torstai 23. heinäkuuta 2015

31 DAY CHALLENGE: Orange Nails

(kuva lainattu netistä)

Tänään vuorossa oranssit kynnet. Oranssi on itselleni hieman hankala väri, koska ihoni värin kanssa se ei vain sovi. Tykkään siitä kyllä kovasti ja haluaisin voida pukeutua oranssiin, mutta ei niin ei.

Tämän päiväisissä kynsissä pääosaa esittävät China Glazen Orange You Hot? ja piCture pOlish Totes. Molemmat aivan ihania lakkoja niin sävyltään kuin koostumukseltaankin. ChG OYH? on sellainen, johon saattaa jäädä sudin jälkiä, jos ei ole tarkkana kuin porkkana (ehhehe..).


Ideani oli ensin vähän hakoteillä. Lakkasin kerroksen OYH ja mattasin sen ja aloin miettiä miten etenen. Lakkasin päälle Totesia ja tykkäsin matan ja kiiltävän kontrastista, mutta sitten päädyin mattaamaan kynnet vielä kokonaan ja hyvä niin, sillä lopputulos on yhtenäisempi.


Siirtokuvien ja pilkkujen sijaan päädyin laittamaan vähemmällä käytöllä olleet ovaalit strassit koristeeksi, eikä muuta tarvittu. Hyvä minä, oranssihaaste peitottu voitokkaasti!


Kynnet toivat mieleeni mangosorbetin...  Slurps.

Onko oranssi Sinulle ystävä vai vihollinen?


Orange is not the easiest color, but I managed to do a nice mani with it.

24 kommenttia:

 1. Oranssit kynnet on ihania, kuten näistäkin näkee. :) Itselle oransseja lakkoja on kuitenkin kertynyt ihan pari vain.

  VastaaPoista
 2. Todella nätit. :) Oranssi on itselle vähän vieras väri, mutta muiden kynsillä tykkään paljon. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis lakkaus! Mulle oranssi on kynsillä vieras väri, mut kyllä mä sitä siedän paremmin kuin punasta :D Tykkään silti oranssista lakoista tosi paljon, ja niitä on ehkä vähän liikaa verrattuna siihen miten vähän niitä käytän.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on niitä myös kertynyt ja olen niistä myös luopunut, kun ei ne vain mulle sovi...

   Poista
 4. Oranssi on tällä hetkellä mun heikko kohta keltaisen kanssa. Etsin sellaista täydellistä epäväriä, joka ei olisi keltainen muttei oranssikaan. Totes on aika lähellä tätä :). Mattaus oli kyllä hyvä idea näihin kynsiin. Mä en ikinä malta matata tai sitten mattaan viisi minuuttia ennen lakkojen poistoa ihan vain nähdäkseni miltä kynnet olisivat näyttäneet mattana. Mun tekee jostain syystä mieli appelsiinimehua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhi!
   Keltaiset ja oranssit on kyllä ihania! Totes on kyllä hurjan ihana. Tein viime kesänä loukuvärin Totesilla ja Mellow Yellow'lla ja päälle Fairy Dustia ja siirtokuvat - TOIMI.

   Poista
  2. Sä oot kyllä tosi reilu, kun aiheutat pienessä ihmisessä tällaisia oranssinhimoja :). Mulle on tulossa China Glazen Metro Pollen-tin, joten pitää ekaks varmaan katsoa kuinka lähellä se on Totesia.

   Poista
 5. Hyvin selätit oranssin haasteen! :) Minulle on myös oranssi hieman vieras, tulee ehkä liikaa mieleen halloween ja kurpitsat, varsinkin mustaan yhdistettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mielleyhtymä on kyllä todella vaarana! :)

   Poista
 6. Onpas tosi kiva tuo koristeluidea ja nätit kynnet :) Mulle ei oranssi sovi myöskään, se ei vaan kerta kaikkiaan toimi mun ihonsävyni kanssa. Keltaoranssi on vielä selvästi pahempi kuin kirkas punaoranssi. Mielelläni sitä kyllä käyttäisin, kuten kaikkia ruskavärejä, mutta kohtaloon on tyytyminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kohtalo on oikukas. :(

   Miten on bloggausinnon kanssa, vielä karkuteillä?

   Poista
  2. On se vähän vielä hakusessa. Ja patteriremontin takia piti purkaa työpöytä tilapäisesti -> ei ole kuvauspistettä missä edes kuvata lakkauksia juuri nyt. Pöh. Mutta jospa tämä tästä, nyt on Nail Pattern Boldnessin Digital Flash testailussa ja siitä olen luvannut kirjoitella :D

   Poista
  3. No voi pieru sentään, ei kuulosta mukavalta. Mutta täällä maltellaan odotella, ei hätiä mitiä! :)

   Poista
 7. Wow, mielettömän kauniit! Oranssi ei kuulu suosikkeihini, mutta näissä kynsissä sekin näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista
 8. Yksinkertaisen tyylikkäät! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!