tiistai 23. joulukuuta 2014

Arkeen ja juhlaan

Kaikki lakat näyttävät hyviltä matattuina. Tai ainakin jos minulta kysytään. :D
Erityisesti mattamustat kynnet viehättävät silmääni. Olen kokeillut monia mattamustia lakkoja sekä mattaavaa päällyslakkaa ja uusin kokeiluni on piCture pOlishin g´day matte. Lakka oli helppo lakattava ja mattaantui aika nopsaan ja jätti jälkeensä tasaisen mattapinnan ilman suurempia raitoja. En ole mikään paras mahdollinen päällyslakan levittäjä, joten mattalakat ovat aina pieni jännitysmomentti kohdallani.Musta lakka on luottomustani, China Glazen Liquid Leather, jonka lakkaamisessa ei ole koskaan ongelmia. 
YKSI kerros mustaa täydellisyyttä ja homma on taputeltu.
 Mustiakin lakkoja on kokoelmaani siunaantunut, mutta ei ole vielä osunut kohdalleni tämän lakan voittanutta. Täytyy kuitenkin muistaa, että mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle, mutta tämä kaveri on niitä harvoja, joita minulta löytyy useampi pullo.


Paritin mattamustat kynnet kimaltavan aksentin kanssa ja aksenttikynteen valitsin China Glazen Lorelei´s Tiaran, jonka ostin Pikkujouluista. Jouduin tekemään kovastikin töitä itseni kanssa, etten alkanut säätämään vinyyleiden, glittereiden ja niittien kanssa; maltoin jättää mustat ihan vain mustiksi.
Joskus se maltti on valttia ja yksinkertaisuus ja mitä näitä toteamuksia onkaan?


Mattamusta sopii arkeen ja juhlaan, samoin kimallus ja glitterit?

You can´t go wrong with matte, black and piCture pOlish.

10 kommenttia:

 1. Just perfect näin nämä kynnet!

  VastaaPoista
 2. Kyllä, mattamusta sopii kaikkeen:)

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäät! Itse en varmaan osaisi olla kokonaan matatuilla kynsillä vaan tuntisin pakottavaa tarvetta leimailla jotain kiiltävää päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Mulla oli se aikeenakin, mutta päätin jättää nyt väliin. Mulla on tässä kyllä pitkä loma edessä, joten vielä ehtii kokeilla :D

   Poista
 4. ihana yhdistelmä kyllä! Hyvää joulua sinne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!