lauantai 4. heinäkuuta 2015

Kynsisirkuksessa tapahtuu: Leimauslauantai!

Leimaaminen on koristelutyyleistä se, joka on itselläni kaikkein vähiten hallussa. En voi sanoa osaavani sitä tuosta vaan. Olen nyt kuitenkin päättänyt selättää tämän tekniikan ja päättänyt leimata joka lauantai. Ihan joka ikinen lauantai syksyyn asti ja kokeilla aina uutta kuviota. Hullu lupaus ja katsotaan kuinka kauas se kantaa,

Tänään (useiden kirosanojen saattelemana) kokeilin useita eri laattoja, leimauslakkoja (joita omistan kymmenkunta, vaikka vihaan leimaamista) ja leimasimia (karhennettuja ja ei karhennettuja). Jotkut kuviot nousivat kuin unelma, suurin osa kuitenkin piti minua suorastaan pilkkanaan.
Jossain rohkeuden puuskassani kokeilin myös stamping decalin tekemistä, ihan vaan huomatakseni taas kiroavani. Toisella kertaa siis..

Pohjalakaksi valitsin piCture pOlishin Mad Magentan. (Huikea, vaikkei ehkä tarvinne sanoa?) Lakka levittyy hyvin ja peittää parilla kerroksella. Ah, laadukkaat lakat saavat verenpaineeni edes hieman laskemaan.

Pyörittelin käsissäni MoYou Londonin, Bundle Monsterin, Konadin, Born Pretty Storen ja vaikka minkä laattoja ja lopulta mieluisa abstrakti kuvio löytyi Konad m36-laatasta. Halusin kuvion, joka on anteeksiantava, mutta kuitenkin suht näyttävä. Leimasin China Glazen Magical-lakalla, kaunis kultainen. Ja nyt yhdistyi kaksi itselle vieraampaa asiaa - leimaaminen ja kultainen lakka.


 Leimat nousivat hyvin ja ehjinä loppujen lopuksi ja tykkään lopputuloksesta, vaikkei se ole täydellinen. Tämä tekniikka kyllä vaatii itseltä rutkasti harjoittelua ja saattekin nyt siis jatkossa nähdä millaisia räpellyksiä saan tänne tuotettua. Wish me lots of luck.


Mites on Sinun leimaamisesi laita? Onnistuuko?


Stamping and me - we have a love-hate-relationship.

18 kommenttia:

 1. pitkällisen harjoittelun tuloksena, nyt jo onnistuukin! :D tsemppiä hommaan, ota käyttöön myös leimaus-keskiviikko?? :D tiivistät vähän tahtia.. :D hyviltä nää näyttää! olet liian ankara itsellesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun leimaukset onkin aina ihan huiput!!

   Joooooos, nyt katsellaan ensin tää lauantai alta pois ja sit vasta tiivistetään :D

   Poista
 2. Toi PP:n lakka on aivan jumalaisen sävyinen. Ja sun leimat on onnistunut tosi hyvin. En mä näe niissä mitään vikaa. Nää ei kyllä jotenkin näytä yhtään Kaisa-kynsiltä, ennemminkin näkisin nää itselläni :). Leimaaminen on ihan parhautta mutta kyllä se harjoittelua vaatii. Itse en saanut vuosi sitten juuri mitään ylös laatoilta. Mun pitäisi vähän keskittyä harjoittelemaan marmorointia, kun sä aina laitat niin herkullisia kuvia tänne :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nää ei ehkä oo ominta mua... Yritän harjoitella :D

   Heeei, kun kysyit siitä keltaisesta, että värjäsikö kynsiä, niin vastaan nyt, että ei! :)

   Poista
 3. Tää on hyvä idea! Hyvin onnistui :) pitäisikö kesällä joskus pitää leimauspaja marmorointipajan jatkoksi? En ole varmasti koskaan leimannut joka ikistä kynttä...

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kynnet. Leimaaminen on mun ehkä sellanen ykkösjuttu, se vaan on sellanen laji ettei se aina ole ihan omista taidoistakaan kiinni. Joskus ei vaan palaset loksahda kohdilleen. Täydellistä leimaa on tosi vaikea onnistua tekemään. Parhainta kun vaan hyväksyy että välillä on reikiä ja rakoja niin hyvin menee. Vielä kun oppis joskus marmoroimaan niin kuin Kaisa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ehkä vaan olla armollisempi itselleen! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Vieläkös sä olet yhtenä kappaleena?

   Poista
 6. Hienot kynnet oot saanu aikaseksi! Mun leimaaminen on ollu nyt hieman katkolla, höh ja pöh.

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea tällainen leimaus-lauantai! Kauniilta näyttää haasteen korkkauskynnet, oih ♥ Munkin pitäis ruveta leimaileen säännöllisemmin, kun ei tää ihan itsellekään kovin mieluinen tekniikka ole ja siitä syystä tulee toteutettua tosi harvoin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, kun ei osaa, niin ei taho!

   Poista

Kiitos kommentistasi!