sunnuntai 10. toukokuuta 2015

What was I thinking!?

Lakka oli ihan turhakkeen oloinen ilmestyessään. Joo, pyöreitä ihania kimalluspalluroita pullo täynnä, mutta silti ei.
Lakka on O.P.I I Snow You Love Me. Milja ja Pauliina huusivat kuin yhdestä suusta, että "Miten sulla ei voi olla sitä!?" Eräänä iltana se eksyi ostoskoriin, kuului klik! ja tilaus oli vahvistettu.

Kotiini saapui myös China Glazen kaunis Wanderlust, joka toi mieleeni hieman A Englandin Iseultin ja nyt kun mietin, niin myös hieman Essien Go Ginzan. Sillä erotuksella, että nämä juuri mainitut käyttäytyvät hyvin ja ovat koostumukseltaan mukavia, kun taas Wanderlust on suoraan helvetistä. Kolme kerrosta taistelua ja hikeä. Tahmeahko, paksuhko, kuitenkin raidoittuva ja ei peitä. Ensimmäisen kerroksen jälkeen itkin. Toisen jälkeen purin huulta ja jatkoin, kolmannen kanssa jo huokasin. Kokeilen lakkaa kuitenkin vielä marmoroinnissa ennen luovuttamista. Onhan sävy kyllä hyvin kaunis!


 ISYLM on huikea. Rrrrrrakastan noita palluroita. En malta odottaa miltä tämä näyttää auringossa!!!
Kotiini saapui myös F.U.N Lacquerin 24 Karat Diamond, joka on käsittämätön... Huh!


Musta lakka on China Glaze Liquid Leather ja tosiaan nuo palleroiset ovat I Snow You Love Me-pullosta kalastettuja. Kimaltaa!
Voin sanoa, ettei ollu ihan parin minuutin homma niiden laittaminen, mutta ehdottomasti sen vaivan arvoista. Päälle lakkasin kerroksen INM Out The Dooria.

Olen menossa parin viikon päästä operaatioon (josta voit lukea täältä) ja huomenna on edessä mammografia ja keskiviikkona verikokeet ja sydänfilmi. Jännää! Toivottavasti masiinat eivät mene mutkalle tästä glitterin määrästä, haha!
En osaa yhtään arvioida ja sanoa miten kipeänä olen leikkauksen jälkeen. Ensimmäinen viikko on varmasti todella hankalaa ja toipilaana oloa, mutta yritän teille kirjoitella kuulumisia ja heti kun olosuhteet sallivat, aion taas lakkailla.

Tulevana viikonloppuna on järjestämäni marmorointipaja (voit lukea lisää täältä!)
Osallistumisia on tullut, mutta myös kasa peruutuksia. Niille toki ei voi mitään. Paikkoja on tästä johtuen vielä kaksi jäljellä; jos olet kiinnostunut ja haluat mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen kaisan.postit@gmail.com ! :)


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

I Snow You Love Me and I Love You Too!

24 kommenttia:

 1. Toi ISYLM on vaan ihana lakka! Ei oo itellä tullu sitä käytettyä pitkään aikaan mutta tarviipa se kaivaa helmerin uumenista. Toi peukku on <3

  VastaaPoista
 2. Uu, pylpyröitä:) Mä en koskaan muista ton lakan olemassaoloa, sen pitäisi oikeastaan olla koristelutarvikelaatikossa eikä muiden glittereiden joukossa. Niinpä sitä ei juurikaan tule käytettyä.
  Wanderlustin kerrostin ihan suosiolla toisen lakan päälle, joten mulla ei ollut sen kanssa ongelmia. Nätti se on kyllä:) Kuten kynnetkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin kuvittelin sen olevan peittävämpää, joten aloin suoraan hommiin vaan. Sun yksilön koostumus on ihan ok? Mulla se on oikeasti tosi tahmean ja jankkiintuneen oloinen..

   Poista
 3. Lakka on mahtava ja sitä tekisi mieli laittaa useampaankin valmistuvaan lakkaukseen. Kynnet on oivalliset, mutta erityisesti tuo peukalon koristelu miellyttää silmää - se on nerokas!

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, aivan upea lakka tuo ISYLM! Ja upeat kynnet muutenkin! <3

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis lakkaus!

  Ei sitten mitään kiirettä kirjoittelemaan, vaan toivut aivan rauhassa. Toivottavasti et ole operaation jälkeen mahdottoman kipeä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Täytyy yrittää malttaa ottaa rauhassa :)

   Poista
 6. Minäkin hommasin ISYLM:n, vaikka ensin mietin, että onkohan se sen arvoinen kun siinähän on pelkkiä palluroita. Mutta on se kyllä kiva, tosin mun mielestä pullossa sais olla enemmän hileitä. ISYLM oli kans suosittu luokkakaverien keskuudessa, kun 2/4 halusi sitä kynsilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :)
   Mun putelissa oli mun mielestä niitä ihan mukavasti! :)
   Täytyy kokeilla lakkailla jonkun lakan päälle .

   Poista
 7. Minä myin yhden käyttökerran jälkeen ISYLM:n pois enkä ole sitä sen koommin takaisin kaivannut. Onhan ne pyörylät nättejä, mutta musta niiden kalastaminen oli tosi työlästä ja ärsyttävää.

  Kynnet on kyllä tosi sievät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mä käytin pilkkutikkua apuna, se oli ihan oiva apuri. :)

   Poista
 8. Aivan ihanat kynnet! :) Juuri sen näköiset, että tykkäisin katsella myös omilla kynsilläni monta päivää!
  Ja mä olisin niin halunnut lähteä mukaan sun marmorointipajaan! Tuon pienen neidin kanssa ei vaan ihan koska tahansa saa hankittua sitä omaa aikaa. :D Taisin tuossa joskus aiemminkin kommentoida, että olisi mahtavaa päästä johonkin kynsijuttuun mukaan, mun kaverit kun eivät tätä innostusta oikein ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi juttu, että olet vähän "yksin" harrastuksen kanssa :/
   Tapahtumia ja tilaisuuksia on varmasti jatkossakin! :)

   Poista
 9. Ihana lakkaus ja ihanasti kimaltaa, kovasti tsemppiä sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Nyt jo vähän jännittää...

   Poista
 10. Arvostusta sun kärsivällisyydelle! En itse jaksais asetella kynttä täyteen pylpyröitä :D Ja mulla vähän samaa vikaa, että unohtuu koko kauneuslakka muiden joukkoon, ja laitan aina vaan niittejä kynsiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, niitit! Täytyykin pitkästä aikaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!