torstai 30. heinäkuuta 2015

31 DAY CHALLENGE: Gradient Nails


Tänään ohitetaan vuorossa olevat sateenkaarikynnet ja vuorossa onkin liukuväriä!
Liukuvärit ja marmorit, joskus jopa yhdistettynä, on niitä koristelukonsteja, joihin tuskin koskaan kyllästyn. Yleensä kokeilen aika värikkäitä, ehkä jopa toisiinsa sopimattomiakin sävyjä, mutta tänään mennään vähän yhteneväisemmällä linjalla.Tähän sain kimmokkeen joku aika takaperin, kun Instagramin ihmeellisessä maailmassa @sveta_sanders oli tehnyt näillä ruskean sävyillä liukuvärin. (Ärsyttää muuten kun joku tuuppaa kesken suomenkielisen lauseen sanan "gradientti". örgh. Yhtä ärsyttävä, kuin sana "miitti".)
Halusin kokeilla samaa hommaa.

Lakkasin alle kerroksen Nougatilla ja sitten liukuvärin töpsöttelin tuttuun tapaani meikkisienellä. Päälle kerros Holidayta ja voilá!


Holiday on siitä erikoinen lakka kokoelmassani, että en ole täysin varma pidänkö siitä vai en. Joihinkin kokonaisuuksiin se sopii ja joskus se on myös pilannut koko lakkauksen.
Tähän se kuitenkin mielestäni sopii mukavasti, vaikka pohjalakkaus onkin tuollainen maanläheinen ja mutaisilla sävyillä.


Onko Sinulla Holiday?
Millä numerolla?


Nice muddy-shade gradient! Do You have Holiday? What number is it? 
Limited edition and it seems everyone has it! :D

18 kommenttia:

 1. Mun Holiday on 962! Oli ihan pakko oikein tarkastaa :). Mä muuten käytän sanaa gradientti, hähää. Ihanan syksyiset kynnet. Mä voisin ottaa maailman kaikki ruskeat ja nudet lakat itselleni. Harvemmin niitä kynsillä näkyy, mutta olen silti ihan heikkona tällaisiin sävyihin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin gradientti. :D Muuuuurhg.

   Ruskeat, vihreät.. Ah!

   Poista
 2. En omista Holidayta. Kaunis liuku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritin tehdä sen kerrankin rauhassa :)

   Poista
 3. Mäkään en halunnu jostin syystä tilata Holidayta, ajattelin että China Glazen Pixie Dust riittää. En oikeen osaa kaivata tätä vieläkään. Nougat on ollu kyllä listalla, näyttä persketin hyvälle tää sun luikuriväri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole löytänyt Pixie Dustia mistään!? Se on maailman ihanian ja omani on vajunut jo niin, että Holiday oli hätävara, mutta ei läheskään vedä vertoja!!!

   Poista
  2. Puhun tietenkin Fairy Dustista, en tiiä mitä sekoilin. Ei näytä saatavuus hyvälle kyllä, eBaystä jonkun putellin bongasin.

   Poista
  3. ..ja mä menin väsyneenä samaan halpaan :D

   Poista
 4. Vau mikä liukuväri! Oikein kaunis :) Ja Holidayta mulla ei ole, se ei oikein itseäni sytyttänyt vaikka tässä toki nätiltä näyttääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana!
   Mä taistelen sen lakan kanssa varmaan loppuun asti.
   Tykkään, en tykkää, tykkään...

   Poista
 5. Tosi kauniit kynnet! Mulla ei ole Holidayta ollenkaan.

  VastaaPoista
 6. Tykkään! Omilla kynsillä en ole ruskeaa käyttänyt aikoihin, mut ihastelen kaikkien muiden ruskeita lakkauksia kieli pitkällä :D En omista Holydayta itse tykkään enemmän CG Fairy Dustista sen hienojakoisuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :)
   Fairy Dust on maailman ihanin, mutta kuten tuossa ylempänäkin mainitsin, en ole sitä saanut mistään saalistettua. Mistä te sitä taika-ainetta hankitte!?
   Mulla on korvikkeena Holidayn lisäksi INM Northern Lights Hologram Top Coat, Silver-versio, jossa kaunista kimallusta ja se on ollut tosi hyvä, mutta sekin loppuu aikanaan. Ja sitä täytyy lakata parikin kerrosta toisinaan, FD riittää yksi kerros <3

   Poista
  2. Hyi kauhistus ku säikyttelet :D Mä ryntäsin heti nailsupliekselle katsoon eikö Fairy Dustia muka enään saa, sillä sieltä olen sitä pari putelia tilannut, ja kaverille tilasin sitä viimeksi alkuvuodesta. Mut luojan kiitos kyllä sitä siellä vielä on! Täytyneekin varmaan laittaa tilauta meneen jotta saan varaputelin ennen ku ne päättää lopettaa sen valmistuksen vai joko lie ovat lopettaneet, mut tuolla sitä vielä on tarjolla :)

   Poista
  3. Ai sielläkö sitä on!? Täytyykin heti tilipäivän tullen tilata!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!