lauantai 27. joulukuuta 2014

Negative space hearts

Joskus sitä vaan ihminen istahtaa pöydän ääreen aikomuksenaan tehdä jotain kynsilleen, ilman mitään suunnitelmaa kuitenkaan. Mielessä saattaa olla jonkinlainen visio, mutta se on epäselvä. Tavoitteena saattaa olla jotain erilaista, jotain, mitä ei ole aiemmin kokeillut tai jotain, mitä ei ole kokeillut aikoihin.


Sitä saattaa tuupata kynsien ympärille liquid palisadea ja alkaa päämäärättömästi töpöttelemään lakkoja kynnelle, ilman mitään selkeää lopputulosta. Liukuvärjäyksestä ei ole välttämättä tietoakaan ja värit ovat yhtä mössöä.


Sitten saattaa olla sellainen fiksaatio, että kaiken päälle pitää vetää mattaavaa lakkaa. Vaikka se ei siihen sopisikaan, niin on vain pakko.


Saattaa tulla joku epätoivoinen ajatus, että jos tekee sydäntä muistuttavia kuvioita, tai tarkemmin ottaen, reikiä, niin koko homma pelastuu. Ja koska sydämet (tai reiät) menevät mönkään, niin voi koittaa pelastaa ne tekemällä epämääräisiä (ei mitenkään tasalaatuisia) palleroita ympärille.


Kaupan päälle voi ottaa vielä kuvat tekeleistään ja käyttää kallisarvoista aikaa (jonka olis voinut käyttää vaikka suklaan syömiseen) ja kirjoittaa juttua blogiinsa. 
No mutta, tulipahan tehtyä.


Mikä oli Sinun mieluisin joululahjasi?

Not too happy about this manicure, but here it is.


7 kommenttia:

 1. Höh, mun mielestä näissä oli jotain pimeen hienoa! Kiva kun löysin sun blogin, Instassa jo ollaankin tuttuja :)

  VastaaPoista
 2. Nää on ihanat! <3 Mun mieluisin joululahja on iso pehmopingviini. <3

  VastaaPoista
 3. Hahah, ihana teksti :D Mutta ihan oikeesti, nää on tosi hienot kynnet, vaikka kuinka koittaisit vähätellä! <3 Ja mun paras joululahja ööh.. Niitä oli niin monta mieluisaa, että en voikaan noin vain päättää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Kiitos! :)
   Sehän meni sit hyvin, jos sait monta mieluisaa lahjaa!! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!