torstai 25. joulukuuta 2014

Kun yksi ei riitä...

piCture pOlish on merkki, jolta voisin haluta KAIKKI lakat. Ja tätä olen toitottanut ennenkin... Mutta kun ne on ihania ja hyvälaatuisia!
Milja tuli meille taannoin pikkujouluilemaan ja toi mukanaan vihreitä ihanuuksia, joita tässä tänään teille esittelen. Aikaisemmin näitte Dragonflyn tositoimissa.

En tiedä miksi, mutta olen aivan täysin heikkona vihreisiin lakkoihin. Ylipäätänsä vihreisiin asioihin ja se on sellainen väri, johon en kovin helposti kyllästy.


Upea, ihana Hercynia. Kuvissa kaksi helppoa kerrosta, peitti lähes yhdellä kerroksella. Metsän vihreä, jossa ihania hippusia seassa. Hippuset vähän piilottelivat, mutta kimmelsivät juuri sopivasti valon osuessa kynsiin. Ehdotonta tuijottelumateriaalia. Jos aiot elämässäsi hankkia vain yhden vihreän lakan, sen on oltava tämä. Ihan hel-ve-tin hieno.
Enchanting on toinen superhieno yksilö, joka on aika velmu. Yllä oleva pullokuva sekä kaksi seuraavaa kuvaa näyttävät lakan eri sävyisenä, mutta lakka on kaikissa kolmessa kuvassa oikean sävyinen. Melko veijari siis. Ja ihana. Ja helppo lakattava. Kaksi kerrosta ja voilá! Ja mystistä hitulaa? Kyllä, sitä löytyy. Tarvitsetko? Kyllä.


Honey Moon on hempeän minttuisan pehmeä lakka, joka vaatii kolme kerrosta, kaksi menee, jos ei ole liian nipo. Koostumus ja laatu on todella hyvät. Ja tarvitsetko? No totta maar! Tämän lakan miinus oli joka puolelta löytyvä shimmer, vaikka olisi ollut kuinka tarkkana. Mutta toki jos tykkää shimmeristä, niin se annettakoon anteeksi.

Olenko onnellinen? Oi kyllä.

Löytyykö Sinulta näitä lakkoja?

One does simply not have enough green polishes.

16 kommenttia:

 1. Hercynia löytyy ja on ehdottomasti <3. Enchanting on himotuslistalla, mutta vielä en ole sitä kotiuttanut, koska edellisessä ostoskorissa kotiin tuli kolme PP:n vihrulaista. Miksi vihreä on niin ihana?

  VastaaPoista
 2. Ei ole mutta Enchanting kyllä huutelee nimeäni, muut houkutukset pystynen välttämään. Honey Moonin passaan koska tilasin Glam Polishin Arctic Freezeen ja ne taitaa olla aika samanlaiset. Ihania nää on kyllä kaikki mutta kaikkea ei vaan voi ostaa vaikka haluaisi:/

  VastaaPoista
 3. Ihania :) Mulla on Honey Moon, mutta en ole vielä uskaltanut lakata sillä, koska Emma moitti sen koostumuksen ihan maanrakoon. Pian, pian...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun Honey Moon oli ihan kelpo kaveri, mutta vaati sen kolme kerrosta kyllä. Kynsinauhoilta löytyi kyllä shimmerit poikineen jos ei ollut tarkkana...

   Poista
 4. honey moon, tule iidan luokse! jösses mitä lakkoja kaikki <3

  VastaaPoista
 5. Apua satutko yhtään muistamaan, mitä PP lakkaa ihastelin eniten silloin pikkujouluissa?? Sun lakoista oli siis kyse. Olikohan se tuo Enchanting vai joku muu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelisin, että siinä oli kultaista shimmeriä ehkä. Mitä lakkoja sä esittelit siinä meille? Hitsi kun on niin laho pää :D

   Poista
  2. Oiskohan se ollu Enchanting... :) Nyt pakko sanoa et en muista!!!

   Poista
  3. Ehkä se oli se, ei voi muistaa :o

   Poista

Kiitos kommentistasi!