keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Kubiss

Sain kauneutta.comilta kyselyn, että olisinko kiinnostunut testaamaan muutamia lakkoja ja kertomaan niistä blogissani. Pohdin asiaa tovin ja ajattelin, että mikä jottei. Sain muutaman Kubiss-merkkisen lakan, sekä eyelinerin ja ripsivärin. Meikit valmistetaan Englannissa. Brändin idea on, että meikit maksavat kaikkialla myymälöissä 3,95€ ja kynsilakat 2kpl 10€ (nettikaupoissa ei välttämättä). Aikaisemmin on tullut todettua, että vaikka tuote on halpa, se ei ole huono; esim. Essence, Kiko, Gina Tricot jne.

Sain lakat siis testiin ja kerron niistä rehellisen mielipiteeni; en hyödy linkin klikkaamisesta mitenkään. Kyseinen nettikauppa oli itselleni suht vieras ja vietinkin siellä tovin jos toisenkin tutkien mitä kaikkea sieltä löytyy.
Mutta nyt niihin lakkoihin!


Pullojen koko on 9ml. Pyörittelin puteleita käsissäni yrittäen etsiä nimeä, kunnes hoksasin, että ei näillä olekaan kuin numerot. Joskus olen ostanut jonkin lakan suurimmaksi osaksi nimenkin takia, joten se oli vähän harmi, että näillä ei ollut mitään.
Ensimmäiseksi kokeiluun pääsi korallisenoranssinvaaleanpunainen-ei-yhtään-Kaisan-sävy. Aavistelin lakan olevan hyvin läpikuultava ja vaatikin kolme kerrosta ja vielä ehkä olisi voinut lakata yhden lisää. Neljä kerrosta lakalle on minun mittapuulleni liikaa. Tämä kuitenkin sopii varmasti kesävarpaille ja ruskettuneen ihon kaveriksi ja saattaapi sopia marmorointiin, joten saa vielä jäädä asumaan meille.
Tämä lakka oli numeroltaan 46.

Sitten lakka nro.131. Sinisenharmaa sävy, joka peitti kahdella kerroksella.  Näytti kynsillä todella mukavalta ihan pelkältään.
Näissä lakoissa suti on vähän kapeahko; leveämmällä sudilla olisivat jo tosi mainioita.
Viimeisenä vuorossa lakka nro60, joka on vähän joulun ja bordellin välimaastossa.
Lakka levittyi hienosti ja peitti jo yhdellä kerroksella hyvin, kaksi oli ihan tarpeeksi.
Summa summarum: ihan kelpo yksilöitä ja sävyjä löytyy. Nämä testiin saamani sävyt eivät kuitenkaan olleet täysin uniikkeja sävyjä, sillä itseltäni löytyi esim. China Glazen Red-y&Willing, joka on hyyyyyyvin lähellä.

Myös Essien Take It Outside näyttää pullossa hyvin samankaltaiselta, mutta kynnellä selvästi harmaampi. Uskon lakkojen kuitenkin toimivan koostumuksensa puolesta marmoroinnissa, joten jäävät meille hyvillä mielin asustamaan.Ovatko Kubiss-lakat Sinulle tuttuja?

Lakat on saatu testiin blogin kautta, en hyödy linkkien klikkailusta mitenkään. 

I received these Kubiss-polishes for review. You can buy them from kauneutta.com.

16 kommenttia:

 1. Onpas kivannäköisiä lakkoja ja tuo kauppa on myös minulle uusi tuttavuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä vierähtää helposti tovi jos toinenkin katsellessa :)

   Poista
 2. Kivoja lakkoja ja tuolta merkiltä olen nähnyt ruotsissa myynnissä ihan kaupassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskin kiva päästä ihan hyllylle hypistelemään; kuvissa ei aina ihan välttämättä saa selkoa millainen lakka on kyseessä.

   Poista
 3. Ihan outo merkki, varmaan koskaan kuullutkaan:o Mutta nättejä sävyjähän nuo:)

  VastaaPoista
 4. Itselle ihan tuntematon merkki, mutta hyvältä näyttää! Ei ehkä ihan himotuslistalle asetu pelkästään tämän postauksen perusteella, kun niin paljon olisi hankittavaa muiltakin merkeiltä, mutta jos näitä jossain tulee vastaan saatan pari napatakin testiin ihan mielenkiinnosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma hankintalista on kans aikas pitkä....... Mm. OPIn kevät-juttuja....

   Poista
 5. Ihan uusi tuttavuus tää merkki miulle, samoin kuin nettikauppakin :)
  Mutta nättejä on lakat ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta oli kiva löytää muutakin kuin kynsiin liittyviä juttuja tuolta kaupasta... :)

   Poista
 6. Eipäs ole kyllä tullut merkki aiemmin vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle kans uus, mutta hinta-laatu-suhde aika jees!

   Poista
 7. Kahvit lensi näppäimistölle, kun luin ton "Viimeisenä vuorossa lakka nro60, joka on vähän joulun ja bordellin välimaastossa." :D :D :D
  Toi harmaa näyttää tosi kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei, se on just sen sävyinen! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!