sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

31 DAY CHALLENGE: Green Nails


Eilisen harha-askeleen johdosta tänään siis vuorossa vihreät. Tein ensin yhdet, joissa idea oli alun alkaenkin täysin hukassa ja sitten päädyin tekemään toiset, joissa ideaa oli ihan yhtä vähän. Harmi, koska vihreä on lempisävyjäni ja en saanut tuotettua mitään erikoista. Tässä kuitenkin tarjolla kahdet vihreät, olkaatten hyvät:


Gargantuan Green Grape Matte ja Here Today..Aragon Tomorrow Suede, kaksi lakkaa, jotka eivät millään sovi toistensa kanssa yhteen, mutta jotka jostain pakkomielteisestä syystä halusin samaan lakkaukseen. GGGM on lakka, jota en ole koskaan osannut koristella mitenkään ja HT..AT on lakka, jota ei voi koristella mitenkään. Pulassa siis, miten päin vaan.Päädyin laittamaan vihreitä neon-strasseja koristeeksi ja näistä tuli vähän sellainen sademetsämäinen olo.


Toiseen yritykseen valikoitui lakaksi UPEA piCture pOlishin Hercynia. Lakka on pullossakin jo hyvin kaunis ja kynsillä niin kaunis, että kuola valuu sitä katsellessa. Mutta myös tämä vaikea koristeltava ja päätin tehdä överi-bling-bling-aksentit.
Tuuppailin strasseja kaveriksi, vain huomatakseni miten huonosti ne sopivat. Ehkä hieman huon sijoittelu jne, mutta vihreät lakat = <3


Huomenna taas uudet jutut!


You can´t go wrong with green. But this time I did.


10 kommenttia:

 1. Ihania kynsiä, Hercynia näyttää ihanalta. On ne vihreät lakat vaan nättejä. Ai niin mulla on ollut Aragon Suedekin mutta luovuin siitäkin...jaiks. Näyttää silti hyvätä :)

  VastaaPoista
 2. Ah, miksei mulla ole jo tuota Hercyniaa - aivan ihana! Strassit sopii mun mielestä kyllä kivasti tuohon lakkaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   On huisin monta vihreää, jotka vielä haluaisin itselleni ♡

   Poista
 3. Tuo strassikynsi sulattaa sydämen, ihanaa blingiä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)
   Sijoittelussa olisin voinut käyttää lisää aikaa.

   Poista
 4. Wau mitä lakkauksia! ♥ Tuo Hercynia on kyllä mielettömän kaunis lakka, upeasti olet sen koristellutkin :)

  VastaaPoista
 5. Upeita lakkauksia! Mä oon ihan täysin nyt ihastunu vihreeseen ja täytyy kyllä joku Picture Polishin vihreä holohippulakka hankkia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!