perjantai 17. heinäkuuta 2015

Kryptonite

Pauliinan kanssa on ollut semi-vakavasti puhetta, että luovuttaisiin jossain vaiheessa elämää kaikista muista paitsi piCture pOlishin lakoista, sen verran pahasti molemmat ollaan menetetty ko.merkille sydämemme. Ainoa miinus, minkä löydän, on se, että pullo on liian pieni. Ja että minulla on merkin lakkoja liian vähän!
Tänäänkin lakkausvuoroon pääsee piCture pOlishin lakka, upeaakin upeampi, käsittämätön Kryptonite. Lakka tarvitsi kaksi kerrosta peittävyyteen ja olen vain tuijotellut näitä kynsiä. Mystinen, upea sävy, joka tuo koko ajan esiin uusia piirteitä. Ja kun lakka pääsee aurinkoon, niin... Jestas!!!


Tein ranskalaisen manikyyrin käyttämällä vinyyleitä ja lakkasin pohjalakaksi aluslakan päälle läpikuultavan Essien Ballet Slippersin. Essien Sugar Daddy on itseltäni vielä kokeilematta, joka on monelle The Ranskislakka.


Vinyylit asettelin kynnelle niin, että sain kuvioon pienen jujun. Tetriskuviota, mutta myös muuta.
Lakkasin vinyylin päälle kaksi kerrosta Kryptonitea ja poistin vinyylit. Haastavinta oli saada lakka lähelle reunoja ja käytin Glisten&Glow CTRL-ALT-DEL-lateksia suojaamaan kynsinauhoja, mutta silti jotain tarttui kuiviin kohtiin...
Mietin pitkään, että laitanko muuta koristelua. Ajattelin reunustavani nuo ranskisrajat jotenkin, mutta en halunnut ottaa riskiä, että kuvio menee ihan suttuiseksi, koska tuo kuvio on mielestäni hurjan kiva. Kynnet saivat siis jäädä niinkuin ovat ja saivat päälleen kerroksen HK Girl-pikakuivattajaa.
Tykkäääääääään!


Hyvää viikonloppua!

Kryptonite, I love you.

10 kommenttia:

 1. Ihanat! Tykkään tuosta rajasta juuri noin eikä todellakaan tarvi mitään muuta. Ja niin on kyllä itse lakkakin. Mulla on vain YKsi PP:n lakka ja se on Sizzle. Pakko saada niitä kyllä jossain vaiheessa lisää, sen verran on hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania!
   Sizzle on ainoa, jonka olen myynyt eteenpäin, mutta se vähän harmittaa. Saattaa olla, että sen hankin vielä jossain vaiheessa itselleni.

   Poista
 2. Näitä jo Instassa kattelin, ihanasti nuo vinyylit <3

  VastaaPoista
 3. Mä en ikinä tajua asetella vinyyleitä jotenkin tällain kiehtovasti. Mun aivot ei edes suostunut tajuamaan, että tuossa on oikeesti chevroneita. Tää lakka on ihan mieletön. Mulla on kolme PP:n vihrulaista mutta vielä pitäisi saada tämä Kryptonite ja Enhcanting. Jotenkin niiden vihreät saa mut ihan höpöksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama vika ja pyörittelin näitä aikani, kun halusin keksiä niillä jotain mitä en aikaisemmin ole tehnyt. Sitten piti keskittyä laittamaan yhdeksän muuta samalla lailla :D

   Poista
 4. Vautsi! Ihanaa, että joku edes on luova ja antaa meille "laatikon sisäpuolella ajattelijoille" uusia ideoita. :) Ei oo käyny pienessä mielessäkään laittaa noita vinoon. Toi kuvio näyttää vähän jonkun suurkaupungin siluetilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Nyt kun mainitsit, niin siltähän ne tosiaan saattaa näyttää! :)

   Poista
 5. Ooh noi vinyylitetrikset, pakko kopsata tämä idea! En enää katso chevron-vinyyleitä samalla tavalla tän jälkeen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!