lauantai 31. tammikuuta 2015

Freddie

Tähän alkuun haluan teidän kuulevan hyvää musiikkia samalla kun luette tätä sepustusta.
Viime kesänä tein Queen-kynnet ja nyt uhmasin leimauskammoani ja leimasin. Lakkana käytin  Pikkujoulujen arpajaisissa voittamaani MoYoun violettia lakkaa. Se oli ihan mainio, lakkaajassa vaan oli vähän vikaa...

 Laattana siis käytin MoYou Londonin Rockstar Roxy Collection -08- laattaa.
Leimauslakkana toimi siis jo aiemmin mainittu violetti.
Leimaamisessa on varmasti miljoona kikkaa, samoin kuin marmoroinnissa ja liukuvärjäyksen tekemisessä. Ja leimaaminen ei vaan oo minun juttuni. Kateellisena katselen muiden leimaamisia ja ne näyttää niin hienoilta ja taidokkailta; ei yhtään koloja ja mokia missään ja itse en muuta saakaan aikaiseksi. Mutta olenpa taas yrittänyt ja voin huokaista!


Koko homma lähti siis liikkeelle ajatuksesta, että haluan tehdä liukuvärin hempeillä sävyillä, siihen jotain kimaltavaa hitulaa päälle ja se ois siinä. Liukuun käytin pp:n lakkoja Twinkle, Mellow Yellow ja päälle Holidayta kimallukseksi.

Liukuvärin tein kostutetulla meikkisienellä ja tällä kertaa vaakaan. Reunat suojasin Liquid Palisadella. Jonka kammottavan kummallisen tuoksun olen saanut selvitettyä ja syynä on lateksi, jota taikamönjä sisältää. Markkinoilla on myynnissä myös Liquid Latex (en muista kuka myy ja mistä voi ostaa), mutta se on sinistä taikamönjää ja en tiedä miltä se mahtaa tuoksua. Onko jollain kokemusta?


Hetken liukuväriä toljoteltuani tulin siihen tulokseen, että kyllä minä nyt vaan otan ja leimaan Freddiet kynsille. Kuivat kynsinauhani on joka ilta uitettu öljyssä ja rasvassa ja taas rasvassa ja öljyssä ja tulos on nähtävissä. Ei hyötyä. Kuivat kuin Sahara. Luokseni on saapumassa helpotusta, kun tuuppasin itseni taas kimppaan mukaan ja saan Bliss Kissiä itselleni, toivotaan, että on apua! Pahoittelen kuitenkin, että joudutte niitä katselemaan. 


Leimaustekniikka kun ei ole hallussa, niin lopputulos on ruttuinen, mutta taitotasooni nähden nämä ovat varsin onnistuneet! Tykkään tuosta leimauslaatasta älyttömästi.

Karu leimaustotuuden paljastelu vain jatkuu: Kädetön mr.Mercury tuulettaa lavalla. 
Hyvä Kaisa, hyvä.
Onko Sinulle Holiday? Olin siinä uskossa, että niitä on tehty 1000 kpl, mutta kuten kuvasta näemme, niitä on enemmän... Odotan jo kesää, että saan kuorruttaa kaikki lakkaukseni tällä. ChG Fairy Dustini on vajunut uhkaavasti ja tarvitsen ehdottomasti jonkun tällaisen lakan elämääni. INM Northern Lights Holographic Top Coat on kyllä myös mainio, eli ihan liian suurta hätää ei vielä pääse syntymään.

Mikä on Sinun lempilakkamerkkisi, jos saat sanoa vain YHDEN?

piCture pOlish-lovelies. I love all of them.
And I love Freddie, too.

29 kommenttia:

 1. Ihana Freddie <3 Tuolla laatalla ei vaan voi mennä mönkään, mitä nyt puuttuvista käsistä tai muista..! Yritys on tärkein :) Liquid latexhan on yleisnimitys nestemäiselle lateksille :) Tilasin oman pullon jostain pilailupuodista, 5,60 eur tuli hintaa posteineen Englannin maalta. Mun lateksi on väritöntä, mutta sitä saa myös värillisenä. Oliskohan se sitten nimeltään masking latex? Sellaisesta nimityksestä olen myös kuullut. Ja joo, samanlaiselle kalalle se haisee mitä Palisadekin, lateksin ominaistuoksu (tai ennemminkin haju...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on yleisnimitys, mutta tässä yhteydessä sitä mainittiin nimenomaan tuotenimenä; mun täytyy nyt ihan kaivella se kuva jostain IG:n syövereistä...

   Poista
  2. Ja masking fluid on nimitys, jota oon kuullut. Nestemäistä lateksia käytetään kai myös vartalomaalauksessa ja isohkojakin törppöjä kai myynnissä? En tiedä, täytyypi selvitellä :) Palisadesta olen kuitenkin tykännyt, sitä on helppo käyttää, mutta puteli on loppusuoralla.

   Poista
 2. Mua alkoi jotenkin tahtomttanikin naurattaa tuo "Kädetön mr.Mercury tuulettaa lavalla"... poor Freddie :) mutta jos et olisi huomauttanut virheitä itse, olisin tuskin niiihin kiinnittänyt huomiota edes kuvissa, joten kyllä se leimaaminen tuosta vielä alkaa lutviutua. Muisten itsekin ettei se alku ollut mitään nuoralla tanssimista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emma onneksi teki aika hyvän ja kattavan jutun leimasimista juuri ja sain itsekin sitten uusia hyviä vinkkejä, täytyy kokeilla niitä :)

   Poista
 3. Itselläni on ihan pilailukaupasta ostettua nestemäistä lateksia, joka on huomattavasti halvempaa kuin Liquid Palisade mutta ajaa ihan saman asian. Jokseenkin outo haju on siinäkin, mutta toisaalta en ole tuota Palisadea haistanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin ottaa tosiaan asiaksi kokeilla muitakin :)

   Poista
 4. Tosi hienot värit! Eipä olisi tullut mieleen valita näitä Freddie-kynsiin. Pisteet rohkeasta ja onnistuneesta valinnasta, go Girl! <3
  Lakkaus on tosi upea!

  VastaaPoista
 5. Tykkään tosta liukuväristä! Freddiestä en niinkään piittaa mutta kivat fanityttökynnet:)
  Mulla on Holiday ja taisin erääseen toiseen blogiin juuri kommentoida, että oon ehkä universumin ainoa joka ei oikein ole syttynyt sille:D Mua häiritsee kaikenlainen epäsymmetria ja ilman noita isoja lastuja tykkäisin lakasta enemmän. Tosin se olisi paljon geneerisempi silloin.
  Jos saisi valita vain yhden merkin niin kyllä se lemppari indiestä olisi Picture Polish. Mainstream-merkeistä sit varmaan OPI ...tai Essie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Holiday jakaa mielipiteitä. Mä tykkään siitä, mutta siinä saisi olla enemmän samaa välkettä kuin esim.Faisy Dustissa.

   Poista
 6. Kauniit kynnet! <3 Et ole ainoa, kenellä tuo leimaus ei oikein ota sujuakseen :D *nimimerkillä avuton* Ja lempparimerkkini on tällä hetkellä OPI, mutta täytyy sanoa että se voi kertoa myös kokemuksen puutteesta, kun esimerkiksi Indieitä ei ole pahemmin tullut testailtua... No, kyllähän mä vielä kerkeän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kerkeätkin :)
   Mä yritän tän vuoden aikana opetella tuon leimauksen :D

   Poista
 7. Ihanat kynnet ja ihana Freddie! Eikä se mitään kädetön ole, se käsi vaan on kato etuviistoon niin että se näyttää siksi lyhyemmältä ;)

  Lempimerkkini, jos saa valita vain yhden? Essie. Ei tartte kauaa miettiä :) Mullakin on muutes Holiday ja siinäkin numero on just jotain 1300:n luokkaa.. *kipaisee katsomaan* joo, 1269. Mikähän siinäkin. Luulin kans, että niitä on tulossa myyntiin vain 1000 ja that's it.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pelastit päiväni ;)

   Holidayssa kuitenkin on maininta Limited Edition, mutta kuinka Limited se onkaan. 2000kpl? :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!