tiistai 23. syyskuuta 2014

The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 / Week 2 / Neon

Haaste jatkuu! 
Tällä viikolla luvassa neon-kynsiä ja kynnet, jotka saaaneet inspiraationsa kummallisesta lähteestä.

Nämä neon-kynnet ovat livenä hurjan räikeät, ja harrrmittaa, etten kökkökamerallani saanut sitä räikeyttä taltioitua. Uusi kamerani matkustaa ensi kuussa luokseni ja elättelen toiveita, että blogini saa sitä myötä uutta puhtia ja jos vaikka kuvailisin enemmän videomateriaaliakin blogiin! :)


Lakkoina O.P.I You Are So Outta Lime!, O.P.I Life Gave Me Lemons, Color Club Flamingo (joka ON räikeä livenä!!) ja Color Club All That Razz.


Tein epäonniset marmoroinnit, liian samankaltaiset sävyt eivät erottuneet ja kun tein koeversioita, joissa marmoroin kaikilla väreillä, niin värit sekoittuivat liikaa. Marmorin ja yksiväristen lakkojen alla on kerros valkoista lakkaa ja yksivärisiä lakkoja on kaksi ohutta kerrosta valkoisen päällä.

Näitä kynsiä tehdessä ulkona satoi saavista kaatamalla vettä ja tuuli ulisi, joten tuntui hassulta tehdä kynsiä, jotka vaatisivat aurinkoa, margaritoja, hyvää musiikkia, paidattomia miehiä...


Iloiset kynnet kuitenkin vai mitä Sinä olet mieltä?

On week 2 on the Finnish(able) Nail Art Challenge, the challenge is to make neon nails and nails with peculiar inspiration. I love neons, sadly my camera didn´t capture the brightness. It felt a bit funny to paint these, since it was raining like hell outside! But I managed to make happy nail art (with a  poor water marble), or what do you think?

22 kommenttia:

 1. Hienot! Neon kynnet on just tosi piristävät tän sateen ja tuulen keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä näillä voisi hakea sitä piristystä :)

   Poista
 2. Ihanat! :) Mullakin alkoi tekemään mieli neonia kynsille! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Siitä vaan sitten sutimaan! :)

   Poista
 3. On kyllä iloiset kynnet ^_^
  Miulla tuli näistä heti mieleen tikkarikynnet koska työkaverini lapsella oli pari päivää sitten ollut synttärit mihin työkaveri oli tehnyt juuri tämän värisiä tikkareita vai mitä ne nyt on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska yhteensattuma! Oliko ne cakepopseja vai ihan semmoisia "oikeita" tikkareita?

   Poista
  2. Ne oli nuita cakepopseja ^_^

   Poista
  3. Dodih! Mä oon joskus koittanut niitä tehdä, mutta niistä tuli semmosia epämääräisiä mönttejä. Maku oli kyl aikas mainio! :P

   Poista
 4. Mmm, paidattomia miehiä...

  Eiku mitä? Kynsiä? Joo, hienot on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt just vois olla paidattomana vähän vilu tuolla ulkona....

   Poista
 5. Nämä kynnet kyllä piristi mun paskaa päivää... <3

  VastaaPoista
 6. Ihastelin näitä jo instagrammissa, todella kauniit kynnet! Mitä sitä itse keksisi neon teemalla saati sitten toisilla.. :) (ja silloin kun satoi vettä kuin sanonko mistä niin me ajeltiin iloisesti Turkuun ja laivalle, en oo varmaa koskaan ajanu noin kauheassa sateessa + arvaa vaa keikkuiko laiva ;P )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaaaa! Laivan keinuminen on ihan hirveää. Tai no, muahan keinuttaa jo vaikka oltais vasta satamassa :D voin vaan kuvitella fiilikset.. örp.

   Poista
 7. ihanat ! mua niin himottas tuo Life gave me lemons.. <3

  VastaaPoista
 8. Missä on paidattomia miehiä :o hah, ihanan pirteät :) kaveri (eikynsifriikki) tuli tänään sanomaan että kannattaa seurata kynsisirkusta instassa, sillä on hienoja kynsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, wau :) Tää kommentti sai kyllä ison hymyn huulille! Kaverille terkut!

   Poista

Kiitos kommentistasi!