keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Höpinää meikeistä: Kubiss

Sain Kauneutta.comilta tuotteita testattavaksi. Heli oli pakannut kivoja tuotteita kokeiluun ja nyt kun ne ovat olleet tovin käytössä, kerron teille omia kokemuksiani. Olen saanut kokeiltavaksi meikkejä, koristeita ja kynsilakkoja ja koska julkaisujonossa on vaikka ja kuinka kaikkea, kynsilakkajuttuja saatte vielä jonkin aikaa odotella.

Kubiss-tuotteet ovat aikaisemmin olleet itselleni täysin pimennossa. Tässä yksi aikaisemmista julkaisuistani, jossa kerron Kubissista enemmän.

Näissä tuotteissa on aika hyvä halpistuotteiden hinta-laatu-suhde. Olen aika kranttu ripsivärien suhteen, joten minulla oli epäilykseni kun sain tämän kokeiluun.Väri levittyy ripsiin ihan mukavasti, harja tuntuu hyvältä. Väriä tulee kerralla omaan makuuni hieman liian vähän ja joudunkin harjaamaan ripset läpi useampaan kertaa, mistä en pidä. Hylsy tuntuu muutenkin vähän vajaalta, en osaa sanoa paljonko väriä hylsyssä kaiken kaikkiaan on. Pigmenttiä kuitenkin on ja ripsistä tulee sopivan tummat kyllä. Lakka ei kuivuttuaan varise, pestessä leviää enemmän kuin muut ripsarini eli en voinut huolettomasti pestä koko naamaa kerralla. Tällä hetkellä itselläni on ripsien pidennykset, joten käyttö on jäänyt vähälle.


Tykkään käyttää nestemäisiä linereita, siitäkin huolimatta etten ole kovin hyvä niiden levittämisessä. 
Tästä hylsystä tulee sopivasti väriä kerralla ja levittäminen on helppoa. Yritin tehdä pohjatyöt mahdollisimman huolella, mutta siitä huolimatta väri levisi parin tunnin kuluttua luomille. Ei paljoa, mutta levisi kuitenkin. Väri on todella syvä musta, siitä ehdoton plussa.Kynsilakkoja olen saanut myös kokeiluun ja niitä on vielä kokeiltavienkin jonossa, eli niitä tulee myöhemmin esittelyyn. Käyttöön olen kuitenkin ottanut Kubiss-aluslakan. Halusin kokeilla miten se pärjää vertailussa muille käyttämilleni ja tämä yksilö on ollut käytössäni nyt kolmisen viikkoa. Lakka on helppo levittää ja kuivuu suht nopsaan. Olen lakannut sitä yhden kerroksen ja lakannut kolmen viikon aikana punaisilla, turkooseille ja keltaisilla lakoilla ja säästynyt värjäytymiltä, eli siinä mielessä lakka on ihan kelpo tavaraa.
Miinusta annan pulloista tai lähinnä niiden ulkokuoresta. Esim. linerista on kulunut kaikki tekstit pinnasta pois, jos en tietäisi mikä tuote kyseessä, niin en voisi muuten kertoa. Puteli on ollut meikkipussissani eikä ole mitenkään merkittävästi saanut osumaa. Sama koskee lakkapulloa, joka on ollut pöydällä, kosketuksissa vain lakkaushetkissä ja silti se on todella, todella kulunut. 

Mutta summa summarum: halpistuotteiksi ihan oivia ja kynsilakoista ja niiden koostumuksista olen tähän mennessä kyllä pitänyt. 
Lisäksi onnistuin deletoimaan (onnistumatta palauttamisessa) jo otetut meikkikuvat, joten niitäkin saatte toisella kertaa. Aina ei voi onnistua.

Onko Sinulla Kubiss-meikkejä?

2 kommenttia:

  1. Ainoastaan puuteri joka tuli hiljattain livboxissa,mut en usko et tulee käyttöä sille

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!