torstai 21. toukokuuta 2015

Ohi aiheen: Hiukset

Instagramin seuraajat ovatkin jo päässeet näkemään hiuksilleni tapahtuneen pyörremyrskyn.
Olen varmaan jonkin sortin levoton sielu mitä tulee hiuksiin, en vain osaa olla ja viihdy kauaa samassa kuosissa.

Ajatuksenani oli heittää värinpoisto hiuksiin, taittaa keltainen pois ja katsoa sitten mihin suuntaan lähdetään. Vaihtoehdot olivat joko vaalea tai My Little Pony-tukka. Milja ja Pauliina saapuivat lauantaina meille marmoroimaan ja kurvasivat Cyber Shopin kautta ja toivat kassillisen värejä, jos vaikka innostuisin...

Tähän kohtaan haluan sanoa, että en todella ole hiusalan ammattilainen ja olen varmasti tehnyt hiuksilleni asioita, jotka eivät ole välttämättä hyväksi, mutta hiukset ovat kuitenkin vielä päässäni...!

 Lähtötilanne oli ruskehtava tukka ja itse itselleni siideripäissä huitaistu otsis.
Lorealin värinpoisto muhimaan. Lopputulos on aina yhtä hurmaava kanarialinnun keltainen. Oujeah. Laitoin hiuksiini Cutrin Professional Reflection Silver Treatmentia, joka on hyvää kamaa! Sen vaikutusaika on 5-15min ja vartin vaikutusajan jälkeen keltaisuus oli taittunut selvästi pois. Laitoin käsittelyn uudelleen ja annoin olla toisen vartin.

Tässä vaiheessa olin päättänyt, että koska en saisi tarpeeksi vaaleaa lopputulosta, lähtisin hakemaan pastellista lopputulosta.


Kaapissani oli yksi Crazy Colorin pullon loppu, Hot Purple. Sitä lantrailin hoitoaineella, tarkoituksena oli edelleen vain saada keltaisuutta pois ja pohjaa seuraavan päivän pastellivärjäykselle. Yläpuolella olevasta kuvasta näkee hyvin, miten hiukset vaalenivat ja keltaisuus taittui ja jo hieman pastellia tarttui.
Carzy Colorin värit ovat siis suoravärejä ilman hapetteita.

 Seuraavana päivänä sitten aloimme illalla heittelemään värejä päähän; käytössä oli Crazy Colorin Pinkissimo, Hot Purple, Bubblegum Blue ja Pine Green. Ensimmäisen värjäyksen jälkeen värit eivät olleet tarttuneet juuri ollenkaan ja päätimme, että värejä olisi laitettava enemmän ilman hoitoainelantrausta. Pauliina erotteli osioita hammastikkujen avulla ja oli muutenkin oiva apuri!

Loppujen lopuksi hiuksista tuli My Little Ponyt! Sävyjä on violettia, pinkkiä, minttua, vihreää, sinistä, turkoosia... On tummempaa, vaaleampaa, ihanan monisävyistä ja hiusten ollessa ponnarilla, alla olevat sävyt, mm. vihreät, tulevat erilailla esiin. Ylläpitovärjäystä en ole uskaltanut ajatella, annan haalistua itsekseen vielä pastellisemmaksi ja katsotaan mitä sitten tapahtuu....!Minkä väriset hiukset Sinulla on nyt?

Pastelhair. 
Love it!

28 kommenttia:

 1. Ihan mahottoman ihanat hiukset! <3 Eikä sitä ylläpitoa kannata huolehtia etukäteen, se on sitten sen ajan murhe. ;D

  Mä haluaisin jotain uutta väriä mun hiuksiin, mutta en kyllä tiiä yhtään mitä mä haluaisin. Harmaat olisi niin kivat, mutta enpä yhtään tiedä miten mä semmoiset saisin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaatii ehkä jo kampaamokäyntiä? :) Mun työkaveri kävi ja sille tehtiin samalla Olaplex-käsittely - hiuksista tuli upeat! Ainakin kannattaa kysellä, jos kampaamon kautta pyörähtäis, niin ylläpito vois ollakin helppoa?

   Poista
 2. Aika upea lopputulos! :) Itsellä on tylsästi vain vaaleaa ja tummaa hiuksissa, mutta ehkä mäkin joskus vielä jotain räväkämpää kokeilen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin saattaa taas viikon päästä olla jo jotain ihan muuta :'D

   Poista
 3. Ihanat värit! :D Mä olen tosi arka tekemään hiuksilleni yhtään mitään, joskus teininä on ollu jonkun verran punasta ja kerran kai mustat, mut nyt menny vaan semmosilla ruskean sävyillä jotka ei paljoa omasta väristä eroa..Osittain siitäkin syystä et en halua heti kahen viikon päästä olla uudestaan värjäämässä.. viimesimmästä värjäyskerrasta on muutenkin puoltoista vuotta.. :D Muuten kyllä tykkäisin vähän jostain shokkiväripilkustakin jossain. Joku liukuväri tietty menis ni ei tarttis juurikasvusta välittää mut ite en kyllä osaa semmosia.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusasiat on just tommosta pähkäilyä aina :D

   Poista
 4. Minäkin niiiin haluaisin ponitukan, mutta hiukset on jo nyt niin kuivat, että nämä kun tästä vaalentaisi, niin päähän ei jäisi mitään. :( ja tietysti on vähän kyseenalaista mielestäni tehdä asiakaspalvelutyötä pastellihiuksilla. :D Joku varmaan sen tekisi, mutta minusta tuntuu, että sitten pomo katsoisi pahalla silmällä ja jos ei se, niin asiakkaat ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu varmaan ihan pomosta. Mä ajattelen niin, ettei ammattitaito voi olla hiuksista kiinni - on nainen sitten lyhythiuksinen, pitkähiuksinen, kalju tai pastellinen. Toki on ammatteja, joissa vaaditaan tietty pukukoodi, mutta massan mukana meneminen on vaan tylsää. Välillä pitää uskaltaa.

   Poista
 5. Ai että, mä ihastelin sun hiuksia jo Instagramissa. Ihana poniväri! :)
  Mä värjäsin hiukseni pinkeiksi jonkin aikaa sitten. Lopputulos ei kyllä edelleenkään ole ihan sitä mitä mä haluan. Juuri on kivan värinen, mutta latvat selkeästi tummemmat. En ymmärrä miksi en saanut värinpoistolla parempaa lopputulosta aikaan, mutta ehkä vielä joskus. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Värinpoisto on joka kerta suuri mysteeri! :D

   Poista
 6. On kyl niin ihanat hiukset <3 Mä näitä jo instassa ihastelinkin! Värit <3

  VastaaPoista
 7. Nää on niin ihanat! <3
  Mulla on punainen pää, mutta aika haalistunut. Puoliso eilen mainitsikin, että mun pitäis värjätä uudestaan ja ehdotti että ostaisin noita suoravärejä ja tekisin niistä oman värin! Näin täytyy siis tehdä 😊 mutta punertava se tulee olemaan.

  VastaaPoista
 8. Mä niin tykkään näistä hiuksista ♡

  VastaaPoista
 9. Minkähän väriset itelleen seuraavaksi laittais? Tahtoisin sinistä, turkoosia, vihreää... :D Ehdotuksia? :D

  VastaaPoista
 10. Täähän on vähän niin kuin marmorointia suoraväreillä. Hammastikut ja kertakäyttökupitkin mukana! Ethän sä olis Kaisa, jos sulla ei olisi ponimarmorointia... päässä :). Ihanat ja sano mun sanoneen, niistä tulee vaan ihanammat kun ne kuluu <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en ees tajunnu tehdessä! Tosiaan, marmoroitu ponitukka, miten sattuikin :D

   Poista
 11. My little pony täälläkin! Kyllästyin pinkkiin niin nyt viimeksi värjättiin sini-violetti-turkoosi liuku, kylläkin vain kolmannes hiuksista, muuten on vaalea (oma) väri taitettuna Pearl-shampoolla ja hoitoaineella :)

  VastaaPoista
 12. My little pony täälläkin! Kyllästyin pinkkiin niin nyt viimeksi värjättiin sini-violetti-turkoosi liuku, kylläkin vain kolmannes hiuksista, muuten on vaalea (oma) väri taitettuna Pearl-shampoolla ja hoitoaineella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sun kommentti jäänyt unholaan!

   Nyt hiukset ovat lyhyet blondit, mutta tarkoitus laittaa shokkiväriraitoja tällä viikolla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!