sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Valot pois

Blogini täyttää kohta kaksi vuotta. Bloggaaminen on edelleen mukavaa. Kynsien lakkaaminen on edelleen mukavaa.
Silti nyt on hetki, jolloin otan itseltäni pois bloggaamisen paineet pieneksi toviksi.

Lakkaan kynsiäni omaksi ilokseni, en siksi, että saisin blogiini sisältöä. Kaikki lakkaukseni eivät ole aina päätyneet blogiin asti ja välillä on menty myös ohi aiheen jutuilla, jotka eivät liity lainkaan kynsiin ja lakkaamiseen. Näin se on ollut kaksi vuotta ja näin se tulee jatkumaankin. Joskus julkaisuja on viidesti viikossa, joskus menee viikkokin väliä, ettei minusta kuulu pihahdustakaan.

Koskaan ei ole ollut tarkoitus, että ottaisin itselleni aikatauluja; että julkaisen neljästi viikossa ja haalin paljon yhteistyökumppaneita. Blogini ei ole sitä varten. Yhteistyökumppaneita on ja heidän kanssaan tälläkin hetkellä lähetelty viestejä ja julkaisuja niiden tiimoilta tulee, mutta en ota niistä paineita.
Tai yritän olla ottamatta.

Blogissani olen halunnut säilyttää kotikutoisen fiiliksen. Kerron lakan koostumuksesta, jos se on mielestäni ollut oleellista. Sävy on minusta harmaa tai keltainen, jos se siltä silmiini näyttää, ei mitään muuta. Kommenteissa olen saanut joskus tarkennuksia ja niistä lähinnä hämmennyn. Tarkempia blogeja on, ja hyvä niin, sillä silloin minäkin saan jotain uuttaa tietoa itselleni. Minun blogistani niitä ei välttämättä löydy. Olen Kaisa, joka ei edelleen ole täysin varma mikä on jellyn ja crellyn ero, enkä niitä välttämättä toisistaan erota. Ja se on minulle itselleni aivan ok.

Kynsisirkuksesta löydät kieli poskessa tehtyjä juttuja. Ihmisen tekemänä, joka ei ota itseään tai elämäänsä millään lailla vakavasti. En bloggaa työkseni tai vakavissani, se ei ole tarkoitukseni vaan on nimenomaan harrastukselleni kiva lisä, ei itse tarkoitus.
Toivon, että blogini on tuottanut hyvää mieltä ja joku on joskus saanut pienen inspiraation siemenen jostain, mitä olen joskus tehnyt.
Blogiini tulee mukavia kommentteja ja olen niistä jokaisesta ollut joka kerta aidosti ilahtunut, kiitos siitä teille lukijoille.

Kynsisirkuksen kulisseissa on välillä myllerrystä ja nyt Tirehtööritär sulkee esiripun, avatakseen sen maaliskuun lopussa uudelleen. Silloin juhlitaan sitten synttäreitä :)


Sometimes it´s a good idea just to sit back and relax. I will return to blogging at the end on March. Thank you for everyone for visiting my blog.

24 kommenttia:

 1. Rentouttavaa lomaa! Nähdään maaliskuussa <3

  VastaaPoista
 2. Kivaa blogilomaa! Tekee oikein hyvää olla hetki irti bloggaamisesta. 8)

  VastaaPoista
 3. Pystyn samaistumaan tuntemuksiisi. Moni ei-bloggaaja ei monesti arvaakaan, kuinka aikaavievä harrastus (kynsi)bloggaaminen on. Blogistakin tarvitsee joskus lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kokenut niinkään aikaa vieväksi bloggaamista. Toki se voi olla sitä, jos aikatauluttaa sen ja "pitää" blogata se kolme kertaa viikossa.
   Itse bloggailen silloin kun siltä tuntuu ja tämäkin julkaisu oli vain avaus siitä, että muistettaisiin, että bloggaamista voi olla monenlaista ja kyselyistä huolimatta en aio blogiani aikatauluttaa ja aion nyt saada muita asioita järjestykseen.
   Tarvitsen ehkä lomaa enemmän ihmisistä kuin blogistani :D En osaa selittää tarkoutusperiäni tässä kovin tarkasti, eikä se ehkä ole tarpeenkaan, mutta palaan linjoille kun olosuhteet ja fiilikset sen sallivat, jotta lukijoillakin olisi mukavampaa :)

   Poista
 4. Mä ainakin tykkään lukea sun tekstejä osittain juurikin sen takia, että lakoista ei ole ihan hirveän pitkiä analyyseja. Ei sillä, luen niitäkin, mutta tykkään juuri siitä että bloggaajan persoona näkyy jollain tavalla postauksissa. Kaikkien ei tarvitse olla niin "tarkkoja". :) Hyvää ja rentouttavaa blogilomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla!
   Kiitos ja palataan asiaan maaliskuussa :)

   Poista
 5. Tuttu tunne, että kaipaa välillä happea bloggaamisesta. Itselläkin tällä hetkellä työn ohella käytävä koulu vie ilta-ajat tehokkaasti, jos niitä ei vie jo lasten harrasteet, joten...
  Hengähdä hetkeksi, äläkä stressaa blogista. Me maltamme kyllä olla täällä odottamassa uusia juttuja, kun niiden aika on ja onneksi insta pelastaa tuskaisimmalta kuulumisten vaihdolta, vai mitä ;) ?

  Palataan maaliskuussa Kaisa! Aurinkoa kevääseesi.

  VastaaPoista
 6. Rentouttavaa lomaa, Kaisa! :)
  Mua välillä stressaa bloggaaminen, koska poden huonoa omatuntoa, jos en postaile tietyllä aikavälillä. Mä teen joka päivä juttuja, jotka jollain tavalla liittyy blogiin. En silti osaa lopettaa tai höllätä otetta, koska tästä on tullut itselle niin tärkeää. Pitäis oikeasti osata vaan ottaa rennosti, eikä tehdä kaikesta niin stressaavaa! :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä välillä kannattaa rentoutua ja ottaa etäisyyttä jos siltä tuntuu! Tuskin täältä porukka mihinkään katoaa! :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa blogilomaa Kaisa! Täällä ollaan kun palaat tauolta levänneenä ja virkeänä:)

  VastaaPoista
 9. On hyvä että blogeja on joka lähtöön, ja musta sun blogi on yksi parhaita just sen vuoksi, että pidät tätä niin rennolla asenteella :) Mukavaa hengähdystaukoa!

  VastaaPoista
 10. Hyvää lomaa :) Me käydään kastelemassa kukkia sillä aikaa.

  VastaaPoista
 11. Mukavaa lomaa sulle. :) Täällä odotellaan kyllä taas innolla, kunhan tuut takas.

  VastaaPoista
 12. Rentouttavaa lomaa! Täällä me odotamme sua!

  VastaaPoista
 13. Rupesin sepustamaan pitkää vastausta, mutta tajusin, että saan kiteytettyä sen paljon lyhyempään: Kaisa, olet ihana! <3
  Olen iloinen että olen sinut tavannut, toivon että joskus ehkä pääsen tapaamaan ihan kasvotusten myös! :)
  Kaikkea hyvää, tavataan taas!

  VastaaPoista
 14. Mukavaa lomaa! Olen monesta asiasta ihan samaa mieltä ja pidän omaakin blogia hyvin samankaltaisin ajatuksin. Joskus tauko on tarpeen ja silloin se pitää pitää :)

  VastaaPoista
 15. Loistava blogi! Pieni tauko on varmasti paikallaan, jos siltä tuntuu. Parhaita blogeja ovat sellaiset, joissa blogisti itse tietää mitä kirjoittaa ja miksi, eikä tanssi lukijoiden pillin mukaan. Ne blogit ovat aitoja aihepiiristä riippumatta.Tämä on sellainen. Nykyajan sähköiset viestimet tuovat paljon sisältöä elämään, mutta ovat myös toisaalta aika uuvuttavia. Ainakin minä olen huomannut sellaisen. Rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 16. Mukavaa lomaa! Täällä me odotellaan <3

  VastaaPoista
 17. Pieni loma tekee aina hyvää! Nauti. <3

  VastaaPoista
 18. jes, ihan ku mun kirjoittama postaus!!! olen sun kanssa ihan samoilla linjoilla, itseä varten, itseä ilahduttaakseni lähinnä tätä teen! jos joku tykkää lukea niin kiva :) kivaa taukoa ja palataan!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!