tiistai 13. tammikuuta 2015

Skating On Thin Ice-land

 Minulla on maailman paras pikkusisko. Siskokin lakkailee kynsiään, mutta ei yhtä suurella intensiteetillä kuin minä. Kokeilunhalua kyllä löytyy, mutta kun päästään siihen kohtaan, että koristeltujen lakkausten pitäisi olla kynsillä tuntia (joskus oikeasti 10min!) kauempaa, ollaan jo haasteen äärellä.
Sisko tykkäilee tietynlaisista sävyistä, se on tarkkaa.
Vietimme erään illan koneen äärellä (hän Turussa, minä Hämeenlinnassa) ja googlailimme kuvia ja etsin hänelle sopivia ehdokkaita.

Eteen astui O.P.I Skating On Thin Ice-land, joka on ihan helkutin hieno lakka. Juuri sellainen mehukas luumuinen, joka on luonnossa hyvin syvä sävy. Tilasin meille molemmille sitten yhdet semmoiset.
Omistan myös China Glazen Charmed, I´m Sure-lakan, joka on hyvin samantyylinen olematta kuitenkaan sama.Ice-land vaati kaksi kerrosta peittävyyteen eli hyvähyvä. Päätin marmoroida (kyllä, TAAS) aksenttikynnen, jossa käytin Ice-landia ja Essien Take It Outsidea. (Samassa lähetyksessä kotiutui myös piCture pOlishin Holiday, mutta se on toinen tarina se.)


Keskisormeen huitelin hyvin vapaalla fiiliksellä Zoya Cosmoa, joka on ihan mahdoton kimallushässäkkälakka. Ja hyvin ihana sellainen. Tasoitin sen kuitenkin kerroksella INM Out The Dooria, sillä epäilen talvitukkani villiintyvän sähköisyytensä kanssa lisää, jos siihen koskee hiekkalakalla.
En tosin tiedä, mutta en aio kokeilla.


Näillä kynsillä viihdyn oikein mainiosti. Sävymaailma on hyvin lähellä sydäntäni.


Onko Sinulla lakkoja Nordic-kokoelmasta?

Skating On Thin Ice-land is part of the O.P.I Nordic-collection. 
This was my only pick from that collection and I must say, I´m very happy with my choise.

25 kommenttia:

 1. Onpa upea sävy! Näyttääkö tuo livenä ihan hurjan tummalta? Mulla ei oo yhtään Nordic-lakkaa, ei vaan jotenkin silloin ilmestymisen aikaan sytyttänyt. Suomi-yksilöä pyörittelin kaupassa, mut kun huomasin, että se oli käsissä mulla vain nimen takia, jätin sinne :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se tummahko, oikeasti tumma luumu, ei vain luumu. Suomi-yksilö muakin houkutti ja vain samasta syystä kuin suakin ja se ei kuitenkaan ole raidoittuvuutensa kanssa niin hieno, että ois kantsinu ostaa laatikon perukoille pyörimään ;)

   Poista
 2. Oooh! Ihana mani! Rrrakastan violettia ja rrrakastan vesimarmorointia. Pakko marmoroida itsekin seuraavaksi :)

  VastaaPoista
 3. Täällä yks kipeenä oleva pikkusisko luki tän just ja hyväksyi kehut. Mites hei maailman ykkösin isosisko, joko on posti lähteny kohti Turkuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puspus!
   Postipakettinne lähtee kohti Suomen Turkua torstaina, saapunee parin päivän viiveellä määränpäähänsä.

   Poista
 4. Toi sun marmorointi on niin yliluonnollista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha! Hauska, jos joku ajattelee noin :D <3

   Poista
 5. Vautsi mitkä kynnet! <3 Mulla ei ole yhtään Nordic -kokoelman lakkoja, kun yksikään niistä ei ole aiheuttanut välitöntä "tahtootuon" -tunnetta, mutta täyty myöntää, että tää violetti on kyllä ihan sävyltään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli ainoa, joka sai mulle aikaan just "tahtootuon"-fiiliksen. Katselin kuvia ees-taas ja tää on hurjan kaunis.

   Poista
 6. Eipäs muuten oo yhtään niitä mutta omistan kanssa maailman ihanimman pikkusiskon jonka olen saanut riipuvaiseksi lakkahuuruista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vähän tämmönen tarttuva tauti :D

   Poista
 7. Ai herkku! Muuta en osaa sanoa... :D

  VastaaPoista
 8. Oi miten kauniit <3 Miulle noita Nordic-kokoelman lakkoja on jostain kummasta kertynyt todella monta, vaikka alkuun en niistä syttynyt ollenkaan.. Oliskohan jopa puolet kokoelman lakoista, ainakin. Ice-land on kynsillä tälläkin hetkellä ja se on kyllä aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onj ihana!
   Mulla oli pari semmoista "ehkä"-listalla, mutta tuo nyt oli ainoa, jonka halusin sitten oikeasti kotiuttaa. Liikaa samantyylisiä muut mitä mulla jo on. Tosin mulla on jo sata tällaistakin, mutta kun...

   Poista
 9. Aivan ihanat taas kerran ♥ Mulla taitaa olla neljä Nordic-lakkaa ja tykkään kyllä niistä kovasti :)

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ja ihanaa, kun jaksat aina käydä kurkkaamassa ja kommentoimassa. Kiitos!

   Poista
 11. Voi luoja kuinka nätit kynnet! Ihanat! ♥
  Miulta löytyy mini kokoelmana Nordicin lakat joita en kylläkään ole saanut kynsille asti xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe. Hopi hopi sitten vaan lakkaamaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!