tiistai 19. toukokuuta 2015

Marmorointia toisessa polvessa

Tässä blogissa ei ihan hirveästi ole viime aikoina tullut yllätyksiä eteen. Kun en tiedä mitä tekisin, niin marmoroin. Tosin olen yllättänyt itseni ja myös leimannut, mutta siitä toisella kertaa.

Poikani Niklas on nyt seitsemänvuotias uteliaisuuden täyttämä pikkupoika, joka on perinyt kiinnostuksen taiteeseen ja kädentaitoihin. Piirtäminen ja kirjoittaminen on kovia juttuja.
Olen itse aina pitänyt piirtämisestä, maalaamisesta ja kirjoittamisesta. Jopa niin paljon, että olen haaveillut joskus saavani niistä ammatin itselleni. Rakennusmaalariksi olen opiskellut kaukaisessa menneisyydessäni, olisin halunnut koristemaalariksi ja kultaajaksi, mutta sitten elämä vei eri suuntaan.


Kaikenlainen koristeellisuus kuitenkin viehättää ja olen enemmän kuin iloinen siitä, että voin toteuttaa tätä harrastusta ja tämä on todella harrastus, jossa vain mielikuvitus (ja joskus omat taidot) on rajana.


Eräänä sateisena päivänä otimme poikani kanssa kipot esiin, lakkapullot auki ja aloimme hommiin. Kuvissa näkyvät marmoroinnit on siis loihtinut poikani. Nuori mies marssi lakkakätköilleni ja saapui sieltä mukanaan keltaista, mustaa ja punaista. Oli hauska nähdä Niklaksen tekevän marmorointia väreillä, jotka eivät ihan ensimmäisenä tulleet itselle mieleen.
Lakkoina KIKOn musta lakka, China Glazen Dune Our Thing ja Sunshine Pop. Valkoinen lakka on China Glazen White Out.Aiotko katsoa Euroviisujen semifinaalia tänään?

Watermarble done by my 7 year old son. 
Talented little guy, I must say!

12 kommenttia:

 1. Lahjakas pikkukaveri! :) Kauniit marmoroinnit teki, ei voi muuta sanoa. Ja toki katsotaan Euroviisuja - sehän on vuoden parasta kalkkunaviihdettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Harmi, ettei Suomi ole finaalissa.

   Poista
 2. Ihanat! Taidokas poika, multa ei vaan luonnista ja täällä on euroviisut parhaillaan tuutissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoittelua vaan! Mulla vähän sama kaiken muun koristelun kanssa välillä :D

   Poista
 3. Täällä sitä katsellaan ja ei ole omena kauas puusta pudonnut <3 :)

  VastaaPoista
 4. On sulla kyllä lahjakas poika! Kauniit marmoroinnit. :) Mä odotan innolla itse, että pääsen lakkaamaan tuon oman neitini kynsiä. Hän on nyt jo kovin kiinnostunut mun lakoista, mutta ikää on vielä vajaat 1,5v joten ehkä hetki pitää odottaa. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!