanonut! :P
  Nää on upeat kynnet ^_^

  VastaaPoista
 11. Oi että, tosi kauniit! Vastaava kuvio löytyy myös useammasta MoYoun laatasta, muistaakseni. Mulla ainakin on monta tollasta kuviota laattakansioiden syövereissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin ihan ottaa asiaksi päivittää laattasetit, että mitäs mulla onkaan ja mitä vielä puuttuu.. ;-)

   Poista
 12. Siis ihanathan nää on kertakaikkiaan <3.
  ps. nyt alkoi taas mantelittaa ^_^. Hitsi, kun ne on niin työläät pitää muodossa :(

  VastaaPoista
 13. Nämähän on tosi hyvin onnistuneet! :o Ja ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla. Täytyy vaan treenailla niin on sitten itsekin tyytyväinen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!