tiistai 21. heinäkuuta 2015

Kubiss x 3

Kauneutta.com lähetti siis aikaisemmin kesällä kokeiltavaksi meikkejä ja lakkoja.
Meikkejä esittelin muutamia jo aiemmin, nyt olisi muutaman lakan vuoro. Kubiss-aluslakka on ollut nyt käytössäni ja siihen olen ollut tyytyväinen, joskin olin hyvin epäileväinen sen suhteen. Olen kuitenkin lakannut sen päälle turkoosilla, vihreällä, keltaisella.. eikä ole tullut värjäytymiä. Omassa käytössäni lakka on siis ollut mainio apulainen ja pullo onkin jo vajunut yli puolen välin. Kokeilin myös saamaani päällyslakkaa, joka ei kuitenkaan lunastanut odotuksia. Toisin kuin aluslakassa, on päällyslakassa jostain syystä kovempi suti ja vaikka kuinka kokeilin myös kuivahtaneen lakan päälle ja mahdollisimman varovaisesti ja "ilmavasti", niin se kova suti veti mukanaan lakkaa ja jokainen sillä lakattu kynsi piti tehdä uusiksi. Voitte uskoa, että siinä vaiheessa Kaisalta pääsi pari ärräpäätä...


Sävyt, jotka sain kokeiluun, ovat numerot 65, 69 ja 72. Miksi lakoilla ei vain voi olla nimiä? Toki se veisi aikaa ja vaivaa, mutta itselleni monesti ostopäätökseen vaikuttaa myös lakan mainio nimi tai viittaaminen johonkin sarjaan, elokuvaan jne. 

Kubiss nro 69 on kultainen lakka, joka toi vahvasti mieleen kultaisen 80-luvun ja Dallasin. En vain voinut välttyä tältä mielikuvalta. Murehdin valmiiksi jo sudin jättämiä jälkiä, mutta yllätyksekseni niitä oli melko vähän! Lakka vaati kuitenkin kolmisen kerrosta peittävyyteen ja lakkasin päälle kerroksen HK Girliä, joka vei mukanaan loput sudin jäljet. Lakassa oli helppo koostumus, ei juurikaan karkaillut ihan minne sattuu vaan oli ihan hyvässä yhteistyössä.

Kubiss nro 72 on kaaaaaunis pullossa ja sudissa ja valitettavasti se kauneus ei riitä kynsille asti niin paljon kun toivoisin. Kaunis, hempeä, pieni kultainen hitula jää kadoksiin. Lisäksi kuvatessa viimeisetkin rippeet katosivat, vaikka kuinka koitin säätää. Muistuttaa hyvin paljon piCture pOlishin Cherish-lakkaa, josta kovasti pidän; vaalea, jossa on hitulaa. Nro 72 on kermaisemman sävyinen ja siinä missä Cherish on jo yhdellä kerroksella hento ja kaunis, 72 kaljuuntuva ja vaati melkein neljä kerrosta ollakseen tasainen ja siisti. Sääli, koska sävy on hyvin kaunis ja tykkäsin siitä.

Kubiss nro 65 on tästä porukasta oma lempparini, vähän tuollainen barbie-pinkki. Lakka tarvitsi kolme kerrosta, mutta koostumus oli mukava ja helppo lakattava, tasoittumisen kanssa sai vähän odotella. Lakkasin kerroksen HK Girliä päälle, joka tasoitti taas loput ja tykkäsin tästä lakasta kyllä.

Kubiss on halpislakaksi kyllä ihan hyvä, ainakin nämä crememäiset lakat, kuten juuri tämä nro 65, ovat itselle mieluisia ja jossei muuten, niin koristeluihin sopivia ja täytyy kokeilla vielä miten marmoroinnin kanssa käy.Oliko näistä joku Sinulle tuttu?I received these polishes for review - all in all, they were ok!

8 kommenttia:

 1. Nättejä sävyjä :) Mitenköhän tuo kultainen mahtaisi toimia leimauksessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla. Epäilen ettei kovin peittävä vaan hento jälki.

   Poista
 2. Mul on (ehkä, en pääse nyt tarkistamaan) toi 72 (todella ärsyttävä"nimi") ja se ei ollu kovin hyvä lakattava, vaan kaljuuntui kovastikin. Paljonkohan näiden normihinta on? Meiän paikallisessa ruokakaupassa hintaa on 6,90 € ja must se ei oo enää halppis.. Toki kauppias pitää muutenkin kiskurihintoja, joten varmaankin jostain sais halvemmalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, hyvät on katteet, koska kaikki Kubiss-meikit maksavat 3,95e/kpl ja kynsilakat 2,95e/kpl eli oikeasti halpoja minusta? :)
   Kauneutta.com ja Kubiss Londonin sivulta löytyy ja tuohon hintaan!

   Poista
  2. Hahahaa, nyt jo muistin tulla kurkkaamaan tän postauksen uudestaan. :)
   No on kyllä hirmuset katteet meiän kauppialla. Tän postauksen jälkeen asiaa hiukan tutkittuani olen ymmärtänyt, että koko merkin idea on se, että kaikilla on mahdollista ostaa samaan hintaan samat tuotteet, asioi sitten ihan missä kaupassa tahansa. :D
   Tekis mieli ihan käydä keskustelemassa meiän kauppiaan kanssa näistä hinnoista. Ja taidanpa siis tilailla lakkani jatkossakin netistä..
   Samalla voisin kiittää sua ihanasta blogista, josta saa niin paljon hyviä ideoita ja tietoa kynsimaailman jutuista. <3

   Poista
  3. Kiitos itsellesi, kun käyt lukemassa ja komnentoimassa ♡

   Poista
 3. Uusia tuttavuuksia kaikki. Nättejä sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä :)
   Ja kivaa aina saada uusia kokeiluun, että löytyy helmiä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!