sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Baby Please Come Home

Toinen sairauslomaviikkoni alkaa olla ohi ja ymmärrän hyvin, miksi moisesta leikkauksesta kirjoitetaan useampi viikko saikkua. Olo on välillä oikein mainio ja kipuja ei ole ja tuntuu, että eihän tässä mitään saikkua kai olisi tarvinnutkaan.
Sitten tulee se hetki, kun pitää sitoa kengännauhat tai pestä hiukset. Kumartuminen ja käsien nosto ei ole niitä lempipuuhia tällä hetkellä. Ne ei satu, mutta.. Noh, kuvaan toimenpiteitä sanalla epämukava.Kynsien lakkaaminen ei onneksi vaadi kumartelua eikä ihmeemmin nostelua, mutta näiden kynsien kohdalla en halunnut tehdä isompia koristeluja. Mielessä oli kaikenlaiset strassit ja muut, mutta päätin luottaa hiekkalakan loisteeseen. Kyseinen lakka on O.P.In Liquid Sand Baby Please Come Home. Yleensä annan hiekkisten ja muiden tekstuurien olla miten ovat, mutta nyt lakkasin päälle kerroksen päällyslakkaa vähentämään karheutta hieman.Hiekkiksen kaverina oli O.P.In You´re Such A Budapest, johon minulla on hieman viha-rakkaus-suhde. Lakka on kaunis, mielenkiintoinen sävy, mutta koostumus ei ole sitä parasta O.P.I-laatua ja omalla lakkaustyylilläni tarvitsen sitä kolme kerrosta peittävyyteen. Lakka on majaillut useammankin kerran kirppislaatikossani, josta sen olen sitten aina kuitenkin jostain syystä pelastanut. Lakka on myös yksi sellaisista, joiden sävyä on vaikea napata oikein kuviin.


Näillä yksinkertaisilla kynsillä olen jaksanut oleilla useammankin päivän.


Miten Sinun viikonloppusi sujui?

Simple things are sometimes the best.

8 kommenttia:

 1. tosi yksinkertaiset ja kauniit kynnet :) viikonloppu on sujunut ihan normimeiningeissä, agilityä ja ruokaa :D

  VastaaPoista
 2. Budapest on mua niin aina harmittanut, todella todella kaunis sävy ja sit koostumus oli iso pettymys. Nyyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEP. Mulla tuo fiilis juuri tämän lakan ja ESSIEn Romper Roomin kanssa..

   Poista
 3. Kiva yhdistelmä :) kiva kontrasti tuollaisen rauhallisen cremen ja tekstuurin välillä.

  VastaaPoista
 4. Paranemisia sinne, inhottavaa kuinka kauan ylipäänsä toipuminen mistään leikkauksesta kestää :/ Mutta kyllä se siitä vielä helpottaa, toivottavasti mahdollisimman pian!

  Kaunis lakkaus, tuo yhdistelmä on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 5. Yksinkertainen(kin) on kaunista 😊.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!