sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

What Should I Do?

Aikaisemmin kerroin tissiasiaa TÄÄLLÄ ja nyt tällä viikolla varmistui, että minut leikataan 23.5. Olivat saaneet lisää leikkauslupia jonojen takia ja minun lisäkseni saman päivän leikataan seitsemän muuta. Olen asiasta enemmän kuin täpinöissäni ja tulevasta kuukaudesta on tulossa enemmän kuin piiiitkä, kun täytyy odottaa. Operaatiosta seuraa useamman viikon sairausloma ja kesälomani alkaakin odotettua aikaisemmin.

Sairauslomani aikana en saa harrastaa liikuntaa enkä muutenkaan riehua ennenkuin niin lupa annetaan, eli olen suunnitellut tekeväni urakalla blogiin juttuja, mikäli vain kykenen.

Nyt on siis Sinun vuorosi vaikuttaa ja esittää toiveesi - onko joku juttu, minkä haluaisit minun toteuttavan? 
Asia, jota haluat Kynsisirkuksesta lukea? 
Heitä ideasi ja ajatuksesi kommentteihin, kiitos!


6 kommenttia:

 1. No minäpä nyt kuule sitten haastan sut kopioimaan mun tänpäiväisen megative space -lakkauksen! :D

  Oli hienoa että puhuit suoraan ja sydämestä tuosta tissiasiasta. Paljon onnea leikkaukseen ja riemua tissiliiviostoksille!

  VastaaPoista
 2. One stroke -haastetta tulee tässä. Tilaan kukkia ja perhosia (y).

  VastaaPoista
 3. Minä haluaisin lukea "toipumispäiväkirjaa", eli kynsien lomassa kertoisit, miten leikkaus sujui, ja miten toipuminen edistyy ja haijastuvatko fiilikset jotenkin lakkausideoihin. Luulen, että se oisi mielenkiintoista etenkin niille, jotka harkitsevat vastaavaa operaatiota. Kynsiin mennäkseni, haluaisin nähdä upeita marmorointejasi.

  VastaaPoista
 4. Sama kuin Tuikulla, toipumispäiväkirja olisi mielenkiintoinen :) lisäksi kiinnostaisi nähdä maniswap ja miten säilytät kynsilakkojasi (jos sellaista postausta ei vielä ole) :)

  VastaaPoista
 5. Tee postaus "mistä kaikki alkoi". Miksi ja keiden ansiosta olet nyt meidän rakastama bloggaaja?

  Mielenkiinnolla katsoisin videon kynsien lakkaamisesta. Sellainen siis missä näkyy millä tyylillä levität lakan kynsille.

  Ihanaa on saada taas lukea sun postauksia :) Toivottavasti oli eheyttävä loma blogista.

  VastaaPoista
 6. Mullehan kaikki kelpaa ku tykkään susta ja sun blogista! <3
  Mutta, mutta, haha, leimausta lisää...? :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!