sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Inspis

Inspiraatio voi iskeä milloin tahansa ja mistä tahansa. Instagramissa seurailen monia taitureita ja Celina Rydén on yksi heistä. (Hänellä on myös omat sivut!)

Tämän päivän kynsiin tuli inspis selaamalla Celinan Instgramia, mutta suoraan en lähtenyt mitään kopioimaan.


Nimettömässä lakkana O.P.In I Theodora You, jota lakkasin pari kerrosta alle. Sitten maalailin käsin epämääräisiä kuvioita käyttäen Orly Instant Artist- koristelulakkoja, sävyinä valkoinen Crisp White ja musta Jet Black. Molemmat helppoja käytettäviä kätevän pitkän ja kapean kärjen ansiosta, mutta omani ovat jo vähän loppusuoralla ja éhkä aavistuksen kuivahtaneet.


Käsinmaalauksen päälle lakkasin Essien päällyslakkaa.
Keskisormiin lakkasin Chona Glazen Hello Gorgeous!-lakkaa, joka on yksi niistä harvoista pulloista, joista minulla on tuplakappaleet. Kimallus on valossa ja auingossa ihan mielettömän ihana! Kaksi helppoa kerrosta oli tarpeeksi, kolmas on ihan riittämiin.


Musta lakka ei liene yllätys. Se on China Glazen Liquid Leather, jota minulla on pullo tolkulla. Sen päälle tuuppasin irtohituloita, jotka kiiltävät ja kimaltavat, mutta jotka eivät millään meinanneet suostua jäämään kynnelle. Kaikkialle muualle kyllä. Ensi viikko onkin disco-viikko, kun sitä discopallohitulaa on joka helekutin paikassa kiinni. Ja aivastinko juuri kun olin saanut pussin auki?
Oi kyllä.

Nämä eivät ehkä olleet kaikkein onnistuneimmat kynnet, mutta huisin mieluisat! Viihdyn ja tykkään. Meillä on töissä menossa uintijakso ja kloori tekee taas tehtävänsä.  Ihan hyväkin, että on useampi lakkakerros suojaamassa. Olen nyt saanut kynsiä kasvamaan ja mielenterveyteni ei ehkä kestäisi sitä, että ne nyt napsuisivat ihan nysiksi taas.
Meillä on tosin tulossa töissä tulevana viikonloppuna turnaus, johon myös osallistun ja olen pelaamassa (tästä tulossa juttua myöhemmin lisää), joten voi olla, että joudun pakon edessä viilaamaan ihan lyhyeksi.
Oletko Sinä lakannut tänään kynnet?


I got my inspiration from Celina Rydén. She is very talented, check her out if You haven´t already!

28 kommenttia:

 1. Oijoi, huippukauniit kynnet! Tuo aksenttikynsien kuvio on mielettömän hieno ja muutenkin yhdistelmä on onnistunut kaikin puolin :) Ja kyllä, on tullut lakattua tänään kynnet... Harvemmin niitä päiviä on kun en lakkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tänään oli itsellä nakupäivä. Sata ideaa eikä taas tiedä mistä alottaisi...

   Poista
 2. Oli tarkoitus lakata,mut ei taida jaksaa.Masentaa kun eilen kävi vahinko pesutuvalla ja hajos keskisormenkynsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoijoi! :/
   Mulla lohkesi oikean etusormen kynsi ja nyt täytyisi jaksaa viilailla..

   Poista
 3. Tosi kauniit! :) tälläsillä kynsillä viihtyisin erittäin hyvin.
  Mulla on lakkausinto nyt vähän hukassa ja oon ollut distress kynsillä keskiviikosta asti. Tekis mieli jo vaihtaa mutta ei millään jaksa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhojen lakkojen poisto on aina operaationsa...

   Poista
 4. Ei laitoin Hotter than pink lakkan kynsille

  VastaaPoista
 5. Onpa kivat, erilaiset:) Lakkasin tänään koska olen koittanut kiriä vähän postausvajetta kiinni ja lakata useammin:)

  VastaaPoista
 6. Varsinkin nuo sun käsinmaalaamat kynnet on todella kauniit! Kokonaisuus toimii ihanasti ja viihtyisin näillä huomattavasti paremmin kuin omilla lakattomilla kynsilläni :).

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit kynnet! :) Itse en tänään kynsiä lakkaillut, ehkä sitten huomenna taas. Harmi kun noihin CG:n glittereihin ei voi oikein luottaa, tuppaavat kuivumaan pois pullossa itsekseen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai? Mulla ei ole tätä harmia ollut?

   Poista
 8. Kivan erilaiset kynnet. :) Nuo hitulat ovat nättejä!
  Mä tein eilen pikalakkaukset illalla saatuani tytön nukkumaan. Töihin paluun takia oli pakko saada edes jotain kynsille, mutta koska halusin itsekin nukkumaan, niin jätin suosiolla aikaa vievät koristelut seuraavaan kertaan. :D

  VastaaPoista
 9. Aika kiva lopputulos, ei voi muuta sanoa! :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunis lakkaus ja sävyt sopii toisiinsa loistavasti. :) Lakkaan kynsiä just ekaa kertaa varmaan pariin kuukauteen! Sillain, että lakat jää kynsille pidemmäksi aikaa kun valokuvauksen ajaksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos ne on ne, mistä näin kuvia, niin hienot tuli!!! :)

   Poista
 11. Aivan saakutin upeat, mä tykkään varsinkin noista käsin maalatuista kynsistä! Diskoviikko :D Huomenna lakataan taas, tänään vaan päivä töitä ja illalla nukkumista ja nyt pikku blogi kierros :)

  VastaaPoista
 12. Tosi hienot. Nämä ovat jotenkin kiehtovat, ei mitenkään tavanomaiset kynnet ♥

  VastaaPoista
 13. Aivan vallattoman upeat kynnet! ♡
  Mie sain just lakattua tai oikeestaan koristeltua kynnet :) Pohjalakan lakkasin jo eilen illalla ja nyt aamulla tein koristelut kun ensin olin hakenut pari tuntia inspistä netistä xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä eksyin kans tässä yks ilta Instagarmin ihmeelliseen maailmaan katseleen kuvia ja videoita kynsistä, pari tuntia meni niin että hups vaan!

   Poista
 14. Nää on upeat, eritoten noi käsin maalatut ja kokonaisuus toimii loistavasti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!