maanantai 27. heinäkuuta 2015

31 DAY CHALLENGE: Violet Nails

(kuva lainattu netistä)

Violettien kynsien vuoro! Näitä kynsiä tein eilen illalla ja silmät sikkurassa ja kuvaaminen saattoi olla vähän mitä sattuu - kuvatkin siis myös.

 Color Club Lavenderling, Powder Perfect Exhilaration (IHANA!!!!), KIKO 291 ja MoYoun leimauslakka näyttelevät pääosaa. Pullokuvat ovat hitusen väärässä sävyssä, mutta olivat mokomat vaikeita kuvattavia. Ja yöllä päätin, että nyt tällä hermorakenteella napsitaan ne kuvat mitä saadaan ja katsellaan mitä tuleman pitää! :)

Exhilaration päätyi ilman mitään koristeluita aksenttikynsiksi nimettömiin ja peukaloon. Muihin lakkasin puolet ja puolet Color Clubilla ja Kikolla ja rajalle leimat MoYoulla, Konadin m57-laatasta.Intouduin tilaamaan uusia laattoja ja leimaisimia, odotan, että kotiutuvat; pääsette sitten katsomaan tuotoksia. Jos niistä tulee edes hitusen julkaisukelpoisia. Tosin, tämä blogi on muutenkin niin kotikutoinen, että etteköhän te niitä näe sitten jokatapauksessa!


Mukavaa alkanutta viikko kaikille!


Challenge continues, this time with nice shades of violet.

6 kommenttia:

 1. tykkään noista leimoista, hyvä idea ! pitääkin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ensin jotain siirtokuvia, mutta leimaaminen oli mielestäni ihan kiva idea :)

   Poista
 2. Onpa ihana lakkaus! Jotenkaan violetti ei ole omia lempparivärejäni kynsillä, mutta nämä näyttävät kyllä kauniilta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!