perjantai 28. marraskuuta 2014

Se semmonen klassikko sitten

Neutraalia ja tylsää, vaiko sittenkin ihan vain klassinen juttu? Ranskalainen manikyyri on se, mihin sitten päädyn aina jossain kohtaa ja joka kerta sitä jaksaa ihastella. Yksinkertaisen kaunista, siistiä. Ranskiksella saa aikaan helposti ja nopeasti huolitellun vaikutelman. 
Ja jos haluaa hullutella, voi sen tehdä värillisellä lakalla tai koristella ronskimmin. 
Itse tein ranskalaiset kärjet NailVinylsin puolikuuvinyyleiden avulla ja ne vaan on tosi näppärä keksintö. Kärjet on tehty Gina Tricot´n valkoisella ja päälle on lakattu kerros China Glazen Faith-lakkaa ja päällä kerros INM Out The Door- päällyslakkaa. Faith on lakka, jota käytän aina ranskiksissa ja se on lakka, jota käytän marmoroinnissa, jos tarvitsee saada läpinäkyvää efektiä aikaan.

Tuijottelin pitkän tovin vastalakattuja kynsiä ja mietin,että tohtiiko niitä koristella millään lailla. En halunnut niittejä enkä strasseja, jotain peintä ja herkkää ja päädyin siirtokuviin. Laitoin niitä vain muutamiin kynsiin ja mielestäni lopputulos ja nimenomaan herkkä ja siro. Näillä kynsillä viihdyin ennätyspitkään ja nautin.Hyvää viikonloppua kaikille!

French manicure never goes out of style.
12 kommenttia:

 1. Tosi nätit! Ranskis on kyllä klassisuudessaan todella elegantin tyylikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se menee aina. Ja sopii häihin ja hautajaisiin.

   Poista
 2. Ehdottomasti klassikko, AINA kaunis ja tyylikäs. ♥ Mun tarttis varmaan kans pitkästä aikaa tehdä ranskis, mutta en tiedä onko kynsien väri sellainen, että uskallan. Täytyy tutkia tilannetta, nää aiheutti kyllä jonkinlaisen ranskispalon nyt meikäläisessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, haluisin nähdä sun toteuttaman ranskiksen!! :)

   Poista
 3. 10 points! Klassikko ja aina tyylikäs vaihtoehto <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!