torstai 4. kesäkuuta 2015

Water spotted

Splatter-kynsistä on ikuisuus aikaa ja halusin tehdä samantyyliset, vähemmällä sotkulla. Sellainen kuitenkin on kaukainen haave; jokseenkin se on enemmän sääntö kuin poikkeus, että tässä hommassa on sotkua ympäriinsä kun lopettelee.
Water spotted on tekniikka, jota en ole aikaisemmin kokeillut, mutta jota olen ihaillut muiden kynsillä.
Onnistuessaan ne ovat upeita, epäonnistuessaan lähinnä  kummallinen kasa lakkaa kynsillä.

Visionani oli tehdän liukuväri, jonka päälle sitten kuviointi. Water spotted on siis tekniikka, jossa lakkaa tiputetaan veteen niinkuin marmoroinnissakin ja sitten veteen suihkautetaan, jotta pintaan tulee reikämäinen kuvio, johon kynsi sitten kastetaan. 
Oma kokeiluni vähän kosahti siihen, että en löytänyt kotoamme sopivaa suihkautettavaa. Kokeilin hiuslakkaa, antiseptistä suihketta, hajuvettä.. Ja toinen kosahdus tuli siinä, että aina luotettava China Glazen Liquid Leather petti minut. Aina toiminut luottomustani toimi tasan yhdessä kynnessä, jonka jälkeen se lähinnä haistatteli ja vedenvaihdosta huolimatta ei levinnyt pintaan. 
Yritin hoitaa homman loppuun kiroilematta.Liukuvärissä on China Glazen White Out ja O.P.I Life Gave Me Lemons. Veteen tiputtelin siis Liquid Leatheria, jonka vaihdoin O.P.I 4 In The Morning-lakkaan, joka ei ole yhtä intensiivinen musta ja lopputuloksesta tuli vähän suttuinen. Se tosin ei ollut mustan lakana vika välttämättä... Kultainen lakka on O.P.I 50 Years Of Style.


Koko kokeiluni mattasin piCture pOlishin mattalakalla.
Ensimmäiseksi kokeiluksi ei ihan täysi katastrofi, mutta ei nyt aiheuttanut ihan hillittömiä riemunkiljahduksiakaan... Tästä on suunta taas vain ylöspäin!

Oletko Sinä kokeillut tätä tekniikkaa?

My first attempt on water spotted nails. I´ll just leave it here.


15 kommenttia:

 1. Mulle saa tehä tämmöset kans! t. sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii!
   Varaa kasa hermoja ja muutamat pullot Happy Joeta vierellesi.

   Poista
 2. Ihan mieletöntä! Mäkin testasin just ekaa kertaa tätä tekniikkaa :). Niiskuneidin selvityssuihke toimi hyvin rei'ittäjänä mutta muuten olin hätää kärsimässä, kun lakat ei tahtonut levitä kuin kerran aina vedenvaihdon jälkeen. Olin mäkin näky, kun juoksin vesikipon kanssa hanalla koko ajan. Mun mielestä nää on tosi orgaanisen näköiset ja kauniit. Tällaisissa kuvioissa on parasta juurikin se, että ne tekee ihan mitä ne itse haluaa ja me vaan tökitään sormiamme kiukulla kippoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin näen tuon tapahtuman - olin itse samanlainen :D
   Ja tykkään kans, kun kuvioista tulee mitä sattuu. Näin yhdet sellaiset, joissa oli minttu pohja ja kultaiset riekaleet päällä, ne oli nätit. Myös Sini (Sinney) oli tehnyt ihanat merivaahtoa muistuttavat ihanuudet.

   Poista
 3. Ooh, nää on tosi kivat! Tykkään! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :)
   Tää tekniikka vaatii kyllä vielä harjoitusta. Täytyy löytää sopiva suihkautettava...

   Poista
 4. Kokeiltu on, saa kivaa jälkeä joka vesikipollisen vaihdon yhteydessä :D Ihanat värit näissä, tykkään!

  VastaaPoista
 5. Mää tykkään näistä ihan possuna! <3

  VastaaPoista
 6. Woah miten upeat! Ihan täydellinen lopputulos ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kommentti on mennyt ihan ohi!! Kiitos!

   Poista
  2. Sun kommentti on mennyt ihan ohi!! Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi!