torstai 2. heinäkuuta 2015

KESÄ!

Luvassa on ällöpaljastus.
Lukeudun niihin ihmisiin, jotka eivät huolehdi säärikarvoistaan kahden päivän välein. Huollan koipeni kyllä, älkää nyt liikaa ällöilkö, mutta varsinkin kun on ollut ihan melkein toppahousukelit kesäkuussakin, niin on ollut ihan helpottavaa olla melkein talviturkissa. Hahah!


Alkuviikolle osui heti maanantaille, ainakin tänne Hämeeseen, ihana hellepäivä. Kamppeet kassiin ja rannalle. Tottakai sitten myös sen ensimmäisen hellepäivän kunniaksi poltin niskani, kuinkas muuten.
(Ja oli muuten tosi kökköä huomata rannalle mennessä ne legginssien alla piilossa olleet villahousut, joita nyt piti sitten kesähameen kanssa esitellä. Ooooh crap.)


Olen syksyihminen. Nautin viileästä ja syksyn väreistä. En nauti siitä sadekaudesta kylläkään enkä siitä kun pudonneet lehdet mössääntyvät maahan ja juuri työpaikan pihalla vedät kunnon lipat niihin liukastuessa. Nyt kun on ollut todella sateinen kesä, niin olen aivan onnessani kun saan pyyhkiä hikipisaroita nenänpäästä. Lämpö ja aurinko, olet tervetullut!


Viime kesänä kynteni kasvoivat aivan hurjiin mittoihin. Mietin, että käykö tänä kesänä samoin ja kyllähän ne ovat kasvaneetkin, mutta nyt olen tarkoituksella nautiskellut lyhyemmästä mallista ja viilannut ahkerasti.


CesarsShopista kotiutui taannoin pari räikeää lakkaa ja tässä kynsille on päässyt niistä China Glazen Daisy Know My Name? Ihan tosi ärtsy ihana keltainen! HUIKEA. 


Lakkailin tällä iltamyöhään ja keinovalossa se oli vähän pliisu. Olin hieman pettynyt, että tässäkö on kaikki hohde ja hienous mitä tällä lakalla on annettavana? Lakkasin päälle kerroksen INM Hologram Top Coatia, että ois ees "jotain". Menin unille koristelematta kynsiä ja ajatuksena poistaa seuraavana aamuna.
Aamulla lakka oli ihan erilainen. Aamuauringon tupsahtaessa makuuhuoneeseen, melkein hihkuin innosta, kun lakka olikin tehnyt ihan takinkäännöksen yön aikana!
Pohdin kuumeisesti, että millä tällainen lakka oikein koristellaan ja päätin tuupata isoja kukkia seuraksi ja päälle vielä kerroksen holotopperia. Kesäkynnet täten valmiit! Kaikesta räikeydestä huolimatta tykästyin näihin kynsiin ihan todella - auringon kanssa kilpaa keimailevat!


Mitä Sinä sanot -
onko keltainen hot or not?

Yellow - my summercolour.

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin mustakin tuntuu nyt kun aurinko paistaa! :)

   Poista
 2. Oih aivan ihanat kesäkynnet! <3

  VastaaPoista
 3. Keltainen olis hot, jos se kehvele ei värjäisi kynsiä! Tein viikonloppuna kynsihuollon ja lakkasin kynnet maanantaina Ginan Lemonilla. Alla kaksi kerrosta aluslakkaa. Äsken poistin ja ihmettelin, miksei keltainen lakka lähde kynsiltä. No lähtihän se, mutta väri jäi! Aivan tipunkeltaisena hehkuvat geelit. Aikun kiva :). Mä kyllä tilasin just pari uutta keltaista, kun se on näin kesällä niin herkku väri. Nyt ei vaan just kauheesti vielä innosta lakata sillä uudestaan. Värjäskö tuo sun lakka? Ihanahan se on varsinkin just tuollaisissa kesäkukkakuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakka on vielä kynsillä, niin en osaa sanoa. Keltainen harvemmin on mulla värjännyt, vihreät ja turkoosit on niitä pirulaisia! :D

   Poista
 4. Onpas kyllä ihan pakko-saada-keltainen! Pirteä lakkaus ^_^

  VastaaPoista
 5. Kaunis lakkaus ja heh täällä toinen karvajalka;) ei tosiaan muista ja jaksa olla koko ajan ajelemassa varsinkin kun on käyttänyt pitkiä housuja melkein koko kesän..

  VastaaPoista
 6. Kesäistä :) taitaa se keltainen on aikas hot tähän aikaan vuodesta .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin, että tuleeko liikaa pääsiäinen mieleen, mutta eips :)

   Poista
 7. Ihanan kesäiset lakkaukset. :)

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Simppelillä konstilla - lakka ja decalit.

   Poista

Kiitos kommentistasi!