perjantai 24. heinäkuuta 2015

31 DAY CHALLENGE: Yellow Nails

(kuva lainattu netistä)

Haasteessa siirrytään tänään keltaisiin kynsiin. Blobbicure-tekniikka on sellainen, jota olen halunnut kokeilla jo jonkin aikaa. Jos se ei ole Sinulle tuttu, niin lyhyesti: Näyttää helpolta, mutta tuloksena varma sotku. Siinä siis kostealle lakalle tiputetaan toista lakkaa, jonka lopputuloksen pitäisi näyttää hienolta. Kuten TÄSSÄ.


Itse tein sen virheen, että valitsin liian samankaltaisia sävyjä. Pienessä mielessäni toki kuvittelin lopputuloksen olevan ihana keltaisten sulava sekoitus, raikas tuulahdus kuin sitruunatarhasta.
Väärin.


Raikkaan sävyiset kynnet toki ovat ja jollain hassulla tavalla pidinkin näistä, mutta näistä puuttuu se jokin.
Tämä on kuitenkin tekniikka, jota pitää ehdottomasti kokeilla vielä uudelleen ja tiedänkin jo miten ja koska, tekin saatte sen sitten kyllä todistaa.

Alla siis pari kerrosta piCture pOlish Sorbetia, lakkapallerot ovat O.P.I I Just Can´t Cope-acabanaa. Mellow Yellow on vain rekvisiittana, kun sitä piti käyttää, mutta en käyttänytkään ja kuvaustilanteessa se vain hengaili mukana, kun en tajunnut. Ovela pirulainen.


Onko teistä joku onnistunut tässä menestyksekkäästi?


Blobbicured for the first time.

13 kommenttia:

 1. Mä yritin tätä kerran mutta ilmeisesti vääränlaisilla lakoilla. Kynsillä oli sellaisia isoja palloja, jotka yhtäkkiä fuusioituivat ja koko töhnä levähti rystysiin asti. En ehkä testaa ihan heti uudestaan :). Nää sun sitruspallerot on jotenkin Marimekkomaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D
   Avainsana taitaa olla palleroissa olevan lakan määrä. Yhden kynnen jouduin tekemään uusiksi, kun siinä oli ihan hillittömästi lakkaa....
   Marimekkomaisuus on kyllä mullakin ollut mielessä, hauska yhteensattuma :)

   Poista
 2. Ihanat, haluan kokeilla tuota tekniikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aion kokeilla myös vielä, varmasti tulee kivoja yhdistelmiä kun kokeilee vaan! :)

   Poista
 3. Oo, ihan uusi juttu minulle! Mutta näyttää mielestäni silti kivalle noi sinun kynnet! :)

  VastaaPoista
 4. Nää on hienot! Mä en oo vielä kokeillut blobbicurea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mun kokeilu meni aikalailla kieli keskellä suuta :D

   Poista
 5. Nätithän nämä on, vaikka sävyt ovatkin niin lähellä toisiaan :) Itse en ole tätä tekniikkaa ehtinyt vielä testata, mutta ehdottomasti kyllä pitää kokeilla!

  VastaaPoista
 6. Ihana keltainen :) en ole vielä itse koittanut tätä menetelmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on varmasti jees, kun hoksaa kaikki mitä pitää välttää :D

   Poista
 7. Ihanan pirteät kynnet ja keltaisetkin vielä <3 Mun mielestä ei haittaa ettei pallerot erotu kauheasti, ne tuo kuitenkin jotain ekstraa normi yksivärisiin lakkauksiin :) Oon joskus ajat sitten kokeillut palluroita kynsitikuille, muistaakseni jotain kirahvin värejä, mutta kynsille asti en oo saanut aikaseksi vielä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!