lauantai 2. toukokuuta 2015

Minttusuklaata

Sain Kauneutta.comilta tuotteita kokeiltavaksi ja jälleen myös Kubiss-lakkoja.
Kubiss-lakat ovat halpoja ja jälleen nämäkin lakat oli helppoja levitettäviä. Harmillisesti lakoissa ei ole nimiä, vain numeroita ja se on itselleni iso miinus. Joitain lakkoja tulee hankittua/pidettyä myös vain ja ainoastaan nimen takia.

Olimme mökillä Vappuna, mutta seuraavana päivänä siellä sitten vaan satoi, joten tulimme kotiin. Päätin käyttää aikaa juustolautasen äärellä sekä lakkailemalla...


Sävy 64 toi mieleeni meren. Merensininen sävy, joka luonnossa selvästi vihertävämpi. Peitti kahdella helpolla kerroksella ja levittyi helposti. Hieman ehkä jäi siveltimen jälkiä näkyviin, mutta itseä se ei häirinnyt. Tämä sopisi kivasti kesävarpaisiin!

 Sävy 71 on vaalea minttuinen ja tykästyin tähän kovasti. Kaksi kerrosta oli sopivasti, mikä hämmästytti. Koostumus ohuehko, mutta levittyi hyvin.


Koostumus lakoissa oli sellainen, että päätin kokeilla miten kaverukset sopivat marmorointiin.
China Glazen Community toimi apurina ja lakat levittyivät veteen tosi kivasti. Niinkuin aina, otin veden suoraan hanasta ja nyt se ei seissyt mukissa vaan aloin suoraan hommiin.Kokeilin myös sävyä 81, joka oli selvästi läpikuultava shimmer, joka on hyvä lakata peittävän lakan päälle. Kokeilin sitä myös itsensä päälle kerrostettuna ja kolme kerrosta ei ollut peittävä, mutta antoi hauskan efektin. Siitä kuvia toisella kertaa,
Meillä vietetään loppuilta jääkiekon ja saunomisen parissa. Mites siellä?

ps. Marmorointipajaan on tullut ilmoittautumisia, myös peruutuksia. Jos haluat tulla kylään, kurkkaa ohjeet TÄSTÄ. Sinun ei tarvitse olla bloggaaja eikä Sinulla tarvitse olla mitään aiempaa marmorointikokemusta eikä Sinun tarvitse välttämättä ottaa mitään tarvikkeita mukaan!

12 kommenttia:

 1. Itellä on kanssa toi 64 ja pari muuta, en vaan ole kynsille asti niitä vielä saanut.
  Samat suunitelmat täällä kun teilläkin unohtamatta ruokaa :D

  VastaaPoista
 2. Oi, tosi nätit lakat! Ja huippukaunis marmorointi jälleen <3

  VastaaPoista
 3. Millasta vettä teillä oikein tulee hanasta, jos sillä saa näin hienoja marmorointeja? Kaunista!

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköinen marmorointi :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat lakat! Ja kauniit kynnet, kuten sinulla aina <3
  Olisipas mahtavaa päästä tulemaan sinne, mutta ehkä me tavataan joskus myöhemmin..
  Kovasti tsemppiä myös leikkaukseen! <3 hienoa, että olet tehnyt sinua vaivaavalle asialle jotain, se on vahvuuden merkki. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!