sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Sivuaskel

Kuluneella viikolla kynnet ottivat taas osumaa ja ilman osumiakin napsuivat railakkaasti poikki.
Päätin kokeilla jotain muuta muotoa kynsille ja ajattelin tekeväni sellaiset semimantelit. Ei pyöreät, ei mantelit, mutta jotain siltä väliltä.

Lopputulos oli tooodella vieras. Kun on kulmikkaita kynsiä tykännyt pitää iän kaiken, niin ei se vaihtelu olekaan ihan helppo juttu.



Kokeilin kärkiin vinyylien avulla jonkin sortin ranskis variaatiota. Lopullisessa versiossa tässä oli mukana seikkailemassa vielä siirtokuvatkin, mutta niistä en ottanut kuvaa.

Kommentointi oli positiivista, näistä tykättiin ja sanottiin, että mukavaa vaihtelua ja nätit on.
Mutta ei yhtään minua.

Kärjissä China Glazen Liquid Leather, jonka päällä niinikään ChG Faith, joka sai aikaan sinisen efektin Leatherin päälle. Näihin olisi ehkä voinut tuupata kilokaupalla strassejakin.


Tulipahan ainakin kokeiltua. Eihän sitä voikaan tietää, miten viihtyy, jos ei kokeile,
Mutta tämä reissu ei ollut minua varten.


Oletko Sinä kokeillut eri muotoa menestyksekkäästi?

Back in shape, but not in this one.

16 kommenttia:

 1. No mutta sieväthän ne ovat :) Minä kyllä ihan viihdyn pyöreämmissä kärjissä, varsinkin kun lakkaukset kestävät nyt niin paljon entistä paremmin :D

  VastaaPoista
 2. Itse koitin n. vuosi sitten manteleja muotoja ja aluksi olin hiukan epävarma, mutta kun kynnet kasvoivat pidemmiksi rakastuin muotoon palavasti! Vieläkin mennään tyytyväisesti manteleilla, mutta eihän nekään oo kaikkia varten. Itsellä kynsien c-kaari todella kippura, joten taltat eivät toimi ainakaan itsellä ja siksi jouduinkin muotoa vaihtamaan. Sulle mun mielestä sopii kyllä niin taltat kuin semimantelitkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! :)

   Saattaa olla, että viihtyisin pitkiss' manteleissa tai jopa stiletoissa, mutta nyt vierastin kovasti... :)

   Poista
 3. Nätithän ne on, siitä ei pääse mihkään. Itellä on nyt pyöreät ku meni hermot lohkeiluun ja niksautin kynnet ihan lyhyiksi. Kaipaan takas omaan muotoon!

  VastaaPoista
 4. Mulla muuttuu muoto aina kun uudet kynnet teen (raksut) joten oma silmä on jo tottunu muihinkin kuin talttaan, joka kuitenkin on itselle se paras muoto.
  Ja nätithän nuo sun kynnet on mutta en meinannu tunnistaa sun kynsiks. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä varmaan meinannutkaan tunnistaa tosiaan :)

   Poista
 5. Nätithän ne on, mutta ymmärrän kyllä jos ne tuntuu kaukaisilta omasta mieltymyksestä. Mulla pääsisi varmasti itku jos mun pitäisi luopua tästä mallista missä pidän kynnet. Enhän mä mitenkään ole tapojeni orja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sulla on huisin kaunis kynnen muoto!!!

   Poista
 6. Ihan nätithän nuo on, mutta en mä niitä sun kynsiksi enää tunnista :D Ite varmaan kuolisin järkytykseen, jos omien kynsien mallia pitäis lähteä muuttelemaan.......

  VastaaPoista
 7. Mulla vaihtuu akryylien kanssa kynsien muoto jatkuvasti, mutta sen tiedän, että tasakärkiset kynnet ei ole mun juttu. Luonnonkynsillä pidän usein juuri tuota muotoa yllä, mikä näissä kynsissä on, ja akryyleissä olen tykästynyt teräviin manteleihin, enkä ymmärrä miten ihmiset osaa elää taltoilla :D Mutta hei, lohdutuksen sanana, kyllähän nuo tuosta kasvaa ja saat oman mallisi takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks kynnet on tosiaan uusiutuva luonnonvara ja voi kasvatella takaisin :)

   Poista
 8. No joo, ei oo sun kynnet :P mut pointsit että kokeilit!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!