perjantai 10. huhtikuuta 2015

Kuivana mennään!

Marmorointi, tuo suurin intohimoni kynsikoristelun saralla. Tällä kertaa en jaksanut ottaa kippoja eteen vaan päätin tehdä samantyylistä hommaa, mutta kuivana versiona. Sain aikoja takaperin pyynnön tehdä ohje kuivamarmorointiin ja kun olin saanut nämä kynnet valmiiksi, tuli ajatus tutoriaalista (oiskos tälle joku hyvä suomennos?) mieleeni ja sitten olikin jo liian myöhäistä.


Lyhyesti selostettuna: Aluslakan päälle lakkasin kaksi kerrosta valkoista lakkaa. Tällä kertaa käytössä China Glazen White Out, joka on hyvä lakka, maailman surkeimman siveltimen kanssa varustettuna. China Glazen lakat ovat yksiä suosikeistani, mutta joskus toivoo, että se suti ois sellainen kun Essien Suomen markkinoiden pulloissa...


Lakkasin kolmannen kerroksen valkoista lakkaa. Sen ollessa vielä märkä, laitoin varovasti tipat värillistä lakkaa pintaan ja kapealla pilkkutikulla (dotting tool) vetelin sieltä täältä. Haaveilin saavani aikaan sateenkaaren väriset pyörremyrskyt. Sama homma onnistuu hyvin esim.hammastikulla.


Sateenkaaren värit oli helppo saada aikaan PipeDreamPolishin A Night In Vegas-kokoelman lakoilla. En osannut taannoin päättää mitkä kokoelman lakoista ottaisin, joten päädyin ottamaan koko kokoelman enkä ole katunut. Lakat toimivat myös hyvin marmoroinnissa!Sateenkaaripyörremyrskyni kuorrutin, YLLÄTYS YLLÄTYS, China Glazen Fairy Dustilla. 
Miksi? No koska!!!
Näistä kynsistä tuli itselle todella hyvä mieli. Pirteät värit ja kuivamarmoroinnissa on se hyvä puoli, että ei tarvitse tehdä tiettyjä kuvioita.
Näitä kynsiä tuijotellessa tulee jokaisesta kuviosta aina joku uusi juttu mieleen.Aurinkoista viikonloppua!

You can´t go wrong with rainbowcolors. Ever.

24 kommenttia:

 1. Nää on mielettömän upeat! Ai että! Sinä se osaat! <3 !!! :D
  Ja iiiiks, ku mää haluan ton kokoelman kanssa...

  VastaaPoista
 2. Näistä tulikin hienot! Sopisivat vaikka Kiasmaan :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat (: Tykkään noista väreistä tosi paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Värit on luonnossa ihan huikean kirkkaat!

   Poista
 4. Vau, miten ihanat ja pirtsakat! :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä kivat kiehkurat, tykkään! :)

  VastaaPoista
 6. Vau! Hienot marmoroinnit ja kun sen vielä tekee neonlakoilla niin lopputulos ei voi olla muuta kuin näyttävä :)

  VastaaPoista
 7. ihanat, etenkin tuo nimetön on <3 :) ja edelleen, kyllä mäkin joskus vielä nää vegasit hankin.... :D

  VastaaPoista
 8. Kuivamarmorointi on kyllä about maailman v-mäisin koristelutyyli. Vielä joskus ehkä tarttis yrittää sekin opetella, mutta kaksi kertaa yritettyäni ja kaksi kertaa failattuani en ole kauhan halukas yrittämään uudelleen. Nää on kyllä hienot :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!