perjantai 30. tammikuuta 2015

Mirror Mirror On The Wall....

Blogimaailmassa tulee ja menee villityksiä ja hullutuksia. Joku bongaa jonkun uuden jutun ja muut seuraavat hurmiossa perässä. Näin kävi minullekin. Minua vietiin kuin pässiä narussa, kun Cirque Colorsilta ilmestyi Mirror Mirror ja näin ensimmäiset kuvat tästä lakasta.

Hämmentävä ihanuus. Ja hinta sen mukainen. Kuitenkin kallein omistamani lakka on huutokaupassa huutamani HTF O.P.I You Don´t Know Jacques Suede.
Kyselinkin Facebookin puolella, että mikä on kallein omistamasi lakka ja paljonko olet valmis lakasta maksamaan? O.P.I on hinnoissaan, kun mennään kurkkaamaan esim.Sokoksen hyllyjä, tosin alelaarissa saattaa olla ihanuuksia tarjolla ihan parillakin eurolla. piCture pOlishin lakat ovat sellaisia, joista olen valmis maksamaan enemmän kuin kympin, samoin muut indiet (kotiutumassa PipeDreamPolishilta yksi kokoelma *kröhöm*) ja jos on joku tositosi ihana O.P.I, mutta yleensä kymppi on jo sellainen, että sitä enempää ei kannata pulitella. Eli te, jotka makselette kiltisti suomalaisissa kaupoissa lakoistanne 18e kipale, niin on olemassa vaihtoehtoja...


Toinen lakka tänään on huutokaupasta bongattu DS Mystery. Sissi tekikin vertailua Facebookin puolella DS Mysteryn ja First Class Desiresin välillä ja samaa olin katsellut itsekin juuri edeltävänä päivänä; ovat kuin kaksi marjaa. Sillä erotuksella, että FCD on kivempi kynsillä ja helppo lakattava. Saattaakin olla, että DS lähtee minulta eteenpäin kiertoon. (kiinnostuneet huutakoon hep!)
Kahden näyttävän lakan kanssa ei voi kummoisia koristeluja heitellä ilmoille. Itse laitoin hopeisia niittejä, mutta Mirrorin päälle voi aikamoisen hyvin sopia leimat, katsokaa vaikka !


Kun Mirror Mirror saapui kotiini, tuijottelin pulloa tyhmä virne kasvoillani pidemmän aikaa.
Hullua? Kyllä. Haittaako? Ei. Mirrorin ainoa miinus on, että se on hankalahko poistettava ja sitten sitä kimallusta on joka paikassa. Vaikka kuinka muhittaisi vanussa ja olisi varovainen. Sen verran amatööri oon, että pieleen meni.


Mikä on ollut Sinun viimeisin hurahduksesi?

Cirque Colors Mirror Mirror is the one that I could wear everyday for the rest of my life. 
Removal was a pain in the ass though, but let´s not let that bother us!

12 kommenttia:

 1. Heh, juurikin tuo samainen lakka on viimeisin hurahdus. Tuo nyt vain oli pakko-ostos ja sille otin kaveriksi PP:n Cyanin kun se jäi harmittamaan edellisellä kerralla. Tuon lakan poistaminen oli kyllä tuskaa ja hippusia löytyi kyllä joka paikasta. Onneksi mulla oli vain kaksi kynttä lakattuna tuolla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä onnekas :D
   Cyan multa vielä puuttuu.. Näin sen livenä Miljan kynsillä ja on se kyllä vaan kaunis!!!

   Poista
 2. Voi että se on upea <3 Mä säästyin kuitenkin tältä, kun rahatilanne ei ollut se paras kun tästä alkoi juttua liikkumaan. Ja varsinaisia hurahduksia mulla ei ole oikeastaan ollutkaan, kaikki ostokset on joko harkittuja tai halpoja, harvemmin ostan mitään erityisen kallista hetken mielijohteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pyrin (huom!) myös miettimään, että mikä kannattaa ja mikä ei, onko varaa vai ei. MUTTA, nyt kun tuli restock PipeDreamPolishin lakoista, niin saatoin vähän höpsähtää... xD

   Poista
 3. Mulla jää nyt kanssa vaan ihailun puolelle tämä kaunotar <3 on se silti kaunis ja toi biisi on muuten hyvä :D

  VastaaPoista
 4. Onneksi kaikkiin hullutuksiin ei tarttee lähteä mukaan ja mullehan nyt muutenkin siunaantuu ne kaikki omituisuudet, mitä muut ei huoli :D. Paitsi mulla on myös Jacques sekä DS Mystery :P. Mutta tuo Mirrorin perään en siis ole, vaikka se tässä lakkauksessa näyttääkin sangen hienolta. Jääkö pinta kovin röpelöiseksi kynnellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinta jäi ehkä inasen karheahkoksi, mutta ei sellaiseksi, että jäis vaatteisiin kiinni tai että päällyslakka ois pakollinen. Itse laitoin kerroksen INM Out The Dooria.

   Poista
 5. Pelkään olevani muuttumassa vanhaksi ja kyyniseksi ja ankeaksi, koska mulle ei nykyään enää tule mitään selkeitä hurahduksia tai IIK MITEN IHANA TOI ON PAKKO SAADA KAIKKI MULLE HETI JUST NYT -kohtauksia. :-/ Olen tylsä ja keski-ikäinen, byäääh.

  Mutta kynnet ovat kyllä nätit :) Mulle ei First Class Desires kolahtanut, kun se oli niin täynnä sitä kultahitulaa että violetti pohjasävy katosi täysin ja lakka näytti lähinnä ruskeankultaiselta. Meh.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!