keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Before the Storm

Olen varmaan kyllästymiseen asti toitottanut kaikille, että ehdoton lempparilakkani on China Glazen Liquid Leather. Koska pukeudun mustaan, kunnes löydän jotain tummempaa ja se lakka olisi sellainen, joka sopisi aina asuuni, jos minulla olisi vain yksi lakka kokoelmassani.
Muuuuutta, koska se ei ole ainoa lakkani, niin otin tällä kertaa kaveriksi pari muutakin.


Jalo tarkoituksenihan oli vaatimattomasti ns.räjäyttää pankki tällä lakkauksella. Lakkaus, josta puhuttaisiin vielä valovuosien päästä. Lakkaus, joka yllättäisi kaikki. Tarkoitus oli tehdä vuosisadan hienoin tuplaleimaus.
No tuota. Korrektia olisi todeta, että tällä kertaa en onnistunut. Suomeksi todetaan vaan rehdisti, että meni v*tuiks.


Hommahan lähti jo siinä väärään suuntaan, että valitsin laataksi Born Pretty Storelta saadun laatan, josta aikaisemminkaan ei yksikään kuva ole kunnolla noussut. Jotenkin kuvittelin tällä kertaa olevani kaikkien lakkausjumalien ehdoton suosikki. Kuvan nouseminen voi olla toki tekniikkalajikin, mutta kokeilin välissä toista laattaa ilman ongelmia, joten päättelin,etten ihan huonoin voi olla tässä hommassa.
Lopulta onnistuin saamaan kuvat leimasimeen asti.
Se ei ollut hyvä asia.

Seuraava kompastuskivi tuli vastaan siinä, että kuvittelin saavani aikaan harmonisen kuvion hopeisella (A England Excalibur) ja mustalla (Konadin musta).
Lopputulos oli sekalainen hämähäkin kakkainen verkko.
Sekään ei ollut hyvä asia.

Luulin pelastavani tilanteen tuuppaamalla päälle parhaan pelastuslakan ikinä, ChG Fairy Dustin. 
Koska Fairy Dust All Things.
Sanotaanpa kaikki kuorossa: "Sekään ei ollut hyvä asia!"

China Glazen Liquid Leather ei kuitenkaan pettänyt. (Se nyt olisi vielä puuttunutkin!) Se lakka levittyi taas kuin unelma, peittäen yhdellä kerroksella. Sen kuivuttua, lakkasin päälle ohuehkon kerroksen Zoya Stormia, joka on myös hyvin ihana. Ja jota tietenkään en saanut taltioitua kaikessa ihanuudessaan kuviin. Se nyt olisikin ollut liikaa pyydetty...?!

Olen myös miettinyt omaa tapaani kirjoittaa blogia. Kaikki aina kulminoituu valittamiseen! Kuinka kummassa? Joskus teidänkin olisi ehkä mukavampi lukea iloista tekstiä? Mutta kieli poskessa tätä kirjotetataan, niin lukekaa te myös vähän rivien välistä.
Valkoinen lakka on muuten China Glazen White Out.


 Päätin juuri, että nämä ovat hieno abstrakti luomus. Saaneet inspiraationsa kesämyrskystä, salamoista, kovasta tuulesta... ja hämähäkin verkoista.

Miten teidän viikko on sujunut tähän asti?

Stamping gone wrong. Sometimes even Fairy Dust can´t save your life.

20 kommenttia:

 1. Kieltämättä tosta leimasta ei ehkä ihan täysin erota, mitä siinä kuuluisi olla, mutta luulen, että jos olisit markkinoinut noita aksenttikynsiä abstrakteina taideteoksina, niin olisi mennyt ihan täydestä :D

  Valittamisesta pitää sanoa myös sen verran, että olen huomannut itsessäni samaa. Huomaan aina kaikki virheet ja epäonnistumiset (eli ne kohdat mihin en ole 100% tyytyväinen) ja tartun niihin kirjoittaessani, vaikka olisi paljon kivempaa varmasti kaikille, jos osaisi iloita niistä asioista, joissa onnistuu ja jättää sen turhan itsekriittisyyden taka-alalle. Omaan luonteeseeni ei vaan sovi liika itsensä kehuminen vaan helposti tulee vähäteltyä omia tekeleitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinkin koittaa ottaa sellaisen Tsemppaus-Toukokuun, jolloin en yhdessäkään julkaisussa valita! :D

   Poista
 2. Mä luulen, että jos et olisi valittanut asiasta, kukaan ei olisi huomannut näissä mitään menneen pieleen. Musta näitä voi aivan hyvin pitää onnistuneina, vaikka ne ei aivan alkuperäiseen tarkoitukseen päässeetkään. :D

  Itse olen huomannut samaa valittamisessa, kun ei valita liikaa lakkauksesta, saa paljon enemmän positiivisia kommentteja. Siispä olen yleensä hiljaa! :'D

  VastaaPoista
 3. Tota tota. Mää eka katoin, että oot tehny lakkauksen kuivasutimalla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, hyvä! Onnistuin lähes huijaamaan!

   Poista
 4. Mä luulen etten mäkään ois tajunnut epäonnistumista ellet ois kertonut, tykkään sitäpaitsi tuosta peukusta tosi paljon! Musta, hopea ja valkoinen vaan on kuuminta hottia, AINA. En kyllä ota tota kirjoitustapaa valittamisena, lähinnä kertomuksena siitä miten kaiken piti mennä ja miten ne sitten menikään. Sellasta turhaa ruikkaamista ja vähättelyä en siedä ja en ole saanut susta sellaista kuvaa lainkaan vaan haistan voimakastahtoisen, sitkeän ja herkän ja luovan nuoren naisen. Menikö kamalasti väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta, valkoinen ja hopea on kyllä sellaisia aina toimivia. (myös nyt, eiks niin?)
   Peukku on myös mun lemppari, jee!

   Aika hyvä kuvaus, pitäydyn siinä. Mikä on nuoren määritelmä?

   Poista
  2. No kaikki jotka on mua nuorempia on tosi nuoria ja kaikki jotka on mua vanhempia ja nuoria sydämestään niin nekin on nuoria :)

   Poista
 5. Pöhhöh, kokonaisuushan on aivan mahtava! Näissä ainakin on tunnetta! :) Tykkään kovasti :) <3

  VastaaPoista
 6. Nämä ovat, Kaisa, täydelliset leimaukset! Näistä todellakin puhutaan vielä valovuosien päästä, koska kukaan ei koskaan tule kykenemään toistamaan lopputulosta, et edes sinä itse. Silloinhan se on todella nappisuoritus :). Aivan superhienot <3.

  VastaaPoista
 7. Hekottelen täällä myötätuntoisesti, toivottavasti et pahastu:) Vaikka leimasta tulikin modernia taidetta, kokonaisuus toimii mainiosti. Ei aihetta epätoivoon:)

  VastaaPoista
 8. Hupsista keikkaa, saatoin vähän naurahtaa tätä lukiessa! Toi vaan jotenkin kuulosti niin tutulle :D Luulin eka, että oot leimannu mustalla ja hopealla joko kuivamarmoroinu päälle tai vastaavaa.... Taisin olla väärässä. Kivat nää on silti! :)

  VastaaPoista
 9. Mie kyllä tykkään näistä lakkauksista ^.^ Eikä noi leimat nyt niin pahat oo! :P
  Miun viikko on mennyt työn merkeissä, vieläkö jaksais ens keskiviikkoon painaa duunia niin olis yksi vapaa päivä *blääh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä!
   Kyllä mäkin näistä tykkäilin ja töissä sain kehuja. Sit mentiin töissä lasten kanssa uimaan ja kloori teki tehtävänsä...

   Poista

Kiitos kommentistasi!